De tijd tussen twee eclipsen (Maaneclips op 19/11, Zoneclips op 4/12) ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De tijd tussen twee eclipsen (Maaneclips op 19/11, Zoneclips op 4/12) kan je het gevoel geven dat verandering net om het hoekje ligt. Je voelt het al aankomen maar je ziet het nog niet. Dat kan je onrustig maken, zeker wanneer je de voorbije dagen al signalen hebt opgevangen van wat bovenaan je prioriteitenlijstje staat (niet van je kleine ik maar vanuit je Hoogste Zelf).

 Het is een tijd waarin vreugde, ongemakkelijkheid, plotse inzichten, uitdagingen en overwinningen elkaar snel opvolgen, en waarin je dat wat je niet wou zien duidelijk en klaar net voor jou ziet opduiken. 

Je zou ook kunnen ontdekken dat, wanneer je je via ontspanning/stilte/meditatie/energiewerk/innerlijk werk boven alle versluiering, ego-stukken en tunnelvisie durft te verheffen, er een nieuwe helderheid, vrede en aanvaarding ontstaat, van waaruit je weer verder kan.

Misschien ontdek je in deze tijd wel nieuwe mogelijkheden, leidt de rustige liefdevolle hand van je eigen hoogste bewustzijn je weg van wat en hoe je het vanuit je beperkte ego-kijken wou, en naar iets wat voor jou veel beter is.

Het vraagt moed en energie om in woelige tijden als deze jezelf en je koers telkens weer te durven her-bekijken, zodat je ofwel een duidelijke bevestiging ziet en voelt, dat je op de voor jou juiste weg bent, ofwel dat je verandering nodig hebt in één of meerdere aspecten van jezelf of je leven.

Boeiende tijd is dit, een tijd waarin elk mens elk moment nieuwe keuzes kan maken, of de oude- wanneer die kloppen voor je en passen in de steeds hoger wordende trilling (dat wil zeggen een energie waarin steeds meer voor het hoogste goed van iedereen wordt gewerkt, waarin men gaat voor eenheid en broederschap, voor een hogere en steeds grotere harmonie,- voor de groep) - kan herbevestigen.

Dit is geen tijd om er de kantjes af te lopen en je te laten drijven in onbewustheid of in de energie van anderen - dit is een tijd om heel goed te voelen en helder te krijgen wat voor jou op elk moment de hoogste weg en de hoogste keuzes zijn, en om daar dan ook consequent in te zijn, en moeite te willen doen om concreet actie te ondernemen om die keuzes realiteit te maken.

 De Nieuwe Wereld, een Betere Wereld ontstaat door dagelijkse actie, transformatie, optillen van je denken en emoties, van jou, van mij, van ons allen.

Het zijn niet de anderen die zorgen voor en verantwoordelijk zijn voor een andere betere wereld - het zijn wij allemaal die elk ons éigen stukje gedeelde verantwoordelijkheid dragen, én nemen. En dat besef, dat bewustzijn, dat brengt jou terug bij de hoogste kracht die ergens in jou woont, de goddelijke - niet het ego-.

En het is dié kracht die nu zo nodig is, om alle veranderingen die nodig zijn neer te zetten, in je eigen individuele leven, en in ons gemeenschappelijk leven. De moeite waard om dus elke dag voldoende stil te staan bij alle keuzes die je bewust en onbewust maakt.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel op zondag 28 november 2021, 20:00 uur.

Deze transmissie zal gaan over het idee van genezing in de brede zin van het woord.

❥ “Ik ben heel benieuwd wat Arjun ons kan vertellen over het thema “Gezondheid”. Zo zou ik graag horen hoe zij tegen het lichaam aankijken, wat volgens hen de rol is die ziekte hierin speelt, en wat een gezonde levensstijl is in hun ogen.’’

 “Als alles ‘staat of valt met jouw persoonlijke geloofsovertuigingen’ dan zou een placebo in feite ‘net zo goed’ moeten werken als een wetenschappelijk ontwikkeld medicijn. Of heeft de collectieve geloofsovertuiging daar ook mee te maken? Wat kunnen jullie daarover zeggen?’’

 “Klopt het dat alle ‘medicijnen’ die wij eigenlijk nodig zouden hebben voor ziektes of kwalen altijd terug te vinden zijn in de natuur? Of is er soms echt ‘zwaarder geschut’ nodig zoals chemotherapie en dat soort behandelingen?’’

Video – channeling: ‘‘Healing”

 Zondag 28 november 2021, 20:00 – 21:30 uur
 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands
 met Denise Diekstra


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.