De leeuwenpoort: van de illusie naar volledig ontwaken ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Levens lang hebben wij in de illusie geleefd. Ons werd verteld dat…. Vervolgens vertelden wij onszelf dat…..

We leefden in een wereld die werd geschapen door illusie en wat waren wij gewend aan die illusie. Wij namen de illusie voor waar aan. De illusie was ons leven en onze verbinding met het leven.

In de hogere dimensies is geen plek voor illusie want de illusie is verbonden met de lagere dimensies. Mensen die in de hogere dimensies vertoeven leven buiten de illusie.

Wanneer wij verbonden zijn in die hogere energie, dan is hier geen plek meer voor. Want daar “regeert” de liefde en het licht. Daar ben je verbonden met de BRON. Dan leef je in de energie, constant gevoed en verbonden met de BRON.

Je kan alleen volledig met de BRON verbonden zijn door je hart volledig te openen. Door die volledige opening krijg je zicht op wie je bent. En komt de waarheid en de werkelijkheid naar voren. Die wordt zichtbaar en voelbaar.

Doordat je die liefdevolle verbinding gaat zien en voelen, laat je de illusie achter je. Dan voel en zie je eindelijk wie je echt bent. Een kind van het licht. Dan is de illusie los en ga je je eigen wezen zien, zoals jij altijd al was, zonder de sluier van de illusie. Dan ga je zien wie je bent. Dan voel je de volledige opening naar je eigen liefde. Voel je die liefde voor jezelf stromen en zie je dat jij een wonder bent. Een wonder van licht en liefde.

Dan kan je niet anders dan de illusie achter je laten. Je hart gaat open en je gaat een nieuw portaal binnen. Dan zie je werkelijk wie je bent. Dan stroomt je hart van liefde. Liefde voor je zelf en liefde voor de wereld. Dan ben je ontwaakt en kom je in het proces van verlichting.

 

De energie van de Leeuwenpoort voert ons daarheen

 

Het is een bijzondere tijd en wij gaan weer een nieuwe periode binnen. Een periode van nog meer liefde en licht. De verbinding met de BRON staat voor ons open. De verbinding met onszelf geeft ons vleugels. In die hoge energie is de vrijheid en blijheid waar je levens lang naar gezocht hebt. Dan ben je herboren en voel je je een nieuw lichtkind.

Je eerste stappen zullen vreemd aanvoelen. Snel zal je in de gaten hebben hoe het allemaal werkt. Je leert daar dat visualiseren en mediteren belangrijke taken zijn. Dat je daar heel veel mee kunt. Dat je je eigen leefwereld kunt manifesteren en dat je sterker voelt waar jouw pad ligt. De verbinding met je universele begeleiders wordt versterkt. Je voelt alle liefdevolle verbindingen door dat je hart open gaat. Dan open je alle mogelijkheden voor jezelf.

 

Je pad ligt open: in licht en liefde wordt je uitgenodigd..

 

Namasté

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.