De laatste week van januari ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het kan zijn dat je je wat loom en landerig voelt bij de inzet van de laatste week van januari, en dat er veel door je hoofd dwarrelt, niet goed wetend wat eerst innerlijk (en nadien uiterlijk) aan te pakken.

De energie van deze maand was en is zeer terugtrekkend, alsof het nodig is dat alles nog eens goed overdacht en op alle aspecten wordt gecheckt en naar waarde geschat - vooraleer je concreet met iets aan de slag gaat de komende maanden.

Ben je supergevoelig, dan heb je vast gemerkt dat je alle extra rust, aandacht en bespiegeling ook wel nodig hebt, om alle energiegolven (woensdag/donderdag was er weer een grote) te verwerken (misschien was je dan ook extra emotioneel).

Dit is een tijd waarin geduld en hoop krachtige spirituele waarden en kwaliteiten zijn, die, gelinkt aan telkens weer die diepe innerlijke kracht waarover ieder mens op Aarde beschikt - maar die soms maar moeizaam ontdekt wordt- , je helpen om de straling te (her-)ontdekken die ligt in alles in jezelf en rondom jou.

Ze helpen je je zegeningen te (her-)ontdekken en te koesteren, te waarderen wat goed en juist is in je leven en om je heen, en te focussen op dat goede en juiste - geleid door die zachte stem die spreekt via hart en ziel.

En misschien ontdek je via alle uitdagingen en belemmeringen en extra stilte wel nieuwe kwaliteiten, en zie je je doelen voor je leven nu en later een heel stuk klaarder. Waardoor je met meer ontspanning en terzelfdertijd gerichter je weg verder zet.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.