De tegenstellingen worden duidelijker ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Alle processen zijn flink op stoom aan het komen. Het energieportaal heeft ons een krachtige stoot gegeven. Op het aardse vlak kregen wij ook een doorbraak te zien wat van grote invloed is op de ontwikkeling van het licht en de nieuwe aarde.


Dit wordt een heftig deel, maar ook een mooi deel. Alles heeft twee kanten en het is maar naar welke kant je je wil richten. Met de versterking van het licht, versterkt ook het duister nog even. Ze vechten uit alle macht om hun eigen vuiligheid niet allemaal aan het licht te krijgen. Juist dat vergroot de tegenstellingen. Hun ongeloofwaardigheid maakt velen aan het twijfelen.

Je hoeft niet te praten. Woorden zijn beperkt en lang niet altijd voorzien van de juiste lading. Je energie is nooit beperkt. Je energie vertelt de waarheid. Jij kan geen andere energetische boodschap sturen als dat je op dat moment bent en aanvoelt. In de energie kan je je nooit anders voordoen dan je bent.

Strooi je licht en liefde in het rond. De ontwakende mens heeft die nu hard nodig. Voor de lichtwerkers is het geen enkele moeite om dat te doen.

Wanneer je aan het volgende denkt, vlieg je meteen naar grote hoogten.

‘‘Ik ben verbonden met de Bron, daardoor kan ik mijzelf liefhebben en mijn naaste. Ik ben dankbaar voor Moeder Aarde omdat zij mij te eten geeft. Ik ben dankbaar voor het licht omdat het mij mijn pad en de ander laat zien. Ik ben dankbaar voor het duister omdat dat mij die sprankelende sterren laat zien. Ik ben dankbaar voor de bergen en de rotsen, die laten mij mijn hoogte- en dieptepunten zien en verbinden mij met mijn rotsvaste vertrouwen. Ik ben dankbaar voor het universum, omdat zij nooit ophoudt met mij prachtige tekens en verbindingen te laten zien. Ik ben dankbaar omdat ik voel dat ik met alles en iedereen verbonden mag zijn. Ik ben dankbaar dat wij deze reis met elkaar mogen maken. 

Ik ben dankbaar……

Wanneer ik mij dit realiseer dan voel ik dat ik word gedragen door het universum met haar vele, vele begeleiders. Alles is energie, alles is verbonden. Het licht roept ons. Het licht leidt ons. Terug naar het begin. Terug en opnieuw naar onze eigen oorsprong.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.