Pijnlijke weeën alvorens een nieuw Wereldbewustzijn ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, welkom bij onze boodschap. 

 

Alles verloopt volgens plan, hoewel het misschien niet zo lijkt wanneer het wordt waargenomen door de driedimensionale ogen en door middel van concepten over hoe een spiritueel evoluerend universum eruit zou moeten zien.

 

Eonen van tijd raakten donkere energieën diep geworteld waardoor ze elk aspect van het leven op aarde konden doordringen.

 

Generatie na generatie is en wordt nog steeds onderwezen dat dualiteit en scheiding de ware realiteit zijn. Deze energieën komen geleidelijk aan de oppervlakte om herkend te worden voor wat ze vertegenwoordigen en uiteindelijk blijken te zijn. Dit als mensen stoppen met het energetisch voeden, onderhouden en ondersteunen van deze energieën omdat dit is wat hen op hun plaats houdt.

 

De meeste mensen ervaren op dit moment een verhoogde mate van angst. Weersta deze gevoelens niet in de valse overtuiging dat je als ontwaakt persoon dit soort emoties niet zou moeten hebben. Erken ze gewoon, onthoud dat ze altijd onpersoonlijk zijn en ga dan verder.  Bezorgdheid en ongerustheid zijn geen kwaliteiten van de Bron en daarom is er geen wet om deze te ondersteunen.

 

Terwijl je evolueert, verandert je energie en begin je te trillen op een hogere frequentie, waardoor je automatisch gevoeliger wordt voor de energie van mensen, plaatsen en dingen. Dit kan resulteren in het ervaren van emoties zoals angst, woede, ongerustheid, enz. die niet van jou zijn. Observeer vanuit een bewuste plaats in jezelf en claim deze energieën niet als de jouwe, maar laat ze gewoon door- en uitstromen zonder ze kracht te geven.

 

We zijn ons bewust van wat de meesten van jullie voelen in deze tijden en we zeggen jullie dat alles volgens plan verloopt. Raak niet betrokken bij de energie van uiterlijke verschijningen, maar sta jezelf toe een toeschouwer te zijn: niet ontkennen of het proberen te veranderen, genezen en corrigeren, maar eerder als toeschouwer die toekijkt vanuit een plaats van afstandelijk bewustzijn: ❥ bewust van de realiteit die aan alle dingen ten grondslag ligt.

 

De aarde is een spiritueel universum dat wordt bevolkt door kinderen van God en wordt bestuurd door liefde. De meerderheid wordt echter nog steeds gehypnotiseerd door de schijn van het tegendeel. Probeer altijd te onthouden dat alles wat je ziet, hoort, proeft, aanraakt en ruikt, concepten zijn in de vorm van een materie die afkomstig is uit een spirituele realiteit, die door de gehypnotiseerde collectieve geest wordt vertaald als ''goed'' of ''slecht'' volgens het huidige dualiteits- en scheidingsgeloof.

 

Als je merkt dat je op een of andere persoon negatief reageert, gebruik dan de gelegenheid om eerlijk je overtuigingen te onderzoeken.  Opgehoopte verouderde driedimensionale overtuigingen blijven vaak onbekend en diep verborgen in het bewustzijn, totdat er iets gebeurt om hen te activeren en bewust te maken. Op dit punt vraag je jezelf eenvoudig en zonder schuldgevoel of weerstand af; ❥ "Wat geloof ik dat me zo laat voelen?"

 

Er zijn geen paren van tegenstellingen in ''de realiteit'', goede verschijningen zijn net zo illusoir als de slechte. De werkelijkheid is spiritueel, maar de meesten hebben nog niet een niveau van energetische resonantie bereikt dat in staat is zich af te stemmen op hogere resonerende frequenties en geloven daarom dat ze niet bestaan.

Daarom is in deze huidige tijd veel vertrouwen nodig.

Geen blijvend vertrouwen in de regering, georganiseerde religie, vrienden, familie of de zogenaamde experts, maar een vertrouwen in de waarheid, dat de realiteit één alomtegenwoordig, alwetend, almachtig Goddelijk Bewustzijn is dat Zichzelf manifesteert als alles wat is.

 

Aangezien God / Goddelijk Bewustzijn alles is wat is, is HET en is het altijd de enige oorzaak en daarom het enige gevolg geweest. Denk hier eens over na

 

❥ Ontwaken voor de waarheid betekent niet dat je plotseling stopt met leven.

 

Je bent op dit moment op aarde om te evolueren naar verlichting terwijl je in fysieke vorm bent, niet om de mensheid te ontkennen, te haten of proberen te vermijden zoals sommige religies leren. De dagen van kloosters en kloosters met strikte regels en voorschriften met betrekking tot spiritualiteit zijn allang voorbij. De mensheid is klaar om te leren hoe ze in de wereld moet zijn, maar niet ervan.

 

Verlichting betekent simpelweg elke dag leven vanuit je hoogst bereikte bewustzijnsniveau, waardoor meer waarheid zich kan ontvouwen

 

❥ Doe wat gedaan moet worden: - ga aan het werk, kook het avondeten, doe de afwas, maai het gazon, voer een operatie uit, geef les, repareer auto's of doe absoluut niets ... maar doe het bewust van het feit dat alle activiteit spiritueel is, met niemand is spiritueler dan een ander. Ja, we beseffen dat veel activiteiten door de menselijke geest zijn vervormd, maar de realiteit is dat activiteit de manier is waarop individuen de aangeboren kwaliteiten van de Bron uitdrukken die in hen liggen.

