De nieuwe maan ☾ 11-trilling ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag is er Nieuwe Maan en de krachtige werking ervan wordt nog versterkt door de planeetstanden, een 11-trilling deze week, en een opnieuw ontwakende Zon.

Alle hens aan dek dus IN jezelf, om steeds weer terug te keren naar je innerlijke sereniteit, die als een koel helder meer in het midden van je hart woont.

Hoe meer je je centrum verlaat in deze tijden, hoe vatbaarder je bent voor alle chaos en emotionele wolken in de wereld om je heen, en hoe sneller je geneigd bent je te laten meesleuren door golven van 'schijn'-informatie, die vanuit zeer duistere (anti-bewustwordings-) motieven zijn ontstaan, en als een collectieve projectie van angst en woede en onveiligheid ware verlichting op Aarde tegenwerken.

Ware verlichting, die élk mens ziet als een 'broeder', die Zélf-soevereiniteit (zoals Jezus zei: het ware koninkrijk ligt in je Zélf), en leven vanuit hart én ziel, vanuit je goddelijke kern van liefde, wijsheid en kracht die je bént. Die beseft dat de wereld veranderen begint bij jezelf, bij het steeds meer vanuit je Hoogste Zelf te gaan leven, zodat het kleine, beperkte ego dat oorlog wil voeren om woorden, dat de wereld bekijkt vanuit 'wij' en 'zij', dat dualiteit wil in stand houden door de schuld van al wat mis gaat in de wereld (of in het eigen leven) te geven aan 'de slechten'.

Deze Nieuwe Maan kan jij gebruiken om de wereld weer wat helderder en liefdevoller te maken - door in je Zelf alle wijsheid en tools en (Hoger!) onderscheidingsvermogen te gaan ophalen om te zien wat er te zien is, vanuit jouw innerlijke autoriteit, je grote intuïtie en spiritueel waarnemingsvermogen.

❥ Zodat je Zélf kan waarnemen, en niet anderen laat bepalen wat jij mag geloven.

Zodat jij steeds meer in je Zélf gaat geloven. Dat jij wel degelijk jouw wereld kan veranderen, verbeteren, verlichten. Dat jij wél baas bent over jouw eigen kracht en energieveld - want wanneer jij gelooft dat anderen 'de wereld' en dus ook jou kunnen 'overnemen', dan is dat jouw waarheid, dan geloof je dat echt, en precies daardoor geef je onbewust de toestemming om dat te laten gebeuren. Probeer dus boven alle gewoel van deze tijd te staan, ga goed kijken binnenin, bepaal jouw éigen koers, plaats je prioriteiten voor de komende tijd, en doe wat jij kan om jezelf en je leven harmonischer, liefdevoller en vooral ook vredevoller te maken, met je voeten op de grond en je hart en ziel verbonden doorheen heel jouw energieveld. Zo bouw je een Nieuwe Wereld. Zo gaat dat lukken.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.