De laatste (en taaiste) week van de Mercurius retro ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De Volle Maan die eraan komt, een 22/4-week in een 22/4-jaar, de laatste (en taaiste) week van de Mercurius retro: best mogelijk dat je dus deze week veel druk in jezelf ervaart, en dat je je rond bepaalde aspecten van je leven wat ongemakkelijk voelt. En dat is goed, want dat betekent dat het net in die zones is dat je het meeste kan groeien.

Groeien betekent zeker nu het overstijgen van angsten, twijfels, onzekerheden. Maar dat betekent ook: toch doorzetten daar waar je vroeger al snel zou hebben opgegeven.

Of toch naar binnen kijken om te onderzoeken waarom je je zo getriggerd voelde door gebeurtenissen of contacten in je buitenwereld, omdat ze je misschien iets spiegelen. Om toch jezelf opnieuw een lading onvoorwaardelijke liefde, bemoediging, troost en koestering toe te sturen wanneer je met uitdagingen geconfronteerd wordt.

Of misschien betekent het voor jou jezelf nu echt verder brengen waar het het meeste nodig is, of het nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel is.

Dit is een week om in praktijk te brengen wat je 'ergens' wel weet dat het goed zou zijn voor je, maar waarvoor je allerlei excuses zoekt om het niet te doen. Om als je een energiewerker bent, veel energie te laten stromen, - want die doorstroomt je persoonlijkheid, je lichaam en versterkt uiteindelijk het energetisch raster dat ons collectief bewustzijn ondersteunt. Deze week komt het vooral aan op doén, weet je.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.