De multidimensionale samensmelting ♥ The Galactic Federation ♥ Lichtwerkers Nederland

Jullie profiteren door deel te nemen aan het Event van het leven. Door simpelweg in fysieke vorm te zijn, worden jullie begiftigd met ervaringen en kenmerken die jullie nergens anders kunnen verzamelen.

Deel uitmaken van de lichamelijkheid op Aarde in deze specifieke tijd en gedurende de laatste 200.000 tot 300.000 jaar is inderdaad een zeer krachtige gebeurtenis, omdat het betekent dat je in een plaats bent gekomen waar de duisternis heeft geheerst.

Jullie hebben moeten worstelen om jullie ogen te openen in welke hoedanigheid dan ook en om vreugde en blijdschap te herkennen.

Als jullie terugdenken aan de moderne geschiedenis, zullen jullie merken dat het inderdaad een zeldzame gebeurtenis is geweest voor mensen om een verheffend leven te hebben gehad. Daarom moeten jullie voor jezelf de verheffing baren, en moeten jullie jezelf ervan overtuigen dat jullie het kunnen.

De aard van het bestaan op Aarde is al vele eeuwen lang een strijd tussen licht en duisternis. Sommigen zouden het een strijd tussen goed en slecht noemen, of verheffing en kwaad. We zullen gewoon zeggen dat het een gebeurtenis en plaats is waar bepaalde wetten en regels bestaan en dat de Aarde zeker niet de enige plaats is die zich bezighoudt met dit soort uitdagingen.

Jullie zijn uniek in die zin dat de biogenetische structuur waarin jullie opereren veel meer mogelijkheden heeft dan waarvan jullie ooit hebben gedroomd. Het is zo interessant om te zien hoe jullie presteren binnen deze beproevingen, omdat jullie ervan overtuigd zijn dat jullie slechts een klein percentage van jullie potentieel kunnen benutten.

In werkelijkheid zijn jullie grote wezens, ontworpen naar het beeld van God. Zelfs begenadigd met dit ongelooflijke potentieel, zijn jullie zo onder controle gehouden dat dat potentieel zijn eigen bestaan is ontzegd. De meeste mensen gebruiken slechts 3 of 4 procent van hun mogelijkheden. Degenen die meer gevorderd zijn, kunnen 12 tot 15 procent van hun mogelijkheden gebruiken. Waar blijven de meeste mensen dan? Waar is de andere 80 of 90 procent? Wat kan die 90 procent van de bekwaamheden doen? Die 90 procent ontwaakt nu, en de oude ogen zullen zich beginnen te herinneren en zien wat het zelf in staat is om te zijn. Wanneer de oude ogen open zijn, en jullie je ware potentieel herkennen, zullen jullie stoppen met ruzie te maken met jullie zelf. Jullie zullen stoppen met ruzie maken over beperking en zullen beginnen te bewegen voorbij de dingen die er bij jullie op aandringen om jezelf in bedwang te houden.

In het oude Egypte duurde het vele levens, voor de ingewijden die in de priesterschapsdiensten waren opgeleid, om hun ogen volledig te openen voor andere realiteiten. Ze werden getraind om in bepaalde gezinnen te reïncarneren en zich te herinneren wie ze waren. Moeders en vaders begrepen wie ze zouden baren omdat ze ervan zouden dromen. Ze zouden weten wie er in hun lichaam kwam voordat ze zelfs maar in de conceptie kwamen. De ogen waren toen veel opener en konden in veel verschillende realiteiten kijken. Ze werden de ogen van Horus genoemd omdat ze in veel verschillende werelden konden kijken - de wereld van het ontwaken en de wereld van slapen, de wereld van dood en de wereld van dromen.

Jullie die je oude ogen willen openen en die de meesters zijn die ontwaken, hebben in vele andere levens training ervaren. Het is nu jullie tijd om deze training te integreren in een lichaam en in een systeem dat niets te maken heeft met het tempelleven in iets dat niet wacht om jullie een plaats te geven voor jullie talenten.

Jullie zijn rebellen, dus jullie samenleving wacht niet zoals in het oude Egypte op jullie, om jullie gaven naar voren te brengen. Er is geen plaats om deze talenten aan het werk te zetten binnen het officiële domein, geen sekte binnen de maatschappij. Zo leven jullie nog niet. Dus jullie gaan in het tempo dat het lichaam en de ziel en de geest geschikt achten voor het gebruik van jullie talenten.

Straf jezelf niet af voor het niet versnellen in het tempo dat je ego geschikt acht. Het ego heeft ogen die een deel van jezelf zien. De ziel, of de ogen van Horus die door jullie heen kijken, heeft een heel andere visie op wat passend is. Als jullie je behoeften, je instelling en je blauwdruk kennen, zullen jullie werken in een tempo dat jullie intact zal houden. Mentale instellingen zijn gevuld met mensen die de oude avonden hebben geopend en het niet konden begrijpen of uitzoeken; ze kunnen hun thuisbasis niet vinden. Zonder een plek om in te pluggen, wordt het delicate evenwicht van het zenuwstelsel verstoord.

Jullie ontwikkelen snel je zenuwstelsel, en er zijn manieren om het te herkennen. Af en toe ben je in staat om de pulsatie op te vangen die je uit de fysieke werkelijkheid haalt, zoals je die kent van de frequentie die derde dimensionale identiteit is. Je bent dan in staat om in een andere trilling te bewegen en te zien, voelen en herkennen dat er iets buitengewoons aan de hand is. Meestal komt dan die ontkenning binnen, want als de logische geest niet kan verklaren wat er gebeurt of er vat op krijgt, ontken je de ervaring of blokkeer je de herinnering eraan.

Het is het beste als je in jouw intuïtie blijft - als je vertrouwt op wat je voelt en, ook al is het misschien niet logisch, met vertrouwen opereert. Ongeduld is voor velen van jullie een valkuil omdat je het gevoel hebt dat je ergens naartoe moet verhuizen. Ontken niet de deugden van de schildpad die zich heel langzaam beweegt, stopt om naar binnen te gaan en na te denken, dicht bij de grond en kijk heel goed.

Wanneer jullie verlangen naar een versnelling in deze opening van de oude ogen, geef dan jullie betrokkenheid aan. De gedachte is. Gedachte creëert. Als je denkt dat je in een versnelling wilt komen met de grootste groei en bekwaamheid, dan is dat wat je zult doen. Als je twijfelt, is die twijfel ook een gedachte, en die zal ook zichzelf creëren. Als je twijfelt, stopt het het uitbreidingsproces omdat je de subtiliteit ontkent van wat er naar je toe komt.

Jullie zitten in het decennium dat we "het onbenoemde decennium" hebben genoemd: de jaren negentig. Het is in deze tijd dat alle grote gebeurtenissen op Aarde gaan plaatsvinden. Veel gebeurtenissen hebben zich al voorgedaan, maar ze zijn afgezonderd in kleine compartimenten van het officiële domein. Het officiële domein ontgroeit nu uit zijn eigen jasje en past niet meer binnen zijn grenzen, omdat het de realiteit niet in stand houdt zoals die zich werkelijk ontwikkelt.

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak
thegalacticfederation.com

❥ Vertaling: Martien
www.wakkeremensen.orgBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.