De leeuw heeft al onze krachten los gebruld ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij zitten met elkaar in de zuiging van de Leeuwenpoort. Wij hebben aan de ene kant het gevoel in de luwte te zitten, maar ook bij deze “stilstand” gebeurt er veel. Weer de vergelijking met de ontwikkeling van het ongeboren kind. Die vergelijking kan je nog verder doorvoeren. Want hoe snel gaat het ongeboren kind in zijn ontwikkeling? Van eicel naar een kind met alles erop en eraan. Dit is en blijft een wonder.

Wij doorleven ook een wonderbaarlijke periode. Wij komen van een dichte compacte mens, beladen met alle ballast vanuit de illusie. Wij zijn nu op weg naar de transparante universele mens.

Wanneer je die periode bekijkt vanuit een balans, dan zie je dat je heel veel tijd en aandacht aan die oude periode hebt besteed. Zonder overdrijving kunnen wij zeggen dat dat proces ons dag en nacht bezig hield.

 

Het loslaten van het oude, daar hebben wij best moeite mee

 

Nu heeft het proces daar wat op gevonden. De energie laat jouw aandacht zich heel langzaam verplaatsen naar van wat achter je ligt, naar hetgeen in de toekomst gaat gebeuren. Je gaat van verwerking naar een gezonde nieuwsgierigheid, omtrent die nieuwe toekomst. Je bent als een klein kind, dat verwachtingsvol zit te kijken wat er uit het volgende pakje komt. Weet je het nog hoe dat voelde? Je weet niet hoe snel je het pakje van de verpakking kan ontdoen. Door die aandacht en nieuwsgierigheid laat je het “oude” los.

 

De balans begint om te slaan van 3D naar 5D

Het nieuwe vraagt zoveel aandacht, dat er steeds minder plek en aandacht is voor hetgeen er achter ons ligt. Dat is de liefdevolle ondersteuning vanuit het universum. Ze kennen die mens van de aarde toch. Ze weten toch hoe die aardse mensen op deze transformatie reageren. Zij kunnen je niet daadwerkelijk losmaken van het oude en de daarmee vaak samenhangende pijn, maar ze kunnen wel je zoveel in het vooruitzicht stellen, zodat je je blik gaat wenden. Dat is nodig, omdat je je door die nieuwsgierigheid, blijer gaat voelen.

Je energie trilling gaat omhoog. Je bent in de 5e dimensie. Ja, je bent er. Nu ga je alleen maar hoger in die dimensie. Ga je nog weer anders kijken naar je omgeving. Naar de maatschappij die flink aan het afbrokkelen is. Naar de maatschappij die letterlijk schreeuwt om vernieuwing.

❥ Wanneer jij die stap zet in het volledige ontwaken van jezelf, ben jij de pilaar waar die nieuwe maatschappij zich op kan vormen. Dan ben je die krachtige lichtwerker die snapt hoe het plan zich ontvouwt.

Dan word je iedere dag blij wakker, omdat je ook op die dag weer nieuwe bouwstenen kunt aandragen. Dan voel je je energie veranderen. Precies! Jij bent in de 5e dimensie en dat is echt een andere wereld dan die van de 3e dimensie. 

Jij hebt er hard voor gewerkt. Je gaat nu een nieuwe periode binnen. De Leeuwenpoort nodig je uit. Het universum staat met open armen klaar om je te ontvangen. Jij hebt een gouden aantekening in je levensboek. Die heb je gekregen omdat je je zo hebt ingespannen. Dag en nacht hebt gewerkt aan je eigen transformatie. Nooit en nooit zal die gouden aantekening worden gewist.

 

Wanneer jij de aarde verlaat en je verder gaat in het licht, zal ieder zien dat jij een bijzonder licht in je hart draagt

 

Een ieder zal in extra eerbied naar je kijken. Ja, ook dat is een deel van ons eigen ontwaken. Dan gaan wij verder als ontwaakte mens. Dat licht kan nooit en te nimmer gedoofd worden. Dat licht schijnt voor eeuwig.

De leeuw brult ons wakker

 

De lancering heeft plaatsgevonden. De leeuw heeft al onze krachten los gebruld. Wij ontwaken. Wij voelen dat de energie verandert. Wij voelen wel dat wij in een andere energie terecht zijn gekomen, maar….. Het voelt helemaal niet zoals verwacht. Je kan het vergelijken met op vakantie gaan. Je wordt gedropt in een heel klein plaatsje ergens geheel afgelegen. Er is geen telefoon, geen internet en jij bent daar alleen. In de ochtend word je na een lange reis wakker. Daar zit je dan. In een heerlijke energie. Nu gaat beginnen. Je hebt levensbehoeften nodig. Waar ga je beginnen? Waar kan ik eten en drinken vandaan halen? Dit is vergelijkbaar met waar je nu bent aangeland. Je bent door de leeuwenpoort in een andere energie terecht gekomen. Een energietrilling die weer veel hoger is. Dat geeft aanpassingen in je manier van omgaan met jezelf.

 

Dat heeft aanpassingen nodig in je manier van leven

 

Je zal je voortdurend bewust moeten zijn dat je niet meer een fysieke mens op aarde bent, maar een universeel energetisch wezen dat op de aarde woont. Dat je een kind van het licht bent. Die verbonden is met een hoge energie. Door die hoge energietrilling staan alle deuren voor je open.

Wanneer je je daar even niet zo bewust van bent en je jezelf laat terugzakken naar de lage energie, dan zal je dat heel snel opmerken. Je zal je voeten, hoofd of knieën gaan stoten. Je loopt letterlijk tegen dingen aan.

Je weet al heel lang dat de stilte je roept. Dat is niet voor niets. In die hogere trilling gaat alles veel sneller. Terwijl je aan de andere kant je eigen tijdsbeleving kan invoeren. Heb ik haast, dan vliegt de tijd extra snel. Het kan nu, maar ook straks omdat er altijd voldoende tijd is, dan zal de tijd zich voor jouw gevoel aanpassen.

Want jij bent de meester: jij staat aan het roer van je eigen leven

 

Denk nog even terug aan dat stille dorpje, je zal wel je eigen pad moeten gaan vinden. Heel bewust ga je nu op weg. Je hebt in het verleden zoveel kennis opgedaan. Dat is bij elkaar een gehele bibliotheek.

❥ Uit die kennis kan je putten. Je zal de juiste mensen op de juiste momenten tegenkomen. Zij zullen je helpen en van de verdere kennis voorzien. Dit alles vereist wel dat je in een hoge trilling verblijft.

Val je naar beneden, dan maak je je het heel moeilijk. Je zal tegenwerking ondervinden. Je zal wensen dat je weer zo snel mogelijk in de juiste afstemming zit. Maar je kan dit allemaal zelf aansturen. Het universum kijkt met je mee en is beschikbaar voor jou. Nu ga je meester worden van ontwaakte eigenschappen.

Begrens jezelf niet door je denken. Dan bedek je de glans van de diamant die je bent. De diamant die mag schitteren en stralen in de hoge kristallijne energie. Jij bent zo ver gekomen. Maar je gaat weer leren. Leren hoe nu verder. Maar troost je: je leert heel snel. Het universum weet dat je een snelle leerling bent.

Namasté

''Ik zie het licht''

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.