De mens kon deze ervaring alleen beleven door de transformatie van de fysieke dood ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Vele malen werd ons verteld dat wij aan een bijzondere reis bezig waren. Wij geloofden dat natuurlijk niet. Eerst zien dan geloven zeggen wij nuchtere mensen, maar toch…?

Langzamerhand beginnen wij te voelen en te zien dat het wel degelijk een hele bijzondere reis is die wij, als op aarde geboren mens, maken.


De mens kon deze ervaring alleen beleven door de transformatie van de fysieke dood.

Wij zijn veel transparanter geworden en daardoor kunnen wij ons gemakkelijker door de energielagen heen begeven. Daardoor kunnen wij ook verschillende tijdlijnen en frequenties bezoeken.


Dit is een leerproces.

 

Je kan ineens in een andere dimensie terechtkomen en niet begrijpen wat er gebeurt. Waar je dan bent en hoe je daar gekomen bent. Je kan leren om daar bewust in te gaan sturen. Zodat jezelf bepaalt met welke dimensie je je wilt verbinden.

Wanneer je volledig aangekomen ben in de wezenlijke kern van jezelf, dan kan je daarna nog een stapje verder gaan. Dan komen je hogere zelf en het contact met je ziel bewust tot stand. Dan krijg je te zien en te ervaren wat je allemaal, niet als mens, maar als ziel hebt meegemaakt. Dan kan je je eigen cirkel volledig rond maken. Dan weet je uit welke delen jij “samengesteld” bent. Dan heb je een volledige toegankelijkheid tot jezelf. Dan ga je zien en ervaren wat je in je vele levens voor die leven allemaal beleefd hebt. Je krijgt dat weer contact met je levens op de sterren.

Energie verdwijnt niet.

Tijd is aards en die energie van vorige levens is nog steeds beschikbaar. Dan zal je weinig tot geen vragen meer hebben over de mens die je nu bent. Dan is het volledige contact tot stand gekomen. Dan zal je dezelfde belevingen hebben als de mens die door de fysieke dood is heen gegaan. Wij doen dit proces terwijl wij nog verbonden zijn met ons fysieke lichaam.

Nog nooit zijn mensen op aarde door dit bijzondere proces heen gegaan. Het universum had zicht op dit totale plan, maar wist niet hoe de mensen hier doorheen zouden gaan. Hoe zij persoonlijk met deze veranderingen in die hoge frequenties zouden omgaan.

Ze laten geen moment voorbij gaan om ons te vertellen dat zij bijzonder enthousiast zijn over die mensen op aarde, omdat zij het veel beter hebben gedaan dan verwacht.

Moeder Aarde kon naar een hogere trilling omdat alles wat leeft in en op die aarde, door deze transformatie is heen gegaan. Zij zijn in staat om te leven in een omgeving waar een hogere trilling heerst. Die hogere trilling heeft de mens veel gebracht, waaronder een veel hoger bewustzijn. Daardoor kan het grote ontwaken NU plaatsvinden.


Wij staan nog maar aan het begin van een nieuwe periode, die nog mooier gaat worden dan wat wij tot nu toe beleefd en doorleefd hebben.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com



Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.