De laagste trede van een zeer hoge dimensionale ladder ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Arcturian Channeling

 

Welkom, beste lezers.

 

Wanneer de beperkingen beginnen af te nemen, verwachten velen dat ze hun leven kunnen oppakken zoals ze deze voor de lockdown hebben achtergelaten.

Niets kan of zal precies zijn zoals het daarvoor was, want de energie van de aarde is en zal blijven veranderen. Sta het proces toe lieve mensen.

 

Het is belangrijk om je geloofssystemen - in alle eerlijkheid - te onderzoeken en jezelf toe te staan om alles te herkennen wat je nog vasthoudt. Sta open voor verandering door te begrijpen en te accepteren dat de wereld een nieuwe vibratie is binnengegaan waardoor alles zich niet meer precies hetzelfde kan uitdrukken zoals het voorheen deed.

 

Luister naar en vertrouw volledig op je intuïtie, zodat het je kan leiden naar nieuwe en onbekende manieren van leven in een hoger resonerende wereld. Het is een tijd van angst geworden voor degenen die spiritueel niet ontwaakt zijn, want als hun comfortabele en vertrouwde geloofssysteem begint af te brokkelen, ervaren ze dit als het verlies van hun fundament, een fundament dat op zand is gebouwd.

 

Goddelijk Bewustzijn is een permanente staat van vervulling. Goddelijk Bewustzijn geeft nooit vervulling aan een individu, want Goddelijk Bewustzijn houdt niets in over het geloof in afscheiding of individuen als gescheiden van ZELF. God vervult zichzelf altijd als en door individuen.

 

Individuele uitingen van Goddelijk Bewustzijn ervaren vervulling in overeenstemming met hoe open hun bewustzijn is om het te ontvangen. Een bewustzijn dat al gevuld is met valse overtuigingen van twee krachten, dualiteit en scheiding, heeft geen ruimte waardoor Goddelijke vervulling zich kan uiten.

 

 Het is tijd om over de gewone facetten van je leven na te denken en deze te evalueren.


"Waarom heb ik moeite om een baan, een relatie of een manier van leven te behouden die als een doorgespeeld hoofdstuk voelt?

''Welke overtuigingen drijven mij?''

''Doe ik deze dingen om anderen te plezieren?''

''In het licht van wat ik weet, zijn deze overtuigingen waar of zijn dit gewoon concepten die ik heb geaccepteerd en ik deze vast wil houden omdat het me een comfortabel gevoel geeft?''

Het voordeel van de tijd van opsluiting, is dat het individuen de gelegenheid bood om zichzelf deze vragen te stellen, wat velen op zijn beurt heeft geholpen, om voorbij oude overtuigingen te gaan die hen vasthielden in slavernij.

Gedurende alle levens heeft de meerderheid het comfortabele concept geaccepteerd en hebben ze geleefd op basis van het geloof dat dit de "juiste manier" of de "waarheid" was over alles, waarvan het meeste voornamelijk gebaseerd was op dualiteit en afscheiding. De derde dimensie is de laagste trede van een zeer hoge dimensionale ladder dierbaren, daarom ervaren de meeste mensen zichzelf niet in staat om gemakkelijk te praten met hun gidsen, leraren en geliefden aan ''de andere kant''.

 

Driedimensionale energie komt niet overeen met de meer verfijnde Lichtenergieën van de hogere dimensies. Velen blijven geloven dat de hogere dimensies niet bestaan omdat ze ze niet kunnen zien of horen. Sommigen die wel in een hiernamaals geloven, blijven het bekijken vanuit bekrompen en valse concepten van een "hemel" of "hel" die op iedereen wacht, wat op zijn beurt weer een veelgebruikt controlemiddel is geweest voor kerken, ouders, regeringen, enzovoort.

Twijfel er nooit aan dat degenen in hogere dimensies levend zijn. Levend en wel, evoluerend en blij om weer thuis te zijn...

 

''Spoken / geesten'' zijn individuen die zo volledig zijn uitgelijnd met driedimensionale energie, dat ze zelfs na de dood van het fysieke lichaam er volledig mee uitgelijnd wensen te blijven. Het is hun bewustzijnsstaat. Hogere dimensionale wezens zijn altijd dichtbij en klaar om te helpen, maar de vrije wil stelt hen in staat om in hun illusies te blijven zolang als dat ze zelf willen.

 

Degenen die onophoudelijk rouwen om iemand die is overleden door altaren op te richten, seances te houden en consequent contact te zoeken, bewijzen zichzelf of de persoon om wie ze rouwen geen gunst, omdat deze acties er alleen maar toe leiden dat ze zichzelf blijven vasthouden aan iets dat al in voltooiing is getreden. 

De dood is er nooit geweest en de dood kan nooit zijn. Zou een alomtegenwoordige, almachtige, alwetende God kunnen sterven?

 

Naarmate individuen evolueren en spiritueel groeien, wordt het gemakkelijker en natuurlijker om met gidsen of zelfs dierbaren te communiceren. Dit komt omdat naarmate de energie van een persoon verfijnder wordt, ze automatisch beginnen af te stemmen op dezelfde energieën in de hogere dimensies.

 

Vergeet nooit dat je geen menselijk wezen bent die een bewustzijn heeft, maar dat je eerder een bewustzijn bent dat momenteel een materieel lichaam gebruikt zoals nodig is om in de dichtere energie van de aarde te leven.

