De opbouw naar de Volle Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De komende week bouwt de energie zich op naar de Volle Maan van zondag en is alles toegespitst op vernieuwing.

Misschien vind je deze week de moed om te breken met oude gewoonten waarvan je afgelopen maanden steeds meer hebt beseft dat ze niet oké zijn voor je.

Misschien kan je aan jezelf toegeven dat bepaalde overtuigingen, waar je je aan vast had geklampt, eigenlijk toch geen weerspiegeling zijn van 'hoger' denken, liefde en mededogen en ga je ontdekken hoe je het wél kan bekijken.

Misschien zie je nu de eerste tekenen van in welke aspecten van je leven verandering nodig is.

❥ En veel kans dat je jezelf geconfronteerd hebt gezien met al wat jou tegenhoudt (of waarin je jezelf tegenhoudt) in emoties en denken.

In elk geval kan je, wanneer je fysiek/energetisch zeer gevoelig bent, best moeilijk hebben gehad met allerlei verschijnselen die opduiken wanneer er zich een grote energieshift voordoet, zoals het gevoel alsof je hele lichaam onder stroom staat, wiebeligheid, onrust, moeite met in- of doorslapen of net grotere behoefte aan slaap, momenten van zwakte, spanningen in spieren en gewrichten, moeite met focussen (het gevoel alsof je in het hier en nu functioneert maar terzelfdertijd 'ergens' anders bent), angsten, onrustig hart, snelle overprikkeling in groepen, irritatie, nood aan meer eten, enz.)

Het helpt om te weten dat dit voorbijgaat, dat het een teken is dat jij, wij en de hele wereld in snelle verandering zijn, en dat al die veranderingen ook een fysieke (en energetische) component hebben.

❥ Het is goed zélf manieren te zoeken waarop je je energieveld en lichaam opnieuw in balans kan brengen - want wat werkt voor de ene werkt niet automatisch ook voor de ander en wat je op het ene moment wél helpt, helpt je misschien op een ander moment niet.

In elk geval is de natuur een grote healer, en zo zijn wij allen ook een grote healer voor elkaar, op vele verschillende manieren. En jezelf de nodige rust gunnen, dat helpt ook, vooral op een moment waarop ieder steeds sneller naar alle pre-Covid-drukte verlangt. Toch nog maar even wat rustig aan doen, zodat je blik helder blijft, en je ziet waar jouw transformatie heen leidt.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.