De opbouw naar de Volle Maan en Winterzonnewende ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Nog even een reminder dat je deze dagen best wat ontgiftingsverschijnselen kan voelen.

Je kan last hebben van lichte hoofdpijn, trage vertering, afwisselend veel en nadien weinig of geen honger, opgeblazen gevoel, je darmen kunnen wat gevoeliger reageren, gevoel van hitte en soms niet warm te krijgen, ...

Ook emotioneel kan je ontgiften (bij sommigen is dat vooral irritatie, boosheid, anderen voelen meer verdriet, en nog anderen kunnen zich angstiger voelen, afhankelijk van welke emotie je de grootste lading in je draagt).

Je kan last hebben van een mistig hoofd, sloomheid, rare dromen, wiebeligheid, moeite om te focussen, en kleine onbetekenende dingen kunnen plots megabelangrijk lijken, terwijl ze dat niet zijn.

Je kan dromen over mensen of situaties van lang geleden, je kan iets afsluiten of healen in die dromen, en soms help je ook anderen tijdens een droom.

Het heeft allemaal te maken met de grotere Zon - activiteit van de afgelopen dagen en de opbouw naar de Volle Maan en Winterzonnewende


Dit kan je aanpakken door voldoende beweging te nemen, frisse lucht, veel water drinken, lang douchen of baden, en vooral ook door te relativeren en te leven van moment tot moment.

Terzelfdertijd kan je doorbraken ervaren, in jezelf of in situaties die lange tijd vast leken te zitten, je kan plots zien wat je voordien niet zag, en je visie over wat waardevol is voor je kan verschuiven.

 En wie de moeite doet om wat voor zichzelf te zorgen en het energieveld op te schonen, kan al duidelijk opmerken wat belangrijke thema's zullen zijn in zijn of haar leven in 2022.

De moeite waard om wat bewuster te leven, in deze tijden...

Fran Tielemans
www.maitreya.beOp deze speciale avond, duiken we samen met Arjun en de Yahyel in het thema van De Langste Nacht! Dit event gaat niet over astrologie of over de zonnewende, maar duikt op een stevig geaarde manier in, op alles wat maar te maken heeft met het TRANSFORMEREN van DUISTER naar LICHT. Veel meer gaat het in dit event dus over zaken als ‘The dark night of the Soul’ en hoe hierin te navigeren. Over een andere manier van kijken naar – en omgaan met – de ‘kracht’ van een depressie, angst en woede. Ook kijken we naar zaken als de wereldwijde pandemie en wat wij hier op spiritueel niveau uit kunnen halen.

Video channeling De Langste Nacht

 

 Zondag 26 december 2021, 2e kerstdag, 20:00 uur
 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands
 met Denise DiekstraBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.