We zien aarzeling bij velen die zich bewust zijn van hun ware aard maar er niet volledig op kunnen vertrouwen omdat ze geloven dat het zich nooit manifesteert zoals ze hadden verwacht, dat het onvoorspelbaar is en dus niet praktisch is voor het dagelijkse aardse leven. Realiseer en onthoud dat bewustzijn de substantie van vorm is, niet een intellectuele kennis van de waarheid. Dit is de reden waarom de eerste stadia van de spirituele reis niet veel vruchten lijkt af te werpen.

 

Iedereen heeft ervaringen waardoor ze twijfelen aan wat ze over zichzelf en God hebben geleerd


Het maakt deel uit van het evolutionaire proces. Heb hierover geen schuldgevoelens, verdriet of gevoelens van falen. Wees gerust dat Waarheid een nooit veranderende realiteit is, maar voor mensen die gewend zijn om in driedimensionale energie te leven, moet Waarheid stil en heilig van binnen worden vastgehouden en beoefend worden totdat het een bereikte bewustzijnsstaat wordt die zich naar buiten kan uiten.

 

Vertrouw erop dat je Hogere zelf de leiding heeft en je datgene brengt wat je nodig hebt. Zodra een persoon bewust of onbewust besluit om spiritueel te evolueren, begint hun reis zonder terug te gaan naar wat het ooit was. Vanaf dat moment zijn ervaringen van zowel ''slecht'' als ''goed'' gebaseerd op leren, groeien, ophelderen en dieper gaan in het spiritueel bewustzijn.

 

Probeer je leven niet te beoordelen op uiterlijke schijn, want ervaringen kunnen op alle niveaus behoorlijk moeilijk worden omdat oude opgeslagen energie uit honderden vorige levens naar boven komt om te zuiveren. Zoek naar de les die aan alle ervaringen ten grondslag ligt, want er is er altijd één.

 

Het is belangrijk om een bepaalde tijd te reserveren om de intentie uit te spreken om alle eden, beloften, geloften of toezeggingen die in dit leven en alle vorige levens zijn gedaan te wissen, want ze kunnen je aan hun specifieke energie binden. Zelfs levens geleefd als een krijger kunnen een persoon binden aan de energie van eden en beloften gedaan om altijd een leider, land of oorzaak tot de dood te dienen. Evenzo kunnen oude geloften van armoede ervoor zorgen dat iemand voortdurend worstelt met het toelaten van overvloed. De meeste geloften, eden en beloften uit het verleden waren destijds passend, maar naarmate een persoon evolueert, fungeren ze als ankers en blokkeren ze het nieuwe.

 

In de loop van vele levens heeft iedereen zijn persoonlijke macht aan anderen overgegeven


Of het nu een religie is, een persoon aan de macht, een man, een vrouw, een kind of een zaak... De mensheid heeft een punt bereikt van spirituele bereidheid om de aangeboren kracht terug te winnen die ze vrijwillig en onwetend hebben weggegeven, of zich met geweld hebben overgegeven aan een persoon, plaats, zaak, enzovoort.

 

De integratie en het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie die volledig aanwezig is, maar vaak niet wordt herkend in elke persoon, is een noodzakelijk onderdeel van het terugwinnen van iemands kracht als een Goddelijk wezen. Degenen die de kwaliteiten van beide geslachten negeren of zich ertegen verzetten om zich open te stellen voor de kwaliteiten van beide geslachten, krijgen kansen die hen ''dwingen'' om hier dieper op in te gaan.

 

Iedereen ging door ervaring en leringen in dit of vorige levens waarin ze geloofden dat ze machteloos waren. Voor velen blijft machteloosheid intact als hun bewustzijnsstaat en blijft zich naar buiten toe manifesteren in elk facet van hun leven. Het proces van evolueren voorbij een bewustzijn van machteloosheid omvat vaak situaties die problemen lijken te zijn, maar die in werkelijkheid ervaringen zijn die door het Hogere Zelf zijn gecreëerd en die nodig zijn om persoonlijke empowerment te bereiken.

 

Wanneer een persoon een plaats bereikt van "NIET MEER!" verheugen de hogere sferen zich, want het betekent dat de persoon is begonnen om zijn gebondenheid aan een persoon, plaats of ding buiten zichzelf te verbreken, waardoor hij zichzelf bevrijd van energieën die hij misschien door de vele, vele levens heeft gedragen.

 

De uiterlijke verschijningsvorm is nooit wat het lijkt volgens driedimensionaal denken. Driedimensionale geesten, ongeacht hoe ontwikkeld of intelligent, hebben alleen toegang tot wat al bekend is in het driedimensionale collectieve bewustzijn, simpelweg omdat ze daarmee in afstemming zijn. Frisse nieuwe ideeën kunnen alleen voortkomen uit de Bron van creativiteit - Goddelijk Bewustzijn.

 

Grote kunstenaars zoeken geen nieuwe ideeën van wat al bestaat in het driedimensionale collectief, maar kijken naar binnen waar creativiteit bestaat. Vaak zonder zich bewust te zijn van wat ze aan het doen waren, dachten de grote kunstenaars en makers van alle tijden na en luisterden ze zwijgend, waardoor ze een pad openden waardoor nieuwe ideeën voor muziek, kunst, dans, geneeskunde, leren enz. konden stromen.

Zodra een nieuw idee voortkomt uit de Bron van creativiteit binnenin, wordt het een deel van het collectief en beschikbaar voor anderen. Dit is waarom het vaak gebeurt dat twee mensen hetzelfde uitvinden op hetzelfde moment en het is ook waarom elke waarheid die je kent en integreert dient om Licht op te heffen en toe te voegen aan het collectieve bewustzijn.

 

Jullie leven in krachtige tijden en alles verloopt volgens plan.

Verheug jezelf.

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.