De supermaan van woensdag 8 april ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De Volle maan van woensdag 8 april (04u35) is een supermaan (staat dichter bij de Aarde, is veel helderder), en de kracht ervan, gemengd met sterk transformatieve planeetstanden en alle beroering rond Covid maken dat je het gevoel kan hebben in een rollercoaster te zitten.

Het kan maken dat je tijdens één dag al alle emoties kunt voelen die er mogelijk zijn, en dat je van de hoogste helderheid, vreugde en goddelijke glinstering kan afdalen naar de kleverige modder van bezorgdheid of angst of gepieker en alles daartussenin.

De energie is afgelopen week zeer sterk geweest, met allerlei energetische shiftsymptomen zoals veel (meer) honger, onrustig hart, moeilijk in- of doorslapen (wat ook te maken heeft met de nachtelijke ontgifting van de massa informatie die tijdens de dag nu op je af kan komen).

Maar wat je niet kan ontkennen is dat je in afgelopen weken evenveel kan hebben geleerd als anders in vele maanden tijd. Dat je - door alle dooreen-schudding van de laatste tijd - plots drempels overgaat - misschien met veel weerstand in het begin, maar je doet het toch - daar waar je misschien voordien zou zijn blijven hangen in je weerstand.

Misschien heb je op die enkele weken al een hele reeks waardevolle inzichten gekregen, die je in staat stellen met een nieuwe frisse blik naar jezelf, je leven en je toekomst te kijken. Dit is een aardingsjaar (22=4), en iedereen is reuzenstappen aan het zetten in 'aarding': te zijn wie je echt bent, zonder je identiteit te hangen aan uiterlijke structuren of personen of status-symbolen.

Maar je innerlijke structuur steviger uitbouwen, vanuit diepe aflijning. Al wat niet meer bij je hoort zal na deze overgang van 2 jaar weg zijn, en vanuit die nieuwe leegte worden je échte funderingen steeds duidelijker zichtbaar, word je steeds meer wie je écht bent en altijd bent geweest. En wie je altijd zal zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.