De laatste loodjes van lichtdragers ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel mensen lopen momenteel tegen zware stukken aan. Ik ondervind zelf ook, letterlijk aan den lijve, dat er op diepe lagen heling wil en kan komen.

Terwijl onze aandacht bol op het Licht is gericht dient er juist ook aandacht te gaan naar het moeilijkste deel van het hele traject: onderzoeken waar we het goddelijke licht nog afweren vanuit ons fysieke zijn.


Het lijkt soms maar niet op te houden met dat proceswerk... Maar: de zware stukken zijn letterlijk de laatste loodjes. Ik kan het niet anders samenvatten dan dat we momenteel te maken hebben met de optelsom van alles wat we uit vorige levens hebben meegenomen naar dit leven.

We zijn nu krachtig genoeg om alle losse eindjes af te hechten, en in vrede te komen met alle levens die we in de dualiteit geleefd hebben. Met een vastberadenheid om onszelf van alle oude lasten te ontdoen motiveren we anderen, zo zijn we met velen bezig om echt, volledig, schoon schip te maken in onszelf. Er staan heel veel hogere delen van onszelf te popelen om zich (eindelijk!) weer in ons fysieke zijn te verankeren. Dat kan alleen maar als de Liefdesstroom innerlijk tot in onze diepste lagen kan doordringen.

 

Hoe lang duurt het nog?

 

We kennen ze inmiddels door en door; de oude overtuigingen over wat we tekort zouden komen, of over waar we zogenaamd niet aan zouden kunnen voldoen. Deze zijn struikelblokken geworden op de weg naar ons volle Licht. Vanuit die struikelblokken zijn overlevingsmechanismen ontstaan, die zich aanpasten aan de wereld buiten onszelf. Deze overleefpatronen zijn we nu mooi aan het 'afleren'. Dus in dat opzicht gaat het allemaal voorspoedig.

Maar wat er buiten onszelf gebeurt is niet altijd mals. De 'strijd' tussen donker en licht, tussen leugens en waarheid, overheersing en vrijheid tekent zich steeds grilliger voor onze ogen af. En het duurt lang, veel langer dan we verwacht hadden. Dat doet wat met ons, innerlijk.

Herken je dit: Je wordt ongeduldig, verliest het vertrouwen, de moed en daarmee ook de verbinding met het innerlijke weten dat je wél op de goede weg zit. Dat het uiteindelijk allemaal wel goed komt. Ondanks jouw innerlijke werk valt lang niet alles op z'n plek, gaan veranderingen nog niet van een leien dakje en heb je je te conformeren aan regels in de samenleving. Ondertussen krijg je te maken met allemaal tegengestelde berichten die je aan het twijfelen brengen; 'Zie ik het wel goed? Wat is nou het beste om te doen? Wie kan ik nog vertrouwen?'

 

De stem van de Bron gaan horen

 

Laten we even focussen vanuit een veel groter perspectief. Jij bent op de weg terug naar je Goddelijke Zelf, of indien je dat liever zo noemt, naar jouw innerlijke Liefdesbron. Al wie jij bent, en al wat jij kunt ontvangen, verankeren, doorgeven en manifesteren, wil je het liefste laten voortkomen uit die Liefdesbron in jezelf.

Als jouw overleefstemmen nog veel zeggingskracht over je hebben zul je de stem van de Bron in jezelf minder goed kunnen horen. Je herkent het vast wel, zo'n innerlijk debat tussen hoofd en hart. Om de stem van de Bron in jou te versterken zorgt jouw hogere Zelf er voor dat je die overleefstemmen steeds vaker gaat opmerken, in welke vorm dan ook. Wie vertelt je de waarheid? Je aardse persoonlijkheid met alle twijfels, of je hogere Zelf die jou vanuit hogere dimensies een onmiddellijke, glasheldere waarheid en innerlijk weten geeft waar geen speld tussen te krijgen valt?

Wanneer je persoonlijkheid grotendeels al toegewijd is aan jouw hogere Zelf en aan jouw Zielenplan kun je veel meer voelen hoe jij vanuit hoger frequente velden gedragen en geleid wordt. Ofwel: deze tijd gaat eigenlijk helemaal niet over 'geduld hebben'. Het is geen kwestie van 'Wanneer gebeurt er nou eens wat, wanneer valt de regering om, wanneer komt de waarheid aan het licht?'

Deze tijd is aan jou gegeven opdat jij als Lichtdrager je Licht volledig kunt richten op het vrijmaken van jouw waarheid, en op waar deze verdoezeld wordt door oude twijfels en aannames over wie jij wel of niet zou zijn.

