De kracht van de ontmoeting met je Twin Flame ♥ Marlêne Evertz ♥ Lichtwerkers Nederland

Jaren terug, toen bij mij een verlangen begon te ontstaan om mijn twin flame te ontmoeten, dacht ik dat dit de ultieme relatie zou zijn. Zoveel liefde zou ervan afspatten met iemand die zo dichtbij stond. Wat ik toen niet kon bevroeden was hoe intens deze relaties zijn. Wat de reden is dat de twin flame zich in jouw leven manifesteert. Hoe mooi, maar zeker ook hoe pittig deze weg is. 

 

Waarom is dat?

 

Als je bedenkt dat iedereen op jouw pad een spiegel is dan besef je ook dat diegene op jouw pad komt om jou iets te leren over jou.

Hoe dichter die persoon bij jou staat, hoe groter de spiegel is.

Dit is omdat je je voor die persoon meer kan openstellen, waardoor je nog meer en dieper aangeraakt kan worden in jouw oude stukken. 

Daarbij, de ander is jij. Je deelt dezelfde ziel. Waardoor alles wat nog niet zuiver is, nog geen liefde is, direct gespiegeld wordt op lagen die een ander niet kan raken bij je. 

 

Dit bedenkende kan je ook beseffen dat de ontmoeting met jouw twin-flame jou zo aanraakt, dit hele grote verschuivingen gaat geven. Jouw Twin Flame draagt precies die velden bij zich, die jou gaan aanraken op alle oude pijnstukken die je nog bij jou draagt. 

 

Ook in mijn leven kwamen er hele grote verschuivingen. Dit gebeurde bij elke ontmoeting. Hoe kort deze ontmoeting ook was. Soms waren maar enkele minuten genoeg om flinke stukken aan te raken. Op aardse laag werden pijnpunten aangeraakt, op diepere lagen werden ook DNA aanpassingen gedaan, veranderde de vorm van mijn gezicht constant. Op nog diepere lagen, haalde ik steeds delen van zijn mannelijke energie binnen en hij delen van mijn vrouwelijke energie. Daardoor kom je beide in heelheid. Beide mannelijk en vrouwelijk in balans. Nu zijn dat niet zozeer zijn mannelijke delen die ik binnenhaalde, maar mannelijke delen vanuit mijn ziel. delen die hij wel bij zich droeg en ik niet meer.

 

Dat is ook een van de belangrijkste redenen van het ontmoeten van je twin-flame. Dat alles wat geen liefde is in je, aangeraakt wordt om nog meer bij jezelf te komen. Alles wat nog getransformeerd mag worden in jou, zichtbaar wordt. Hoe mooi is het dan dat de grootste liefde dat mag komen doen bij je. Zodat je in heelheid kan komen met jezelf. 

 

In dit artikel zal ik vaak duiden met hij of zij. Weet dat ik daarmee energie bedoel. Niet persé de persoon. Bij 'hij' bedoel ik de mannelijke energie, vaak de onbewuste pool. Dit kan een man zijn, maar ook vrouwen in hun mannelijke energie. Andersom bedoel ik bij zij of haar, de vrouwelijke energie.

 

De mannelijke en vrouwelijke energie kan tijdens het proces ook verschuiven. Als je de vrouwelijke energie bent, kan je in bepaalde processen dus ook de mannelijke energie zijn. Dan zal de ander automatisch meer in zijn vrouwelijke energie zitten. 

 

Chaser en runner

 

Omdat je elkaar zo diep aanraakt, is het bijna onmogelijk om meteen bij de eerste ontmoeting samen te blijven. Je proces gaat dan zo snel en hard gaan, dat is amper bij te houden. Voor beide niet. Dan is het echt nodig dat beide vol kiezen voor deze relatie, steeds weer. Hoe intens het ook wordt. Dit gebeurt sporadisch.

Vaker is het zo dat er eerst een of meerdere separatie fases zijn. Al wil er vaak 1 die graag wil dat het goed blijft en 1 die vaak weg wil. De runner en chaser. Daarbij zorgt de runner door zijn gedrag ervoor dat hierdoor nog meer processen aangeraakt worden bij de chaser. Zoals vertrouwen, basisveiligheid, liefdes-bang, durven openstellen, overgave. Om in dat stuk pure onvoorwaardelijke liefde te komen. Maar ook in je kracht, jouw licht meer laten stralen en op dat punt te komen dat het eigenlijk goed is of je wel of niet bij elkaar zou komen. 