 

Er zullen altijd mensen zijn die je niet mag, wat vaak het resultaat is van een interactie uit een vorig leven die niets met het heden te maken heeft. Andere keren is het, omdat bepaalde individuen totaal niet synchroon lijken te lopen met jouw eigen geloofssysteem. Beoordeel jezelf of de ander niet als slecht of ongeestelijk, maar breng eerder in gedachten dat niemand op zichzelf goed of slecht is, aangezien ❥ God de realiteit is van ieder individu. Weet dat ze gehypnotiseerd zijn en handelen vanuit onpersoonlijke valse overtuigingen die gebaseerd zijn op dualiteit en scheiding met betrekking tot zichzelf en anderen.

 

Dit betekent niet dat je probeert beste vrienden te zijn, of wat hinderlijke of kwetsende acties van hun kant,  negeert. Maar het betekent eerder dat je - nadat jij de waarheid over hen herinnert - alle stappen neemt die nodig zijn.

 

Een liefhebbend en spiritueel bekrachtigd persoon zijn, betekent nooit de deurmat van een ander zijn, noch betekent het "op eieren lopen" om een vals gevoel van vrede te bewaren.

 

Groet in stilte elke persoon die je ontmoet als de Christus, en zend Licht naar degenen ver of dichtbij in het besef dat ze "niet weten wat ze doen"

 

De behoefte aan wetten en gevangenissen zal nog een tijdje bestaan, maar het collectief wordt zich er steeds meer van bewust, dat acties en oplossingen gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde beter dienen om te rehabiliteren en te genezen dan geweld en agressie.

 

Het is een krachtige tijd om op aarde te zijn, omdat het ascensieproces dat nu plaatsvindt, zielen toestaat om te genezen en problemen te voltooien die ze misschien tijdens hun leven met zich meedroegen. Velen wilden komen, maar kregen om de één of andere reden geen toestemming. Er moet nog veel komen dat steeds meer individuen wakker zal schudden en geloof zal hechten aan wat we zeggen.

 

Velen zijn - en zullen nog meer lijden en zelfs sterven tijdens dit proces, maar weet dat de meeste hier vrijwilligers zijn die er liefdevol voor kozen om te helpen bij het ontwaken van de mensen op aarde.

 

Voor sommigen waren hun ervaringen karmische voltooiingen, gekozen om in het openbaar te worden gedaan, zodat anderen het konden zien en ervan konden leren. Voor anderen is het een persoonlijke keuze hoe ze het beste het ascensieproces kunnen dienen, maar ze helpen allemaal op hun manier om universeel bewustzijn uit de donkere eeuwen naar het Licht te brengen.

 

Degenen in de hogere dimensies observeren en sturen high fives naar iedereen, zelfs zoals de schijn op aarde zou getuigen van een totale mislukking. Weet dat de dingen niet zijn zoals ze lijken te zijn. Alles verloopt volgens plan. Verheug je zelfs temidden van duistere gebeurtenissen, want deze dingen weerspiegelen de reis van de aarde uit de dichtheid en de processen die verandering brengen.

 

Velen blijven ontwaken uit de gehypnotiseerde slaap van een onjuist geloof, ondanks voortdurende pogingen van sommigen om de mensheid opgesloten te houden in oude energie. Blijf alert en sluit jezelf aan bij je eigen intuïtie wanneer je kanalen leest, naar het nieuws kijkt of de acties van anderen observeert, want veel ervan is niet wat het lijkt te zijn.

 

Openstaan voor hogere niveaus van bewustzijn is onvermijdelijk en kan niet worden vermeden. Uitstellen jazeker, maar nooit vermeden, want elke persoon is een goddelijk wezen, een uitdrukking van God of ze het nu leuk vinden of niet. Dit is een feit dat nooit kan veranderen, ongeacht hoeveel levens iemand in ontkenning doorbrengt.

 

Heb vrede, lieverds, rust in je hart en mediteer vaak. Meditatie hoeft niet het rigide gestructureerde proces te zijn dat de meesten van jullie hebben geleerd toen ze leerden mediteren. Deze methoden waren en zijn nodig voor degenen die niet in staat zijn om te ontspannen of zichzelf te laten zwijgen zonder de hulp van een structuur.

Het doel van meditatie is niets meer dan een plaats te bereiken van stille en geheime afstemming met de "stille zachte stem" van binnen. Het proces om daar te komen is waar alle gestructureerde richtlijnen over gingen.

 

Rusten in 'Ik en de vader zijn één' kan overal en op elk moment met open of gesloten ogen worden gedaan - een pauze aan je bureau, een bezoek aan de badkamer, stoppen voor een rood stoplicht, onder een boom zitten, lopend door een drukke straat, of aan het bed staan van iemand die ziek is.

Elke activiteit van het dagelijks leven biedt een kans om te centreren, af te stemmen op en stil te realiseren; "Ik ben Goddelijk Bewustzijn"


Uiteindelijk en zonder bewuste inspanning, begin je 24/7 te mediteren en wordt het niet langer iets dat je doet, maar iets dat je bent.

 

Wees niet bang, lieverds, want jullie zijn precies waar jullie van plan waren te zijn voordat jullie incarneerden. De planeet wordt steeds meer gevuld met ontwaakte zielen die ervoor hebben gekozen om te helpen bij de overgang van de aarde naar een hogere frequentie.

 

Waar jij getuige van bent, is een wereld die de sterke en pijnlijke weeën ervaart die nodig zijn om een nieuw wereldbewustzijn te doen ontstaan, gebaseerd op liefde en waarheid

 

Sta het proces toe, lieverds. Sta het proces toe en houd je Licht vast ondanks alle persoonlijke of wereldwijde verschijningen, want Licht is de enige realiteit.

 

Wij zijn de Arcturian Group.

 

Gechanneld door Marilyn Raffaele
onenessofall.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.