De maand juni loopt stilaan ten einde.. ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De maand juni loopt stilaan ten einde, en misschien is het goed even terug te blikken en te kijken in welke mate jij vernieuwing hebt kunnen (of willen?) toelaten in je innerlijke of uiterlijke leven.

De 10/1-trilling brengt je aandacht telkens opnieuw bij jouw koers, bij jouw visie, bij die aspecten waar er wat opgeschud mag worden, zodat frisse lucht en nieuwe energie binnen kan stromen.

Heb je voldoende tijd vrijgemaakt voor stilte en Zelf-reflectie, dan weet je zeer goed wat er nu echt anders mag en zal in je leven, in je dagindeling, in je bewegings- of voedingspatroon, in je overtuigingen, in je prioriteiten.

En net zoals wij allen weet je dat veranderen moeite kost, en dat je heel snel en ongemerkt opnieuw het oude spoor aan het lopen bent wanneer je aandacht of motivatie verzwakt. Gelukkig wordt er goed voor je gezorgd, zodat er altijd rondom jou mensen opduiken die je motivatie en intenties hoog helpen houden, die je eraan herinneren dat het ook anders kan, die je helpen alle kracht in je Zelf op te delven en die te gebruiken voor het zetten van concrete stappen.

Mensen die je aanmoedigen, die zélf eerlijk durven te zijn en durven te getuigen van het eigen gelopen pad dat niét altijd over rozen ging, die eerlijk durven te zijn in het aangeven dat het hen ook niet altijd lukt, en dat ze ook zijn gevallen en opnieuw opgestaan. Mensen die je niet vertellen wat jij wou horen maar in alle liefde en rust verwoorden wat je misschien niét wou horen - maar wat je wél nodig hebt om los te breken uit een oude cocon opgebouwd uit oude niet meer passende overtuigingen.

Mensen die beseffen dat ze zélf ook leren van jou, dat jij ook een inspiratie voor hen bent. Zo is het leuk en ontspannen leven. In de Nieuwe Tijd. Geen nood meer aan voetstukken. Samen, naast elkaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.