De laatste week van de Mercurius retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan zijn dat je deze dagen de zwaarte voelt die doorheen het collectief bewustzijn drijft. Het is als een stoomkookpan die stilaan het kookpunt gaat bereiken, en dat kan heel ongemakkelijk aanvoelen voor velen.

Taaie emoties, vaak lang onderdrukt, komen aan de oppervlakte, als signaal dat je diep in je kern snakt naar bevrijding ervan.

Zowel in je eigen leven en functioneren als in de wereld om je heen komt dat wat écht aangepakt en veranderd dient te worden steeds meer op het voorplan.

De laatste week van de Mercurius retrograde kan daar nog misverstanden, blokkades in communicaties en allerhande storingen aan toevoegen, die, samen met alle emoties en innerlijke/uiterlijke vraagstukken en/of problemen al snel uitvergroot worden.

En je weet, wanneer je fysiek lichaam oké is, wanneer je emotioneel en mentaal sterk staat en stabiel bent, dan kan je dit aan. Dan vind je vast ergens de moed om aan te pakken wat veranderd dient te worden, dan zal je de komende dagen of weken knopen kunnen doorhakken, of heb je op zijn minst het wéten dat alle moeilijke situaties ooit voorbij gaan, en je altijd oplossingen vindt voor wat zich aandient, ook al zie je die nu niet misschien onmiddellijk.

Jezelf kunnen, en vooral willen, stabiliseren, is dan ook echt nodig in tijden als deze, en net daartoe ben je afgelopen jaren en vooral ook dit jaar voorbereid geweest.

Daartoe heb je tools, inzichten, technieken, energieën verzameld die je helpen telkens weer de sluiers af te gooien en 'het Licht' te zien. Daartoe werden rondom jou mensen geplaatst (live of virtueel/hartsverbindingen) die je, elk op hun eigen manier, die ondersteuning, vriendschap, liefde en/of inzichten bieden die jou helpen je leven Lichter te maken. Daartoe heeft de Schepping zo'n wijde variatie voorzien aan dingen die healing/troost/hulp/verlichting kunnen bieden, zoals de natuur, muziek, kunst, huisdieren, internet, voeding...

Je weet, elk mens die zichzelf stabiliseert, en zijn/haar hart opent en open kan/wil houden, heeft een gunstige invloed op de wereld om hem/haar heen. En zo maken we het samen Lichter, elke dag, elk moment opnieuw, ook al kost dat op sommige dagen een heuse krachtinspanning. Dit is steeds meer de tijd van 'Samen', weet je.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.