 

Door die processen te stappen en daarin te groeien, verandert ook de rol van de chaser.

 

Positieve en negatieve pool

 

In een twin flame relatie is er een positieve pool en een negatieve pool. De bewuste pool is de positieve pool. De onbewuste pool is de negatieve pool. Vaak is de onbewuste pool de mannelijke energie van de relatie. Die reageert puur op wat de ander in energie laat zien. Zolang de positieve pool nog niet alle velden heeft verwerkt en binnengehaald, zal de negatieve pool puur reageren op datgene wat dus nog aangeraakt mag worden. Omdat dit soms grote pijnlijke stukken zijn, kunnen we hierin vaak de ander de schuld geven,  boos zijn op de ander dat hij zijn stukken niet aangaat. Alleen de ander weet niet beter, hij zal puur reageren zonder daar bij na te denken. Dat laatste is ook niet de bedoeling. Het is puur 'zijn' taak om te reageren. Zo zal zijn proces net zo hard gaan als jouw proces, en elke verschuiving die jij maakt, ook hem verschuiven. 

 

Als de positieve pool het proces aangaat en haar trilling verhoogt, zal de negatieve pool meeschuiven. Dat is een wetmatigheid die niet ontkend kan worden. Diegene zal dus zeker in trilling meegroeien. Vaak zonder dit door te hebben, zonder echt te kunnen benoemen. Er gebeurt gewoon een heleboel waar diegene geen vinger op kan leggen. Hartkloppingen, ziek worden, longontsteking kunnen krijgen (vaak grote uitzuiveringsprocessen), maar ook steeds meer gaan voelen van datgene wat hij vaak had weggestopt. Natuurlijk wil hij hiervoor wegrennen. De schuld geven aan de andere helft. Diegene graag buitensluiten, zeker op de aardse laag Dit zal de ander zeker kunnen raken, waardoor er een nieuw veld van heling wordt geopend. Zal je in die ontkenning meezakken, jouw trilling verlagen (aanpassen aan de ander), geef je de ander rust. Zijn proces wordt dan ook rustiger. Al zal dat vaak even kunnen gebeuren, uiteindelijk groei je echt weer door. 

Zodra de positieve pool zichzelf volledig kan omarmen, in alle lagen, zal dit doorwerken naar de ander. Dan ontwaakt de ander volledig en kan hij dan pas de positieve pool echt gaan herkennen. Al is de positieve pool dan doorgeschoven naar neutraal en kan de ander niet anders dan ook naar neutraal doorgroeien. 

 

Weet, dat elke keer je iets heelt en daarmee een deel van de energie van de ander naar jou vloeit, die ander ook een deel van jouw energie ontvangt. De vrouw ontvangt en heelt zo steeds meer van de mannelijke energie in zichzelf, waardoor hij dus steeds meer vrouwelijke energie krijgt. Daardoor gaat hij steeds meer voelen, hoger in trilling komen en steeds meer gaan ontvangen. De vrouwelijke energie die hij in zichzelf buiten gesloten had. Dat betekent ook dat hij gaat voelen, zijn hart mag gaan openen. Dit is voor hem net zo'n heftig proces. 

 

Elke keer als je een deel van die mannelijke energie gaat binnenhalen, mag je daarin ook alle overtuigingen en oordelen die je in die energie nog bij je draagt gaan verwerken. Zo andersom zal dat ook mogen gebeuren bij hem. 

 

Het begin

 

Bij de splitsing van de ziel in beide Twin-flames, zijn al diepe emoties geraakt. Vaak wilde het mannelijke deel op avontuur en het vrouwelijke deel wilde de verbinding houden. Je kan je voorstellen dat hier al de eerste verscheuring kwam tussen beide. Het vrouwelijke deel bleef achter met de eerste verlatingsangst en het mannelijke deed alles om maar weg te kunnen. Te ontsnappen. Precies het chaser en runner verhaal van nu. 

 

Daarna hebben we vele levens gehad waarin we elkaar diep geraakt hebben. Dat is allemaal tussen ons komen te staan. En zal ook allemaal verwerkt mogen worden. Voor we de weg naar elkaar mogen maken. Veel van dat werk doen we ’s nachts. Dat alleen maakt al dat Twin-Flame relaties intens zijn en veel energie kosten. Overdag komt dan ook nog wat hier op aarde aangeraakt wordt bij elkaar. 

