De supermaan van woensdag 8 april ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De Volle maan van woensdag 8 april (04u35) is een supermaan (staat dichter bij de Aarde, is veel helderder), en de kracht ervan, gemengd met sterk transformatieve planeetstanden en alle beroering rond Covid maken dat je het gevoel kan hebben in een rollercoaster te zitten.

Het kan maken dat je tijdens één dag al alle emoties kunt voelen die er mogelijk zijn, en dat je van de hoogste helderheid, vreugde en goddelijke glinstering kan afdalen naar de kleverige modder van bezorgdheid of angst of gepieker en alles daartussenin.

De energie is afgelopen week zeer sterk geweest, met allerlei energetische shiftsymptomen zoals veel (meer) honger, onrustig hart, moeilijk in- of doorslapen (wat ook te maken heeft met de nachtelijke ontgifting van de massa informatie die tijdens de dag nu op je af kan komen).

Maar wat je niet kan ontkennen is dat je in afgelopen weken evenveel kan hebben geleerd als anders in vele maanden tijd. Dat je - door alle dooreen-schudding van de laatste tijd - plots drempels overgaat - misschien met veel weerstand in het begin, maar je doet het toch - daar waar je misschien voordien zou zijn blijven hangen in je weerstand.

Misschien heb je op die enkele weken al een hele reeks waardevolle inzichten gekregen, die je in staat stellen met een nieuwe frisse blik naar jezelf, je leven en je toekomst te kijken. Dit is een aardingsjaar (22=4), en iedereen is reuzenstappen aan het zetten in 'aarding': te zijn wie je echt bent, zonder je identiteit te hangen aan uiterlijke structuren of personen of status-symbolen.

Maar je innerlijke structuur steviger uitbouwen, vanuit diepe aflijning. Al wat niet meer bij je hoort zal na deze overgang van 2 jaar weg zijn, en vanuit die nieuwe leegte worden je échte funderingen steeds duidelijker zichtbaar, word je steeds meer wie je écht bent en altijd bent geweest. En wie je altijd zal zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.