De rode lijn • Meester Kuthumi • Lichtwerkers Nederland

Zelfs voor de duistere machten is er een “RODE lijn” die zij niet mogen overschrijden! Dat zij zich daar herhaaldelijk niet aan houden, toont hun wanhoop. Daarom ruimen de krachten van het licht op waar de mens niet verder kan en de mensheid niet weet hoe verder te gaan.

Kookpot van de wereld

 

Volhard op het pad der liefde! Blijf vastberaden en wees wijs, want een systeem in verval en een machtselite in nood slaan toe en vernietigen alles wat hen in de weg staat.

Ik nodig jullie dus uit tot voorzichtigheid en wijsheid. Oefen je spirituele oefeningen, breng jezelf altijd naar het centrum en de verbinding met God.

De druk in de kookpot van de wereld neemt toe en het is aan jou om die druk van je af te houden.

Meditatie, stilte en digitaal vasten, (zich beperken in de nieuwsvoorziening W.) zijn hier bijzonder geschikt voor.

Tijdens deze dagen is het van groot belang dat je helder blijft van geest en bij jezelf met je gevoelens.

Het is heel gemakkelijk dat de chaos in de wereld op jou overslaat en dat je hele leven hopeloos, uitzichtloos of zelfs zinloos lijkt.

De destructieve energieën die nu vrij komen zijn daartoe in staat! Nog één keer wil de duistere elite haar heerschappij over de mensheid verstevigen. Het is onder deze premisse dat alle negativiteit moet worden gezien en alle destructiviteit die vandaag de dag op het aardoppervlak wordt losgelaten, moet worden begrepen.

 

Algemene mobilisatie van de duistere krachten

 

Heb je gemerkt dat de duistere elementen met alle macht proberen het Licht te onderdrukken?

De acties om mensen te onderdrukken, van hun vrijheid te beroven en te manipuleren hebben zo’n niveau bereikt dat meer en meer mensen het moeten opmerken! De duistere krachten hebben alles gemobiliseerd om het spirituele ontwaken van de mensheid op het laatste moment te dwarsbomen.

Daarom proberen zij niet alleen de mensen maar ook de wolken in te enten. Het Licht van de Aardse Zon en het Licht van de Centrale Zon moeten op deze manier worden geblokkeerd.

Wees vol zelfvertrouwen en vol moed, want het geestelijk licht kan niet worden geblokkeerd en de aardse zon zal niet worden verduisterd.

Zelfs voor de duistere machten is er een “RODE lijn” die zij niet mogen overschrijden! Dat zij zich daar herhaaldelijk niet aan houden, toont hun wanhoop. Daarom ruimen de Machten van het Licht op waar de mens niet verder kan en waar de mensheid niet weet hoe verder te gaan.

Elke dag worden ongelooflijke machinaties op de achtergrond geneutraliseerd.

De vernietiging van de mensheid kan en zal niet meer gebeuren, het verstoren van de Aarde kan en zal niet meer gebeuren en de wereldwijde beheersing van de mensheid zal mislukken.

Te veel mensen verlangen naar vrede, gerechtigheid, eenheid, geluk, levensvreugde, vrijheid en liefde! Deze trein is niet te stoppen!

Wat jullie nu zien is dat alle duistere acties bijna gelijktijdig zijn ontketend. Dit toont de druk die de krachten van de duisternis zelf hebben en opent voor iedereen de mogelijkheid om te ontwaken.

 

Gebruik druk op een positieve manier

 

Gebruik deze druk voor positiviteit! Laat de negativiteit je niet raken. Blijf positief en op licht geconcentreerd. Een wild en gewond dier kun je beter helemaal niet tegenkomen.

Maar als het onvermijdelijk is, laat het dan woeden tot het zijn kracht verliest, benader het met aandacht en probeer het te genezen, of een eind te maken aan zijn kwelling. Geen twee situaties zijn gelijk!

Wees daarom altijd bereid om zeer flexibel te reageren en kies in alle vrijheid de juiste remedie voor een situatie.

Verzet door weigering

 

De destructieve krachten die nu worden ontketend, kunnen het best worden beantwoord met de houding van weigering – verzet door afwijzing.

Ga gewoon niet mee met de dingen die verkeerd aanvoelen voor jou! Wijs af wat verkeerd voelt voor jou.

Dag na dag heb je de keuze om daarin mee te gaan of om de ideeën van de zelfdestructieve duistere krachten te verwerpen. Laat je ongenoegen blijken, zeg NEE en wees bereid om er tijdelijk van af te zien.

Definieer wat essentieel is! Bepaal je eigen RODE lijn!

Laat deze matrix je niet misleiden door te denken dat je niet zonder bepaalde “zegeningen” kunt leven. Stap eruit, in stilte, hoorbaar of onhoorbaar.

Wat is je mentaliteit en welke missies wil je vervullen? Op welke manier wil je vechten – of wil je helemaal niet meer vechten?

Strijden en strijden

 

Let op: er zijn vele soorten gevechten. Een kluizenaar kan een grotere strijder zijn dan een generaal. Het hangt uitsluitend af van de innerlijke focus en aan welke zaken iemand in een mensenleven wil werken en die wil oplossen.

Oordeel niet over iemand die zichzelf een krijger noemt en oordeel niet over iemand die vechten volledig afwijst. Hoe weet je welke rol een persoon is gaan vervullen? Heb je ooit in de schoenen gestaan waarin een ander loopt?

Voor jou is alleen belangrijk: werk met het gereedschap dat God je gegeven heeft en vergroot de talenten waarmee je geboren bent – al het andere is bijzaak.

We zijn aan het einde van de tijd. Veel mensen die deze aarde al vele levens kennen, hebben in het volle bewustzijn van de uitdagingen nu, gekozen voor incarnatie.

Je bent volledig bewust dit leven binnengekomen en bent op de juiste plaats op het juiste moment! Mogelijk zal je in dit leven dichter bij de uiteindelijke waarheid komen of zal je meesterschap bereiken. Ieder mens is daar zeker van: Uit het licht zijn jullie gekomen en naar het Licht zullen jullie terugkeren!

Op de dag die je voorbestemd is, maak je de cirkel op deze wereld rond. De sluier wordt opgelicht en je keert terug naar huis, naar God.

MEESTER KUTHUMI


Gechanneld door Jahn J. Kassl 
lichtweltverlag.at

❥ Speciale dank aan:
Wakkeremensen.org

❥ Vertaling:  Winfried

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.