De tijd tussen 2 elipsen in ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze tijd tussen 2 eclipsen - de volgende is de Maan-eclips / Volle Maan op 28 oktober - kan het je meer inspanning kosten dan gewoonlijk om te focussen op wat voor jou prioriteit is, om positief te blijven, om vol te houden je pad van Licht te gaan.

Er is immers een sterke tegen-stroom die al wat helder en licht en vol liefde is - en dat wat jouw hoogste weg is- makkelijk dreigt te versluieren, zodat je ongemerkt van je paadje afwijkt, toch maar weer verglijdt in een oud patroon en oude keuzes herhaalt.

 

Het vraagt immers moed en focus om telkens elke dag opnieuw weer écht bij je Zelf te komen, en alle rommel en versluiering van egostukken en visies van anderen om je heen of je eigen rommel uit je energieveld en je huis te verwijderen.

 

Het vraagt moed en focus om te kunnen onderscheiden wat je vanuit je Hoogste versie wenst en wil en zal, want vaak klinkt de stem van het lagere zelf (de stem van de angst, wantrouwen, weerstand naar vernieuwing, onwil om moeite te doen, de stem van de beperktheid en van het alleen zien en willen zien wat er vlak voor je neus ligt) - vaak overstemt die stem dus van het lagere zelf de zachte, wijze liefdevolle stem van je hoogste kern-zelf.

Tenzij je dus moeite doet om krachtig en moedig toch je hoogste pad te volgen, en keuzes te maken die misschien niet de makkelijkste zijn op het moment zelf, maar die op de lange termijn je beslist zoveel meer ware vervulling, vrede, overvloed en beloningen schenken.

 

Daar waar de keuzes gemaakt uit je lager zelf, of helemaal vanuit het energieveld en de visies van mensen om je heen (die zich bedreigd voelen omdat jij hen ontglipt wanneer je jouw eigen hogere keuzes maakt) misschien wel vervulling geven op het moment zelf, maar je al snel opnieuw laten verzanden in oude stramienen, je altijd weer opnieuw tegen dezelfde dingen zal laten opbotsen.

 

Een goeie tijd dus nu om bij jezelf te checken of de dingen die je doet, de keuzes die je maakt, het leven dat je bouwt, vanuit jouw hoogste helderheid stromen. En een goeie tijd om moedig wat extra werk te doen om je sluiers - als je die ontdekt - op te lossen en opnieuw jouw Licht te zien; Want ja, dat kan je beslist helemaal Zélf.

 


Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.