De matrix verlaten voelt als thuiskomen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Je angsten onder ogen te zien en de Matrix te verlaten. Omdat het de Matrix-levensstijl is die je ertoe aanzet om deze angsten te creëren. 

Dat houdt je frequentie laag en zorgt ervoor dat je vast blijft zitten in het systeem dat de mensheid onderdrukt.

Lichtwerkers vechten tegen de Matrix en leren omgaan met de verschillende facetten van onderdrukking op alle vlakken. Overheid, industrie, bankwezen en op persoonlijk vlak. Mensen nemen hun leven terug. – (citaat artikel van de site Era of light).

Dit is een belangrijk struikelpunt voor lichtwerkers. Er zijn nu verschillende dimensies waar lichtwerkers zich bewust mee kunnen verbinden.

De lagere frequenties voelen niet meer goed voor gevoelige wezens die wij zijn. Doordat wij in een andere dimensie terecht zijn gekomen, kunnen wij keuzes maken. Dit is een nieuw aspect in onze manier van leven. Voor de mens in de matrix was dat niet mogelijk.

 

In welke tijdlijn wil jij zijn?

 

Er bestaan nu eigenlijk werelden naast elkaar, beter gezegd door elkaar heen.

De wereld waar wij uitkomen, de matrix en de hogere dimensies daarboven. Deze zijn met elkaar verbonden, want het zijn verschillende energievelden.

Doordat je getransformeerd bent naar de mens die je nu bent, kan je in verschillende energie velden leven.

Je hebt al ervaring opgedaan met het switchen van tijdlijn naar tijdlijn.

Wanneer je energietrilling laag is, ga je bewust aan die energie werken. Dan laat je de matrix los en ga je naar een hogere trilling. Die hogere trilling is een andere tijdlijn. Eigenlijk een andere belevingswereld.

 

Je kan het je als volgt voorstellen

 

Je kent de kubusblokken van kinderen. De kubussen die in elkaar passen. Door die op elkaar te zetten heb je een mooie toren. De grootste kubus, is de laagste dimensie. Dan klim je naar hogere en dus naar boven. Wij kunnen nog niet helemaal boven in die toren komen, omdat die energie voor velen nog te ijl is. Maar die verschillende kubussen, vertegenwoordigen allemaal een eigen energie laag.

In elke energie laag voel je je anders. Des te hoger je komt, des te blijer je wordt. Het is net de Jakobsladder die wij aan het beklimmen zijn.

Laat je angsten los. Die lage trilling houdt je verbonden met je verleden. Die houdt je ook verbonden met de 3e dimensie. Die hogere trilling laat je verlangen naar de toekomst. Alles is in beweging. Jij ook. Wij zijn op weg naar het licht. Aan jou de keuze aan welke energie wil je verbonden zijn.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.