De periode van dit vacuüm, laat je pas op de plaats maken ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben het gevoel dat wij in een soort vacuüm zitten. Dat klopt ook. Wij komen vanuit een periode waarin wij als oude 3D mensen hebben geleefd. Niet alleen in dit leven, maar levens lang. In een lage, compacte trilling.

Angst, boosheid, armoede, ziekte, etc. waren de dagelijkse dingen waar wij ons levens lang mee bezig hebben gehouden. Het leven was zwaar en er moest hard gewerkt worden om het hoofd boven water te houden. Onze levens waren daar volledig op ingesteld.

Nu zitten wij in een overgangssituatie. Wij zijn bezig om de deuren achter ons te sluiten. Weg met die lage, zware trilling.


Door onze transformatie zijn wij veranderd. Veel meer veranderd dan wij vaak zelf in de gaten hebben. Wij kijken in de spiegel en zien als het ware van buiten nog de mens die wij “altijd” waren. De verpakking is nauwelijks veranderd. Juist daarom is het zo lastig om te zien en te ervaren, dat jij helemaal niet meer dezelfde mens bent.

 

Je merkt het aan je eigen manier van reageren. Hoe je op situaties reageert. Dat is volkomen veranderd. Maar ook dat is lastig om daar precies de vinger op te leggen, van het hoe en waarom.

 

Deze tussentijd, de periode van dit vacuüm, laat je pas op de plaats maken.

Zie jezelf in een bos. Je voelt dat je “verdwaald” bent en je hebt de keuze uit 2 verschillende richtingen. Welke te kiezen? Ga in stilte zitten. Voel dat je helemaal niet alleen in dat bos bent. Je hebt heel veel begeleiders bij je. Je kan je met alles en iedereen verbinden. De bomen kennen je ook al kom je voor de eerste keer langs. Zij zijn oude zielen en dragen heel veel kennis bij zich.

 

Voel dat je je kan verbinden. Dat je dan ineens voelt dat jij ook een ziel bent. Dat je je kan verbinden op dezelfde manier als zij zich met jou verbinden. Dan voel je dat je je antwoorden krijgt. Dan voel je dat je helemaal niet meer die oude mens bent. Dan kom je naar je eigen wijsheid. Dan voel je dat je op een heel andere manier functioneert.

 

Daarvoor is die overgangsfase waarin je nu zit.

 

Straks gaat het allemaal draaien in een nieuwe vorm. Het is belangrijk voor jezelf om daarin eerst je eigen stem te hebben gevonden. Niemand kan je je eigen pad vertellen. Door je eigen innerlijke verbinding te voelen en die op ieder moment te kunnen vinden, voel je zekerheid.

 

Die zekerheid is je nieuwe veiligheid. De nieuwe mens functioneert op een nieuwe manier. Deze “tussentijd” geeft je alle ruimte om hier mee te leren spelen en er vertrouwd mee te raken.

Het is een tijd van stilte. Juist in de stilte is er alle tijd. De tijd om jezelf opnieuw te ontmoeten.

 

Welkom in de nieuwe jij

 

Namasté

 

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.