De stroomversnelling van transformatie ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De transformatie zit weer eens in een stroomversnelling. Wij zijn door die sterke leeuwenpoort gegaan en zijn nu op weg naar het energieportaal van de 9-9.

Zoals altijd zijn er in de tussentijd weer van die dagen die het nog eens versterken en de turbo’s nog verder open zetten. Ook de volle maan van 2-9 heeft daar ook zijn aandeel in.

Het nu volgende citaat geeft daar een mooie uitleg van.

“Veel mensen bewegen nog steeds in een oude tijdlijn met hun geest, terwijl hun lichaam hen meeneemt naar een hogere tijdlijn en dit veroorzaakt wrijving in jullie energieveld, ook wel bekend als Dualiteit. Sommigen gebruiken nog steeds hun verstand om te theoretiseren wat er gebeurt en dit zal u in verwarring brengen.” (Natoya Hall)

En wij worden hiermee geconfronteerd. Wij denken dat wij nog steeds die “oude” mens zijn in die lage dimensie. Maar wij zijn door de energie naar een ander deel getransformeerd. Je kan daardoor voor in verwarring terechtkomen.

❥ We proberen vaak voor onszelf een verklaring te vinden waarom wij ons voelen zoals wij ons voelen.

Op het wereldtoneel is een diepgaand proces gaande. Oer oude stukken worden naar boven gehaald en opgeruimd. Ook in ons lichaam worden oude stukken naar boven gehaald en die mogen nu losgelaten worden. Je hoeft niet meer aan elke emotie een verklaring te hangen. We zitten in een snelstromende tijd. En door iedere emotie te benoemen en een plek te willen geven, ben je statisch bezig.

Je bent in een voortdurende snelstromende rivier beland en er zijn weinig punten waar je je aan vast kunt houden. Probeer maar te vertrouwen dat het goed is, zoals het is. Probeer het maar eens zo te zien: je ligt in een snelstromende rivier. Je wordt gedragen door je begeleiders. Je angsten spelen je parten en je kan je niet overgeven aan je vertrouwen omdat jij je eigen niet wilt loslaten. Je wilt graag controle hebben over waar je in zit. Maar die rivier stroomt verder en jij bent inmiddels in een strijd met jezelf en die rivier gewikkeld.

Door los te laten en je mee te laten stromen, kom je tot rust. Dan kan je genieten van de dingen die aan het gebeuren zijn. Door je controle vast te houden, kom je voor je zelf in een verwarring terecht en put je jezelf uit.

❥ Laat los. Weet dat het goed is. Het gaat zoals het gaat. Het universele plan ligt volledig op schema. Ook jouw transformatie ligt volledig op schema.

Er zijn dingen in je fysieke lichaam veranderd. Jij bent niet meer de mens die je was. Het wordt nooit meer zoals het was want het wordt veel mooier.

Je wordt in een hoog tempo naar het licht gebracht. Laat maar los die verwarring en voel in je hart het vertrouwen. Voel in je hart de leiding die je krijgt in dit proces. Het is te mooi om je af te laten leiden. Laat maar los. Laat je mee stromen in die hoge energie.

Het is niet meer zoals het was. Wanneer je die vergelijking probeert te trekken zal je verder in die verwarring raken...

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.