De laatste fase van de turbulente turbo-transformatieve 2020-2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


En zo gaan we de laatste fase in van de turbulente turbo-transformatieve transitie 2020-2022, en is het goed je ook nu weer niet te laten naar beneden halen door al wat angst veroorzaakt in de wereld om je heen, en misschien ook in jou.

Het is zo makkelijk om je in deze tijden terug wat af te laten glijden in en naar chaos, doemdenken en onrust


Je bent misschien moe, je lichaam verwerkt golf na golf van de binnenstromende nieuwe energieën, en je hebt afgelopen jaren vaak de ene na de andere uitdaging op je bord gekregen.

❥ Maar misschien heb je ook ontdekt dat je véél meer (aan-)kan dan je dacht, dat je veel verder kan stretchen dan je van jezelf ooit verwachtte, dat je zoveel hebt geleerd dat je nooit meer zal vergeten.

Vrijdag gaat Mercurius retrograde tot 2 oktober, en dat brengt altijd een proces mee van bezinning, van checken waar je staat en waar je naartoe wil, van her-evaluatie, herschikking en her-organisatie.

Je kan het gevoel hebben dat er een koepel om je heen wordt gezet (wanneer je Hoger Zelf dat nodig acht), zodat je alle aandacht aan jezelf kan geven.

De Volle Maan van zaterdag 10 september (11u58) kan dat nog versterken. Maar wanneer je je energieveld blijft opschonen, wanneer je moeite blijft doen om elke dag tot rust te komen en je Licht te hervinden, dan zou het best kunnen dat je deze periode als verfrissend ervaart, dat er plots nieuwe dingen of nieuwe mensen op je pad komen waardoor je een en ander anders begint te bekijken.

❥ Misschien breekt er na een lastige periode opnieuw zon door de wolken, stroomt er nieuwe hoop, en heb je de moed om verdere stappen te zetten, of los te laten wat aan loslaten toe is. En ontdek je dat er veel meer verbinding in jouw en in onze wereld is dan je dacht.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.