De stand der planeten is intens te noemen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag om 10:29 is er Nieuwe Maan. Altijd een moment om stil te staan bij de intenties waarmee je de komende maanden en zelfs jaren wil ingaan. Maar nu heel de maatschappij volop bezig is met herzien, her-evalueren, herwaarderen, herschikken, herorganiseren, is het zeker een goed idee om even te denken aan vanwaar je komt, waar je nu staat, en waar je heen wil.

We gaan de laatste dagen van maart in, en de stand der planeten is intens te noemen, en zullen je meer dan waarschijnlijk de impuls en de moed geven om aan te pakken wat moet aangepakt worden, om te veranderen wat veranderd dient te worden, of tenminste toch de inzichten te verzamelen die je nodig hebt om in jouw leven een grote of kleine (r)evolutie neer te zetten.

Er is voldoende vuurkracht aanwezig om niet bij de pakken te blijven zitten, maar je eigen creatieve vermogens te gebruiken om dat leven te bouwen dat je voor jezelf wenst.

De 22/4-trilling van dit jaar is nu in volle werking - maar de 4 zal je telkens weer aanzetten om met beide voeten op de grond te gaan staan, om realistisch te zijn, om het 3D-aspect van je leven (of van je werk of organisatie) in orde te brengen - of na te denken over hoe je een gezondere balans kan houden tussen jouw spirituele weten en groei en beleving - en je werk, dagelijkse planning en alle aardse zaken die horen bij dit leven op Aarde.

Wanneer immers in dat laatste stuk iets niet oké is, dan ben je daar dit jaar al stevig op gewezen, om jou nu de kans te geven toch noodzakelijke verandering aan te brengen.

Je ziel is eeuwig, maar jouw lichaam is eindig, en vraagt heel veel liefde en wenst goed behandeld te worden. Veel stof tot nadenken, zeker binnen de context van deze tijd, met een overvloed aan uitdagingen voor velen, maar nog veel meer zegeningen, ook al worden die vaak in eerste instantie niet als zegening (h)erkend.

Er is nog nooit zoveel verbinding, liefde en mededogen geweest tussen mensen als deze afgelopen weken, en we gaan er samen alles aan doen om dit zo te houden, allen binnen onze eigen vermogens.

Toch?

Fran Tielemans
www.maitreya.beBehoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames (weer nieuwe toegevoegd)

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

Live meedoen met activaties en channelings


❥ Zaterdag 4 - 4- 2020 om 20:00 uur Lichtactivatie Upgrades voor je hart: het licht verankeren in je dagelijkse leven door Lea van der Eem.

❥ Zondag 5 april om 20:00 uur Actuele boodschappen voor Lichtwerkers over het corona virus - Pamela Kribbe channelt Jeshua.

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.