In heelheid komen

 

Eerst is het, het mannelijke en het vrouwelijke deel wat splitst. Voor we beide echt bij elkaar kunnen komen, is het belangrijk dat we beide volledig heel zijn. Het mannelijke en vrouwelijke in onszelf in balans is. Dus buiten dat we geraakt worden in alles wat geen liefde is, is het belangrijk om volledig in heelheid te komen. Mannelijk en vrouwelijk bij beide in balans. Voordat dat bij beide is, is samenkomen op alle lagen helemaal niet mogelijk. 

 

Bij de vrouw is dat vaak terug in contact komen met het mannelijke deel in zichzelf. Daarin is het helen van de relatie met onze vader erg belangrijk. Door het dragen van de vader of het verlaten voelen door hem, het niet aanwezig zijn, wat doorging in elke relatie die daarna kwam. Dat mag eerst geheeld worden, voor ze het mannelijk deel in zichzelf kan terughalen of opnieuw verbinding mee kan maken. Daardoor zal ze meer in haar kracht komen, meer voor zichzelf gaan staan. Meer ego krijgen, waardoor ze meer in haar eigen “ik” kan blijven. Minder hoeft te vervloeien met de ander. Waardoor haar licht steeds sterker en krachtiger wordt. Daarbij merk je dat ze dat veel vrouwelijker wordt. Zachter. Waar ze eerst vanuit haar vrouwelijke energie zichzelf sterk moest houden en krachtig, gebeurt dat nu vanuit het mannelijke in haar, waardoor zij meer in overgave kan zijn, zich meer gekoesterd voelt bij zichzelf. En zeer belangrijk, weer terug de velden van vertrouwen en veiligheid in zich voelt. Deze zijn namelijk aspecten van de mannelijke energie. Waardoor eigenliefde nog meer kan groeien. Ze zich veel veiliger voelt bij zichzelf maar ook bij anderen. En vertrouwen krijgt in zichzelf en het proces. Het mannelijk deel terughalen zal in verschillende lagen terugkomen. Steeds meer een meer indalen. Daarbij ook overtuigingen, oordelen en projecties mogen loslaten die ze daarin tegenkomt. 

 

Wat er dan gebeurt is dat we dan nog sterker worden in het licht wat we bij ons dragen. Want toen we nog alleen in onze vrouwelijke energie stonden, konden we sneller aan de verwachting/verlangens van de ander voldoen. Ons licht dimmen omdat de ander er last van had of erdoor geraakt werd. Ook de reden dat vaak de vrouw de chaser is. De behoefte om samen te smelten is dan zo sterk.

Om opnieuw geboren worden in: “De Divine Feminime”. Ofwel de Godin in ons die weer naar buiten mag komen..

 

De diepste pijnstukken zitten vaak vast in de bekkenbodem. Daar wordt het diepste aangeraakt tijdens dit proces. Trauma's die hier zijn opgeslagen komen hier met grote kracht omhoog. Waarin stukken zoals seksueel misbruik wat ooit is geweest naar boven komt om te helen. We dragen vaak die energie bij ons, soms vanuit ervaringen in dit leven, vaak ook vanuit de familielijn waarin we geboren zijn. We pikken deze velden dan op in de baarmoeder van moeder. Al voor de geboorte. Dit raakt ons aan op pijnstukken die we vanuit andere levens nog bij ons dragen. Zo kunnen we deze velden in dit leven helen. 

Ook seksuele trauma’s vanuit vorige levens, die we soms ook samen hebben gehad, komen langs. Zodat echt alles daarin geheeld is. 

 

Waarom is dat nodig?

 

Om volledig heel te worden, is het nodig dat we mannelijk en vrouwelijk in balans brengen. Eventuele overtuigingen, angsten en (seksuele) pijnpunten, maakt dat we die mannelijke of vrouwelijke energie in onszelf niet volledig toe kunnen laten. Daarvoor is het nodig om volledig neutraal daarin te kunnen staan. Oordelen houden dat proces tegen waardoor heelheid niet kan ontstaan. Ook is het nodig om het seksuele stuk daarin ook volledig te helen en daarbij het seksuele energie in ons ook echt te kunnen omarmen. Pas dan is het mannelijke en vrouwelijke in ons echt in balans en vrij. 

Marlêne Evertz

 

www.marleneevertz.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.