De opbouw naar de Krachtige Volle Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Voelde je afgelopen dagen spanning, onrust, emotionaliteit, en/of had je last van moeizame spijsvertering, onrustig hart, was het moeilijk om je gedachten helder te maken/houden, dan had dit te maken met het 'kosmisch weer': de opbouw naar de krachtige (vernieuwende, doorbrekende, beroering brengende) Volle Maan van donderdag (1/10), maar ook van sterke Zon-activiteit, wat extra druk zet op het zenuwstelsel (en lichaam).

Tijd dus om het een beetje helder en licht te maken voor jezelf, en jezelf dat te geven wat je nu nodig hebt.

Extra rust, of net wat extra beweging en frisse lucht, heel veel water (drinken, baden, in de regen lopen), het herontdekken van je favoriete muziek, wat rondlummelen in je huis, humor, (zelf-)relativering, voeding die je blij maakt maar je lichaam niet belast, je aura opschonen zodat tijdelijke versluieringen telkens weer verdwijnen, aroma's gebruiken, je vitamine- en mineralenbalans checken en aanpassen, tekenen, schilderen, zingen, dansen, wat extra lichaamszorg, meditatie, healingtechnieken, - het helpt je vast jouw werkelijkheid opnieuw wat helderder en aangenamer te maken.

En je weet, wanneer je daar in slaagt, breng je ook wat helderheid, rust en healing in de wereld.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Wil je bewuster gebruik maken van de energie van de Volle Maan?

 

Daarvoor is de meditatie / activatie ‘Samenwerken met de Volle Maan’.

 

Deze ondersteunt om je dieper te verbinden met jeZelf, zodat je meer gecenterd bent en steviger staat.

Daarbij ga je voelen welke energie deze specifieke volle maan jou brengt en hoe je je lichaam, bewustzijn en energie kan gebruiken om met haar samen te werken (i.p.v. overspoeld te worden...).

 

Je kan de meditatie  gebruiken van een paar dagen voor tot een paar dagen na de volle maan, of de dagen dat deze energie voor jou het sterkst voelbaar is.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland