De krachtige vernieuwings-trilling van april ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 In de laatste dagen van deze maand is het goed even terug te kijken naar hoe jij bent omgegaan met de krachtige vernieuwings-trilling van april.

De 10/1 zette je aan om uit je comfortzone te komen, om nieuwe oorden te durven verkennen, om het anders aan te pakken, om je éigen kracht op te nemen (niet vanuit ego - kleine bange ik, maar vanuit de wijsheid van je hart en ziel), om door te zetten daar waar je vroeger zou hebben opgegeven, om je te durven onderscheiden van anderen, nieuwe eigenschappen van jezelf te ontdekken en te waarderen, om je koers te her-definiëren en misschien te herschikken, om je angst, onzekerheid en twijfels te overwinnen en er(gens) voor te gaan.

 Veel kans dat je nu al hebt ontdekt wat het belangrijke stuk is dat je dit jaar zal aanpakken / transformeren / naar een hoger level brengen, en veel kans dat het te maken heeft met één van de items hierboven.

Door de hoge trilling (dus een veel grotere input van je gids(en) en stimulans vanuit mensen die niet toevallig in je leven ergens opduiken, kan je duidelijker voelen of je je hoogste weg leeft of niet, en wat je daaraan kan doen.

Je hoogste weg is de weg waar je vreugde aan beleeft, een weg waarin je ook iets kan delen met anderen, waarin je volop voelt dat je 'op je plek' bent in je leven


Het hele jaar nog zal je blijven signalen ontvangen, steun krijgen, innerlijk steeds duidelijker voelen en mensen ontmoeten die je verder kunnen helpen op je weg, net zoals jij hén verder helpt - in alle mogelijke situaties en contexten.

De Nieuwe Maan én Zon-eclips van zaterdag 30/4 zal je daarin op weg helpen, net zoals de Pluto-retrograde die morgen begint en loopt tot oktober.

 Reden te meer om je ogen open te houden, je hart open te zetten en open te staan voor vernieuwing.

En je lichaam te verzorgen, want dat kan deze week extra aandacht hebben gevraagd (ontgifting, trage spijsvertering, onrustige of net heel diepe slaap, onrustig hart, diepe vermoeidheid, enz. Intussen weet jij best wat je in dergelijke periodes kan doen om je opnieuw beter te voelen.

Boeiende tijd.


Fran Tielemans
www.maitreya.be


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.