De poort van 09 - 09 ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


De poort van 09 - 09 is er een  van afronden, van afhechten van losse eindjes uit je huidige en vorige levens. Wanneer je dit met geduld, compassie en toewijding doet maak je het een stralende poort van bewustwording.

Enerzijds wil het oude afgerond worden, want het remt je af om echt in dat grote Licht van jouw Goddelijke Zelf te kunnen verblijven. Ieder gedragspatroon, zelfbeeld, overtuiging en gevoel dat op angst berust trekt je terug in lagere vibes. Dat dat gebeurt is menselijk. Vaak moet dat juist een aantal keren gebeuren om er zicht op te krijgen hoe het werkt in jou. Maar vervolgens is er werk aan de winkel om jouw frequentie weer op peil te krijgen. En dat kost energie.

 

Oude neigingen die met je op de loop blijven gaan zorgen voor energieverlies


Ze zijn als een dimmer op jouw licht en liefde. Maar licht en liefde zijn van onschatbare waarde! Die wil je toch eigenlijk liever inzetten voor jouw ware missie op Aarde, toch?

 Daarom: grijp deze kans aan om vandaag of de komende dagen, het voor jezelf helder te maken wat er bij jou mag afsterven.

Wat sterfelijk is, is verbonden met jouw persoonlijkheid. Het is geweldig dat we überhaupt een persoonlijkheid konden opbouwen die hier, in de 3D (en daarvoor nog in de 2D) kon functioneren. Maar we kunnen met een fysiek lichaam pas in hogere dimensies functioneren als jouw hele Zijn en Doen voortkomt uit jouw Bronverbinding, in plaats van uit jouw persoonlijkheid. Onze hogere lichtgewaden kunnen alleen met ons verbonden worden als we onze bewustwordingsreis door de dualiteit hebben afgerond.

Daarmee laten we achter ons wat sterfelijk is, en treden we door de Poort naar de eeuwigheid. Achter die Poort bestaat er geen tijd meer. Op Aarde zal de tijd een belangrijke rol blijven spelen. Maar wanneer we werkelijk volgens de liefdevolle 'regels' van de hogere dimensies gaan leven, dan zullen we alleen nog gehoor willen geven aan wat er rechtstreeks uit de Bron in ons gelegd wordt.

 

Dan verliest tijd zijn oude, inkaderende en afremmende functie

 

Bedenk maar even wat een invloed de klok op jouw leven heeft. Wat je ‘moet doen’ is vrijwel altijd verbonden met kijken op de klok; ‘Heb ik nog tijd, ben ik op tijd of ben ik te laat, wanneer moet ik het volgende doen?’

Of ‘s nachts, als je wakker ligt: ‘Oh jee, ik wil morgen zó veel doen, maar ik heb weer te weinig uren geslapen – heel vervelend als ik nu weer zo moe aan de dag moet beginnen’. We laten ons allemaal wel een beetje door de tijd leven, en dat geeft stress.

 De macht van de klok mag ook uit ons systeem.

Zelfs als je 3D verplichtingen hebt en ‘op tijd’ moet zijn, dan nog kun je innerlijk voor een andere flow kiezen die liefdevoller is! Dat is de flow van het innerlijke weten en vertrouwen dat je altijd en overal op tijd zult zijn. Dat is een veel fijnere wakkerte om de dag mee te beginnen dan één die stress oproept.

De onrustige nachten en het slechte slapen hebben er alles mee te maken dat we in een wereldwijde ompoling zitten die talloze verschuivingen veroorzaken. Een toenemend deel van de mensheid is aan het ontwaken. Dit deel richt zich op het innerlijke, doorleefde weten, op de alomvattende Liefdesbron en op dienstbaarheid aan het hoogste goed.

Diegenen die alles bij het oude willen houden, en die het vanuit de dualiteit nog nodig hebben om de weg door anderen aangewezen te krijgen vormen voor ons behulpzame spiegels. In hun gedrag kunnen we onze eigen oude sub-personen herkennen. Die sub-personen vertegenwoordigen enerzijds macht, anderzijds onmacht. Beiden komen voort uit angst.

 

Alles wat op angst gebaseerd is kunt nu vrij uit ons systeem


Uit de collectieve angstvelden stromen kolkende emotiegolven die ons allen raken. Bij iedere angstgolf komt ook de hele lage trilling mee die doodsangst in zich draagt. Onze herinneringen aan dood gaan zijn veelal traumatisch. D

 Daarom is het zo belangrijk om die te gaan vervangen door ons bewuste besef dat de dood niet bestaat.


Alleen de vorm is sterfelijk, niet het Licht, niet de Liefde, niet de Geest en zeker niet ons ware, goddelijke Zelf!

Het in het gareel lopen van wat andere autoriteiten ons hebben opgedragen (en waar we onszelf aan overgegeven hebben) past ons niet meer. Maar onze persoonlijkheid zit nog boordevol met erfenissen van vele levens waarin we in allerlei garelen meegelopen hebben. En boordevol met erfenissen van garelen die we zelf in het leven geroepen hebben! Alles wat we nog uit die oude garelen meezeulen begint ondragelijk te worden en wil dus achtergelaten worden. Met dat besef kunnen we alle erfenissen omarmen. Er staat ons niets meer in de weg om ons daarbij krachtig te laten leiden door die innerlijke, uitdijende Liefdesbron!

Vandaag (en de komende dagen) worden we door kosmische energieën ondersteund in dit hele proces van afsterven en bewustwording. De rest van september leent zich er uitstekend voor om zo veel mogelijk plaats te maken voor jouw hogere zelfdelen, die maar al te graag de Hemel op Aarde willen brengen.

Nou... wat let je?

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.