De Nieuwe Maan 13-11-2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De Nieuwe Maan van maandag 13-11 is er een van onverwachte ontwikkelingen, verrassend nieuws, opschudding of verandering die aan je deur klopt. Veel kans dat je afgelopen weken een of andere soort van 'uitzuivering' hebt doorgemaakt, of het nu ging om een uitfilteren van overtuigingen, gewoonten of emotionele ladingen die als een last en een blok op je weg aanvoelden, of dat je misschien grote schoonmaak hebt gehouden in bepaalde situaties of misschien in je huis, of of dat je een of andere vorm van fysieke schoonmaak bent doorgegaan.

En zo heb je misschien toch een lading zwaarte of duisternis van je af kunnen gooien, en voel je je al een heel stuk lichter dan anderhalve maand geleden, ben je een of meerdere uitdaging (en) doorgegaan en voel je je nu voldaan en wijzer of krachtiger, of ben je nog even bezig met dit alles.

 In elk geval krijg je hierbij nog een extra zet van deze krachtige Nieuwe Maan.

Je wordt aangemoedigd om eens een stap buiten jouw gewone stramien te zetten, om dingen op een nieuwe manier te bekijken, om een frisse nieuwe start te maken (elke seconde van je leven kan je een frisse nieuwe start maken, weet je wel...).

Hou er rekening mee dat er in deze periode van de komende 2 weken veel vuurkracht aanwezig is in jezelf, in de mensen om je heen, in de wereld en in Moeder Aarde (aardbevingen, vulkanen die op uitbarsten staan). Het is dus belangrijk goed in balans te blijven en je energie niet te verspillen aan rusteloosheid, irritatie of woede - of die te projecteren op anderen om je heen, maar om die vuurkracht te gebruiken om vooruit te komen op je weg, en om dié blokkades te verwijderen die vlak voor jou liggen.

Een Nieuwe Maan brengt altijd een uitnodiging mee om je intenties en doelen te herformuleren, om je prioriteiten te herontdekken, en je energie te focussen op wat echt belangrijk is.

In deze tijd waarin zoveel duisternis lijkt te zijn, is het goed vooral ook het Licht te zien dat overal in de wereld schijnt: de goedheid van de mensen die overal ter wereld aan de slag zijn om anderen te helpen, op welke manier dan ook, de miljoenen mensen die in snel-tempo bewuster worden, de 'lichte' initiatieven die zovele mensen nemen om het leven lichter te maken voor iedereen, de creatieve uitingen zoals kunst en muziek die het leven kleuriger, fijner en lichter maken, de zovele moedige getuigenissen van mensen in allerlei mediavormen over hun bewustwordingsproces waardoor ze anderen inspireren, de ontelbare mensen die zich volop aan het voorbereiden zijn om hun kwaliteiten en talenten te delen in een of andere praktijkvorm, de zovele moedige mensen die hun spirituele visie durven delen zonder angst om daarvoor veroordeeld te worden, die zich durven 'outen' - of het nu gaat over hun spirituele visie, gender of wat dan ook.

Laat je dus niet in verleiding brengen om je in een negatieve spiraal te begeven door al wat je ziet aan 'slechts' in de wereld, maar kijk door alle slueirs heen en zie het Licht dat overal aanwezig is, zelfs op de donkerste plekken. Er is altijd, en overal, hoop, liefde en wil om naar het goede te gaan. Vergeet dat niet.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.