De shift is NU ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Het corona-virus heeft niet voor iedereen dezelfde betekenis. Ook al zijn er gemeenschappelijke thema’s, wat in jou wordt aangeraakt, is persoonlijk en afhankelijk van waar jij staat in jouw proces van ontwaken. 

 

Je hebt de mogelijkheid om wat er aan het gebeuren is te ervaren vanuit de derde dimensie realiteit, maar je kan ook kijken vanuit een ruimer bewustzijn. Vanuit een weidser perspectief weet je dat elke situatie, hoe lastig die misschien in eerste instantie vanaf de buitenkant gezien ook lijkt, je altijd iets komt brengen. Alles wat zich in jouw leven aandient, biedt de mogelijkheid tot verdieping, groei en ontwikkeling.

 

In welke realiteit leef jij?

 

Er bestaan meerdere realiteiten naast elkaar. Op welke realiteit (of frequentie) jij bent afgestemd en tot welke realiteit (of dimensie) jij toegang hebt met jouw bewustzijn, bepaalt jouw werkelijkheid.

Voor sommige mensen is dit een tijd van angst, ziekte en beperking. Dat is ook echt hun realiteit.

Maar er zijn ook andere werkelijkheden. Al voel ik de onrust om me heen wel en verwerk ik op vele momenten energie voor het collectief, toch is het in mijn wereld vredig, rustig en vol vertrouwen. 

 

Een grote shift is gaande

 

Voor mij persoonlijk is dit een tijd waarin een grote wens die ik al lange tijd voel, meer ‘waar’ wordt. Ik leef samen met drie tienerdochters, die het grootste gedeelte van de tijd  in een andere wereld leven dan ik: een wereld van druk, veel moeten, leven volgens opgelegde regels en tijden door school, doen wat er van buitenaf wordt gevraagd, gericht op cijfers en prestaties, naar buiten gericht, in hun hoofd geduwd, verplichte sporttijden, sociale afspraken, enz.

Het was moeilijk om bij hen te zijn en toch in mijn eigen trilling te blijven. Samen zijn kostte vaak energie en contact ging alleen als ik mij in energie verschoof naar hun wereld, wat niet fijn en vaak vermoeiend was en waardoor ik telkens weer bij mezelf wegging.

Al jaren is het een verlangen en zoektocht naar hoe onze werelden meer kunnen integreren. Ik zag alleen niet hoe…

En nu komen ze zomaar mijn wereld binnenstappen.

Een wereld waarin veel minder hoeft.

Een wereld met veel meer rust en ruimte.

Geen verplichte school tijden (alleen op hun eigen moment een paar uur per dag opdrachten maken), geen verplichte sporttijden, geen sociale afspraken, geen bijbaantjes, geen ortho, geen verjaardagen. We hoeven niet naar ‘leuke uitjes’ zoals in de vakantie.

Er vindt een grote shift plaats waar ik alle lange tijd naar verlang.

De stress van school, vaststaande tijden en al het moeten verdwijnen uit ons huis.

Mijn meiden komen tot rust, zijn aan het aarden en verbinden met zichzelf.

Ze komen weer in hun eigen ruimte in plaats van te worden geleefd.

Ze krijgen de mogelijkheid om mee te stromen met hoe de dag gaat.

Er is ruimte om te luieren en van binnenuit dingen te laten ontstaan.

Er worden creatieve ontbijtjes en lunches gemaakt.

Bewegen en sporten gebeurt op een moment dat ze er zelf behoefte aan hebben.

Er ontstaan creatieve schilderijen. Nu niet in opdracht en volgens regels zoals op school, maar vanuit henzelf, omdat het leuk is om te doen. 

De sfeer is rustig en ontspannen.

Er wordt meer gelachen.

Er ontstaan spontane momentjes van contact en dingen samen doen.

Het is weer fijn om samen te zijn. Allemaal in onze eigen ruimte en zo juist meer verbonden.

Ik voel me blij en ontroerd door deze verschuiving.

Ondanks dat we bijna continu met zijn vieren thuis zijn, iets dat onder andere omstandigheden al snel als vol en teveel zou aanvoelen, is er nu juist ‘ruimte’!

 

Ontstaan van ruimte en helderheid

 

Wat ik bij mijn meiden zie gebeuren, vindt plaats bij veel meer mensen.

De wereld laat los en ontspant. Mensen worden eraan herinnerd hun aandacht af te halen van de buitenwereld en niet alleen binnen in huis te blijven, maar ook bij zichzelf naar binnen te gaan.

Niet alleen het water in Venetië en de lucht in Azië zijn meer helder geworden, ook de energetische ruis wordt minder, waardoor het als ruimer en meer helder aanvoelt. De lucht is niet voor niets zo blauw en vrij van wolken deze week. 

Openen van borst en hart

 

Het is geen toeval dat het corona-virus te maken heeft met de longen. Als het benauwd en vol is, kan je niet meer ademen. Als er ruimte en helderheid komt, dan openen je longen en vullen zich met frisse, verse, lucht.

Het is niet voor niks dat juist het borstgebied deze tijd massaal wordt aangeraakt en verder wordt geopend op allerlei verschillende manieren: hier bevindt zich ons hart. 

Ik schreef al eerder dat 2020 o.a. het jaar van het hart is. Een jaar waarin steeds meer mensen meer vanuit hun hart kunnen leven. Hier lees je de blog: 2020 Het lichter maken van je hart.


Om dit mogelijk te maken is het nodig dat het borstgebied geopend, ruimtelijker, wordt. Zo kan de oude energie eruit, wordt er plaats gemaakt voor meer licht en bewustzijn en kan het hartgedragen bewustzijn toenemen.

De shift is NU

 

We weten niet hoe dit straks verder gaat en dat hoeft ook niet. Het gaat om de shift die nu plaatsvindt. Hoe ontwikkeld je als mens ook bent, je hebt maar een beperkt overzicht van wat er aan het gebeuren is. Je mag je stapje voor stapje, in het moment, laten leiden…

Je mag gebruik maken van de ruimte die je wordt gegeven, je losmaken van de buitenwereld en naar binnen gaan in jeZelf.

Daar ontvang jij jouw aanwijzingen…

In welke realiteit leef jij?

Wat zijn de zegeningen en verschuivingen in jouw leven op dit moment?

Shine on!

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland