De periode tussen de voorbije Volle Maan en de Herfstequinox (21 september) ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ In deze periode tussen de voorbije Volle Maan en de Herfstequinox (21 september) is het je waarschijnlijk duidelijk op welke aspecten van je leven en je functioneren meer balans nodig is.

Sinds zaterdag zijn er aanhoudend zonnevlammen, en kan je ook daardoor wat van slag zijn.

Onderbroken slaap, emoties die opwellen, fysieke kwaaltjes die opduiken, gevoel van sterke stroming doorheen je zenuwstelsel/lichaam, vaak honger, vermoeidheid afgewisseld met hyperactiviteit, pieptoon in de oren - het zijn allemaal signalen dat je energetisch en fysiek steeds meer bewust wordt.

En dat je die vergrotende bewustwording dus ook kan inzetten om te ontdekken hoe je het best je lichaam, je emoties, je denken en je organisatie van je dagelijkse leven opnieuw in balans kan brengen


Heb je het gevoel dat niets vooruit gaat, dat je blijft hangen, dat iets je niet lukt, heb dan geduld met jezelf. Je weet intussen dat dit golven zijn die, zoals de zee het land bevloeit en opnieuw terugtrekt, ook opnieuw dimmen, waarna je plots weer meer Licht ziet, nieuwe oplossingen opduiken, mensen op je pad verschijnen die je dat duwtje geven dat je even nodig had.

❥ Maak het even licht in jezelf, door te doen wat je weet dat je goed doet (en misschien kost dat wel een inspanning!).

Neem wat extra rust, of net wat meer beweging. Kies gericht muziek die je blij maakt en harmoniseert. Geef jezelf een voetbadje.

Maar vooral: waar je ook mee bezig bent/was - waarvan je innerlijk wéét dat het je weg is, dat het goed is voor je: Geef Niet Op! Ga Verder! Je weg roept je!

Wanneer er 1 schakel in de ketting opgeeft en zich laat terugzakken naar een vorig niveau, dan wordt dat gevoeld door heel de groep. En dat geldt ook omgekeerd.

Wanneer er 1 schakel zichzelf optilt naar een hoger niveau (van meer liefde, meer harmonie, meer bewustzijn), dan wordt dit ook gevoeld door heel de groep, en stimuleert dat de anderen om zich ook verder op te tillen.

❥ We zijn meer verbonden dan je vermoedt.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.