De laatste week van juli 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 In deze laatste week van juli kan de kloof tussen de ogenschijnlijk verder kabbelende zomer en je gewone leven, en wat er wérkelijk aan de gang is, in ieder mens en in de maatschappij, groot zijn.

En dat kan verwarrend aanvoelen, vooral wanneer je de neiging hebt je éigen aanvoelen en leven steeds te vergelijken of af te meten aan dat van mensen om je heen - want dat is iets wat in tijden als deze steeds moeilijker wordt.

Iedereen is hard aan het groeien, iedereen zit op deze rollercoaster, iedereen wordt geraakt door de steeds krachtiger wordende energieën en hogere frequenties (je eigen Hoger Zelf dat je steeds duidelijker jouw hoogste visie in alles toont, het collectieve maatschappelijke Hoger Zelf dat beseft dat er een hogere wijze is om dingen te organiseren en te doen, en je lichaam dat zich elke seconde opnieuw verder aanpast aan deze wervelwinden van evolutie) - maar de manier waarop ieder mens hierop reageert kan heel verschillend zijn, en verdient respect.

Kijken naar wat je vriend(in), partner, collega, familie, groep doet: je kan er veel van leren, je kan je eigen spiegels zien, maar het is van het grootste belang dat je telkens opnieuw je Zelf terug vindt, om te her-bronnen, je eigen innerlijke kompas te voelen, je éigen hoogste visie rond allerlei thema's in je leven te horen en te vormen, en zelf de intenties voor de komende maanden en jaren helder te krijgen.

 En dit proces op zich vraagt tijd, veel aandacht, maar hoe uitgeput, dooreengeschud, ontmoedigd je bent, of hoezeer je in omgekeerde zin alleen maar vakantie wil vieren en het hele bewustzijns'gedoe' aan de kant wil schuiven, - het is nu heel erg nodig dat je hier tijd voor vrij maakt.


En dat lukt je het beste op momenten dat je voor jezelf al tijd had vrijgemaakt voor zelfkoestering, healing, rust, frisse lucht, beweging, en je hele systeem wat tot stilte en balans is gekomen.

Pas in een staat van balans (aarding) worden je gedachten helder, opent zich je innerlijk 'kijken', en besef je als vanzelf wat er aan de orde is voor jou, welke stappen je kan nemen, op weg naar een leven en functioneren in steeds grotere harmonie, liefde voor jezelf, zorg voor je lichaam en welzijn.

Want je weet, hoe meer je er voor je Zelf bent, hoe meer je in staat bent er ook voor anderen te zijn


Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.