De opbouw naar de Volle Maan van zaterdag 31 oktober ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het valt soms niet mee je staande te houden in een tijd zoals deze, waarin golven van opschudding, vernieuwing en afbraak onophoudelijk inbeuken op je energieveld.

Net zoals bij een storm al wat niet goed vast zit loswaait en afbreekt, zal ook al wat géén Hoger Zelf-denken en handelen is, steeds duidelijker zicht- en voelbaar zijn, en uiteindelijk afgebroken worden.

Je zal (tot in 2022) steeds duidelijker het verschil voelen tussen wat denken en handelen vanuit frustratie en woede betekent, en denken en handelen vanuit hart en ziel en mededogen voor je Zelf en voor de mede-mens.

Je zal zien en voelen hoe het eerste disharmonie creëert, uiteindelijk, en meer frustratie en ongemak. En eveneens hoe het leven, denken en handelen vanuit een warm mededogend hart harmonie, uitbreiding, positieve groei en healing creëert.

De opbouw naar de Volle Maan van zaterdag 31 oktober en de sterk transformatieve en opschuddende planeetstanden kunnen je een duidelijk beeld tonen van al dit bovenstaande, en kunnen je in staat stellen te zien waar jij staat. Te ontdekken door welk denken en handelen je in je verleden, en het voorbije jaar, positieve gevolgen en harmonie en healing hebt gecreëerd, voor jezelf en voor de mensen om je heen en in jouw wereld.

Je zou ook kunnen ontdekken dat je denken en handelen net disharmonie hebben gecreëerd, voor jezelf of naar anderen toe. En wat het ook is, het is helemaal oké, en je neemt al je ervaring en leren en inzichten mee naar het volgende moment en de volgende periode, waarin je altijd weer en steeds bewuster in het leven staat. Bewuster niet alleen vanuit de mind, maar ook energetisch meevoelender en bewuster vanuit hart en ziel. En met zoveel meer mededogen, voor jezelf en voor ons gemeenschappelijke Zelf.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.