Nieuwe maan in waterman: vrijheid = blijheid ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Nu we deze nieuwe maan in waterman hebben staan, zal dat beperkende gevoel van tekortkoming dat jij hebt, veranderen gaan.

Waterman is namelijk hét sterrenteken van het vrijheidsgevoel. De watermannen onder ons weten goed wat ik daarmee bedoel.

Uit willen vliegen, op avontuur willen gaan. Waterman laat niet snel obstakels in de weg staan, en houdt ervan om telkens weer nieuwe paden in te slaan.

Waterman is vrij in de geest, en daardoor vaak op al vele plekken in de wereld geweest.

Alsook houdt waterman van feest!

Met vele watermannen is er dan ook altijd een hoop vertier en plezier te beleven, lachen, grollen, alsook houden watermannen graag van complimenten geven. 

Watermannen zijn vredelievend en hebben graag grootse idealen. Ze houden van kletsen (niet iedere!) en vertellen graag verhalen. Met een frivoolse waterman kun je er zeker van zijn dat je alles uit het leven zult halen. Vooral het avontuur is wat waterman nodig heeft, wanneer iets in de ogen van waterman saai wordt, is waterman veelal de eerste die ergens de brui aan geeft.

Tenzij het waterman intellectueel kan boeien, dan kun je waterman uren bezighouden met van alles en nog wat te laten stoeien.

Waterman is een intellectueel sterrenteken en gebruikt graag de geest om innovatieve dingen te bedenken, en doet daarom ook graag aandacht aan goede boeken schenken. Die leergierigheid, helpt waterman bij het ervaren van vrijheid. Vrijheid ervaren we namelijk in onze geest, en heeft niks te maken met waar we allemaal zijn geweest.

Of wat we allemaal hebben geleerd. Wanneer jij in jouw geest die vrijheid niet kunt vinden, raakt jouw hart nog keer op keer bezeerd. Omdat je dan blijft zoeken naar alles wat beter moet in jouw leven. Want wanneer je helemaal geen werk meer hebt overdag, dát zal je pas een gevoel van vrijheid geven!

Maar dat is een illusie lieve ziel, want vrijheid betekent niet het kunnen gaan en staan waar jij wilt gaan. Vrijheid betekent bij de staat van jouw geest stil staan.

Wanneer jouw geest alsmaar in de toekomst blijft leven, zul jij aan veel nieuwe dingen in jouw ;even snel weer de brui geven. Omdat je nog niet snel genoeg resultaten in jouw buitenwereld zult zien,. is dit niet het juiste pad misschien?

Waarom is mijn droom nog niet uitgekomen? Hoelang moet ik nog blijven dromen? Waarom voel ik mij nog steeds niet gelukkig en vrij? Hoezo ben ik telkens nog zo ontevreden en alles behalve blij? Waarom ben ik het mijzelf zo moeilijk aan het maken?

GEBED

 

Lieve Spirit, help mij dit gevoel van ontevredenheid kwijt te raken. Help mij om vrijheid in mijn geest te ervaren.

Wat er gebeurt in mijn leven hoef ik niet te verklaren.

Ik ben er klaar voor om mijn toekomst niet te weten en gewoon lekker simpel in het hier en nu te leven. Aan de dagelijkse dingen in mijn leven zal ik voortaan de aandacht geven. Door mindful met mijn geest aanwezig te zijn, geef ik het geen kans meer om mij te dwarsbomen, mijn pijn.

Ga ik mezelf dan nu eindelijk toestaan om gewoon lekker simpel mezelf te mogen zijn?

Grootmoeder Nieuwe Maan, geef mijn projecten een positieve boost zodat ik de kracht zal vinden om ze te laten groeien. Help mij de juiste stappen te nemen zodat mijn nieuwe projecten deze zomer kunnen gaan bloeien.

Ik ben er klaar voor om aan het juiste in mijn leven, nu eindelijk de volledige prioriteit te geven. Ik ben er klaar voor om volledige vrijheid in mijn geest te gaan ervaren. Lieve Grootmoeder Maan, breng mijn geest tot bedaren.

Ik open mijzelf om Uw inzichten te mogen ontvangen. Help mij bij het manifesteren van mijn hartsverlangen!

Lieve waterman, geef mij de kracht om mijn intellect ten goede te gebruiken zodat mijn intuïtie met mijn logica kan gaan samenwerken.

Grootmoeder Maan, help mij mijn eigen kracht te versterken.

Ik stap uit mijn comfortzone en ga op avontuur! Het mag wat kosten mijn nieuwe plannen, niks is mij te duur! Ik ben het waard om in te investeren.

TIJD OM MIJN TIJ TE KEREN!

TIJD OM NIEUWE DINGEN TE GAAN LEREN!

TIJD OM MIJN ZIELSMISSIE TE GAAN LEVEN!

IK GA DAAR MIJN ALLES AAN GEVEN!

Let op lieve ziel, want watermannen kunnen ook flinke denkers zijn. Blijf niet langer hangen in jouw verleden en jouw pijn. Het is nu de tijd om in het jaar van de rat, vol van liefde, verlichting, vriendschappen en relaties, helemaal jezelf te mogen zijn.

Laat deze Nieuwe Maan in waterman van januari jou een boost voor jouw nieuwe projecten geven. Het is nu tijd om echt, maar dan ook écht, jouw mooiste leven te gaan leven!

En je raadt het nooit, dat begint in jouw geest waar jij als enige plek vrede en vrijheid kunt laten ontstaan.

TIJD OM AAN DE SLAG TE GAAN!

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


Lichtactivatie voor het hart(chakra)

'Verlicht je hart' op donderdag 30 januari om 20:00 uur. Gegeven door Lea van der Eem.


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland