De kralenketting van elk NU moment ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De kralen van een bijzondere ketting

 

Voel je dat je weer aan het veranderen bent? Je gaat heel snel op dit moment. Je hart is verder geopend. Je voelt veel meer liefde. Niet alleen naar de ander: je gaat ook steeds meer de liefde in jezelf voelen 

Je gaat de donkere stukken loslaten. Waar donker verdwijnt, kan licht zijn plek innemen. ''Donker en licht kunnen niet samen.'' Het is of, of….

De snelheid wordt nog steeds opgevoerd. Dit is om je te ondersteunen in het loslaten. Je wordt daardoor meer gestimuleerd om van moment naar moment te leven. Niet meer naar een hele dag invulling kijken, maar stukjes die de dag zullen vullen.

Doordat je in stukjes gaat leven, krijgt je leven een heel andere invulling. Het is net zoals de kralen aan een ketting. Kraal voor kraal wordt geregen. Die ketting met kralen geeft het heel mooi weer. Iedere kraal is het waard om bekeken te worden. Net als ieder moment van de dag graag je volledige aandacht wil.

Samen vormen al die kralen een prachtige ketting. Zo rijgen de momenten zich aaneen tot een geheel. Het geheel is iets totaal anders dan die kralen apart. Waarom wordt er nu van je gevraagd om je op één kraal te richten en niet op de gehele ketting? Dat is omdat je veel meer in diepte gaat zien en ervaren.

Je krijgt veel meer informatie.

Je inzichten en door-zichten krijgen dan meer aandacht.

Je krijgt veel meer informatie te ervaren dan dat je in de lagere energie kreeg.

 

En alle informatie is van belang voor je, want je bewustzijn is aan het veranderen. Je wordt nog gevoeliger en je waarneming is aan het

veranderen.

Doordat je hartchakra verder is geopend, ga je de mooie, liefdevolle dingen gemakkelijker opmerken. Alles verandert in hoog tempo.

Van kraal naar kraal en je ziet aan het einde van de dag de ketting die je gemaakt hebt. Je ziet dan het resultaat van alle NU-momenten. Door je alleen op de NU-momenten te richten, zie je meer. Voel je meer. Zie je diepte en nog eens diepte. Je ziet dat de informatie holografisch naar je toe gezonden wordt.

Je bent nu bijna een Alice in Wonderland. Door je te verbinden met de hoge energie vlieg je er doorheen. Door je te verbinden met de lagere energie, kan je er bijna niet doorheen komen en raak je bedolven onder de snelheid waarmee het leven zich aan je ontvouwt.

Het is een bijzondere tijd.

 

Onthoud dat je je eigen werkelijkheid schept

 

Door je vrolijk en vrij te voelen, zal jouw schepping ook een andere vorm krijgen.

Je bent zo veelzijdig aan het worden dat je niet anders kan dan je alleen maar richten op het NU. Dan vlieg je als het veertje vrolijk van punt naar punt. Het is zo'n bijzondere tijd. Niemand had je kunnen vertellen wat je allemaal door zou maken. Maar leuk is het.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.