De nieuwe maan ☾ 11-trilling ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag is er Nieuwe Maan en de krachtige werking ervan wordt nog versterkt door de planeetstanden, een 11-trilling deze week, en een opnieuw ontwakende Zon.

Alle hens aan dek dus IN jezelf, om steeds weer terug te keren naar je innerlijke sereniteit, die als een koel helder meer in het midden van je hart woont.

Hoe meer je je centrum verlaat in deze tijden, hoe vatbaarder je bent voor alle chaos en emotionele wolken in de wereld om je heen, en hoe sneller je geneigd bent je te laten meesleuren door golven van 'schijn'-informatie, die vanuit zeer duistere (anti-bewustwordings-) motieven zijn ontstaan, en als een collectieve projectie van angst en woede en onveiligheid ware verlichting op Aarde tegenwerken.

Ware verlichting, die élk mens ziet als een 'broeder', die Zélf-soevereiniteit (zoals Jezus zei: het ware koninkrijk ligt in je Zélf), en leven vanuit hart én ziel, vanuit je goddelijke kern van liefde, wijsheid en kracht die je bént. Die beseft dat de wereld veranderen begint bij jezelf, bij het steeds meer vanuit je Hoogste Zelf te gaan leven, zodat het kleine, beperkte ego dat oorlog wil voeren om woorden, dat de wereld bekijkt vanuit 'wij' en 'zij', dat dualiteit wil in stand houden door de schuld van al wat mis gaat in de wereld (of in het eigen leven) te geven aan 'de slechten'.

Deze Nieuwe Maan kan jij gebruiken om de wereld weer wat helderder en liefdevoller te maken - door in je Zelf alle wijsheid en tools en (Hoger!) onderscheidingsvermogen te gaan ophalen om te zien wat er te zien is, vanuit jouw innerlijke autoriteit, je grote intuïtie en spiritueel waarnemingsvermogen.

❥ Zodat je Zélf kan waarnemen, en niet anderen laat bepalen wat jij mag geloven.

Zodat jij steeds meer in je Zélf gaat geloven. Dat jij wel degelijk jouw wereld kan veranderen, verbeteren, verlichten. Dat jij wél baas bent over jouw eigen kracht en energieveld - want wanneer jij gelooft dat anderen 'de wereld' en dus ook jou kunnen 'overnemen', dan is dat jouw waarheid, dan geloof je dat echt, en precies daardoor geef je onbewust de toestemming om dat te laten gebeuren. Probeer dus boven alle gewoel van deze tijd te staan, ga goed kijken binnenin, bepaal jouw éigen koers, plaats je prioriteiten voor de komende tijd, en doe wat jij kan om jezelf en je leven harmonischer, liefdevoller en vooral ook vredevoller te maken, met je voeten op de grond en je hart en ziel verbonden doorheen heel jouw energieveld. Zo bouw je een Nieuwe Wereld. Zo gaat dat lukken.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.