Nou hebben we samen al jarenlange trajecten afgelegd wat bewustwording, zelfreflectie, transformaties en healing betreft. Het voorwerk heeft er voor gezorgd dat we laag voor laag van ons overlevingsharnas konden afpellen. In plaats van onze zelfwaarde aan de buitenwereld af te meten zijn we naar binnen en omhoog gaan kijken, en hebben we de bovenste chakra's weer verder kunnen openen. Wat ons nu nog aan innerlijk Lichtwerk rest bevindt zich in de meest verdichte lagen van ons zijn: in ons emotionele en fysieke lichaam en in de onderste chakra's. Daar ligt de optelsom van al het lijden, van alle tekorten aan liefde, van een jarenlang gebrek aan geruststelling en gebrek aan erkenning van onze Goddelijkheid; van alles wat we uit vorige levens naar dit leven hebben meegenomen.

 

De optelsom van vorige levens zit in onze diepste lagen

 

Je kunt je letterlijk een optelsom voorstellen, van een aantal getallen met een dikke 'min' ervoor, die de tekorten uit vorige levens voorstellen. Bij elke min heeft zich een verkramping in ons vastgezet, met daaraan gekoppeld een overlevingsmechanisme. Inmiddels zijn we zó ver met onze bewustwording dat we nu de hele som kunnen overzien, en niet opnieuw iedere 'min' onder de loep hoeven te nemen. Ons hele ZIJN is zich nu volledig, in haar totale verschijningsvorm aan het ont-krampen, van alles wat er als 'Totaal' onder de streep van de optelsom staat. Er valt geen enkele stuiptrekking meer tegen te houden wanneer je echt voor het Licht hebt gekozen. Zo zal de wijsheid van jouw lichaam zich vanzelf weer ontvouwen, en alle onwijsheid er alsnog uitgooien.

Dit wordt ondersteund door de werking van de polaire velden van licht en donker, die steeds meer als vijanden tegenover elkaar lijken te komen. Er is zoveel gaande in de wereld (wat dit hele ontkrampingsproces dus eigenlijk versnelt), dat we toch weer gauw afgeleid zijn en ons bezig houden met wat er via de sociale media als 'waarheid' tevoorschijn komt. Maar dat is niet de primaire manier om licht te brengen in jouw eigen, innerlijke ontkrampingsproces.

 

Tot het gaatje gaan naar het verlangen

 

Het enige wat echt bijdraagt aan meer licht en vrede in jou is door al jouw eigen onbewuste, verkrampte en verdichte lagen van pijn, angst, woede en verdriet heen te gaan. Overal waar er opgeschoonde ruimte ontstaat kan er nog meer JIJ indalen! Daardoor kom je steeds krachtiger in jouw Meesterschap te staan, met de wortels diep in de Aarde ("HIER WIL IK ZIJN!"). Fysiek gezien ga je letterlijk tot het gaatje, tot in jouw basischakra, waarin het diepste verlangen ontwaakt dat jij hier en nu, in dit lichaam, jouw Goddelijkheid wilt verwelkomen. Via dit verlangen zal de levensstroom vanuit jouw Liefdesbron heel diep door jouw fysieke zijn heen gaan werken. En zo word jij de Lichtdrager die het Goddelijke op Aarde onverstoorbaar zal weten te belichamen.

Hoe veel pijn en kramp je ook ervaart, hoe oneindig je verdriet, angst, moedeloosheid of woede ook lijken te zijn; blijf met je voeten in de Aarde geworteld en kijk het aan! Veroordeel niets in jezelf, benader alles met zachtheid en compassie. Voel er dóórheen en zoek naar de onwaarheid die aan de oppervlakte ligt, en naar de Waarheid die daarachter ligt. Ontsluier alle zelfdelen in jou die weer in het Licht willen komen! Je doet het fantastisch. We zitten samen op de goede weg, en ja, we hebben meer dan ooit een oervertrouwen nodig. Stel je innerlijke kind zo vaak als nodig gerust en luister meer dan ooit naar wat jij per moment nodig hebt om innerlijke vrede te kunnen ervaren.

Besef dat alles op dit moment precies zo gaat zoals onze hogere Zelven het op hun best aan ons kunnen aanbieden! Het is prachtig wat we allemaal op Aarde neerzetten. Het is ontroerend hoe diep we onszelf aan het openen zijn, en hoe veel krachtiger en stralender we in ons ware Zijn worden.

We houden contact, vanuit het grote Liefdesveld, in dankbaarheid en verbinding,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.