De kosmologie van het Universum ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De Lemurische Sterrenzaad verzameling 

 

Gegroet lieverds, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. Ik ben me bewust van deze dag en wat er op deze conferentie wordt gezegd. Ik ben me ook bewust van degenen in de stoelen voor mij, en ook van degenen in de stoelen die luisteren of lezen vanuit jullie toekomst. Ik heb het al eerder gezegd: het is allemaal hetzelfde tijdsbestek voor mij.

 

Tijd is niet wat je denkt dat het is, lieverds. Voor jou is het lineair, maar voor ons is het allemaal tegelijk. Er is geen verschil tussen jou, nu, zoals je hier zit, en de jij, van duizend jaar geleden, in een ander lichaam. We zien je ziel, en dat is de 'jij' die we kennen. We kennen je naam, en het is de naam die we zingen in het licht, omdat de jij die we kennen, je eeuwige ziel is.

 

Ieder van jullie maakt deel uit van een gezin dat zoveel groter is dan het gezin waarvan je denkt dat je er deel van uitmaakt, en daar wil ik een verhaal over vertellen. Het wordt het verhaal van jou, maar niet het verhaal dat je verwacht en niet het verhaal dat ik eerder op deze manier heb verteld.

 

Het is een geweldig verhaal dat op zichzelf staat met zijn puurheid, zijn waarheid en zijn nauwkeurigheid, maar de meeste wetenschappers zijn het daar helemaal niet mee eens. Als je meer wilt weten over HET BEGIN heb je vandaag geen geluk. De reden? Die is er niet! Dit is een uitgangspunt dat de mensheid en de mensen in het algemeen niet kunnen bevatten. De term "er is geen begin en geen einde" klinkt prima voor een meditatie, maar niet voor een feitelijke realiteit. Toch is deze term in alle opzichten volkomen nauwkeurig, maar de perceptie van de realiteit ervan bestaat niet.

 

Science Talk (voor de goede dingen)

 

Mensen beschouwen alles als een ''touwtje''. "Hoe lang is de ''snaar?" Vraag je misschien af. Nou, het is zo lang als je wilt, maar zelfs de premisse van je vraag verraadt je lineariteit. Je neemt aan dat die snaar twee dingen gemeen heeft met alles wat je gelooft.

Het heeft een begin en een einde, en dit is de manier waarop je over absoluut alles denkt, daarom vraag je je af hoe lang het is.

 

Alles wat jij in jouw perceptie kunt bedenken, heeft een begin en een einde. Jij, je leven, je baan, je auto… het universum - alles heeft een begin en een einde. Je denkt zo omdat je dagelijkse lineaire bestaan zo lijkt te zijn. Als je de tijd begrijpt, de multidimensionaliteit van de dingen waarover we het vandaag hebben gehad, zou je beginnen te begrijpen dat bijna alles wat je kunt bedenken niet is zoals het lijkt.

Wat nou als ik je vertel dat de snaar geen begin en geen einde heeft? 'Oké, ik bind er een cirkel van. Dan heeft de snaar geen begin of einde omdat hij in een cirkel zit. " Dat klopt helemaal niet. Dat is gewoon de mens die probeert te werken met een denkpuzzel over een realiteitsconcept dat nog niet beschikbaar is. Je maakt gewoon een cirkel van het touwtje, dus je bent blij met dat concept.

 

Zin om iets te proberen?


Stel je eens voor: Wat als iets altijd al zo was? Is dit mogelijk? Zou je zeggen dat er een begin van God was?

Alle theologen zullen zeggen: "Nee, nee, nee, want God was er altijd."

Volg de logica: als God er altijd is geweest, zou dat betekenen dat alle stukken en delen van God hetzelfde zijn. Je kunt niet kiezen welke delen van God anders zijn. Jij en je ziel maken hier ook deel van uit, en daarom: ❥ "Jij hebt altijd bestaan."

 

Wat als de Schepper, die er altijd was en nooit een begin had, ook nooit een "scheppingsbegin" had van de dingen waarvoor de Schepper verantwoordelijk is? Dat zou betekenen dat universums er altijd al waren. Ja, lieverds, ik zei universums (meervoud). WAARHEID: Er zijn zelfs vandaag de dag multiversums. Denk je dat je universum onmetelijk en omvangrijk is? Denk aan dat en vele malen vermenigvuldigd. Er zijn altijd multiversums geweest en er is een creatief systeem dat regelmatig een ander universum gaat maken. Hoe vind je dat tot nu toe?

 

Er was geen 'eerste universum'. Het is een deel van God - dat was het altijd en dat zal altijd zijn. Binnen het bereik van dit alles zijn er echter voortdurend nieuwe scheppingen in het universum. Een van die creaties zou jouw universum zijn, gemaakt vanuit andere multiversums die er altijd al waren.

 

"Kryon, ik weet dat het semantiek is, maar is de creatie van een universum niet een begin?" Het is geen begin als het gewoon een verlengstuk is van wat altijd al was.

Nogmaals, dit is je geest die probeert alles in het concept van ''het touwtje/ de snaar'' te plaatsen.


Uw universum is niet' gemaakt '. Het kwam tot uiting door de vonk van "wat er altijd was".

 

Je zou je kunnen afvragen: "Hoe komt het dat multiversums een nieuw universum zouden creëren?" Dit idee is pure natuurkunde die op een dag zal worden erkend en als waar zal worden gezien. Op dit moment is er zelfs discussie over het veranderen van jullie "Big Bang" -idee, gebaseerd op op nieuwe informatie.

Inderdaad, de wetenschap heeft het over het potentieel van multiversums. Het begint zelfs de grootste geesten te verontrusten die vroeger in de "Big Bang" -theorie geloofden, dat je plotseling alles - alle materie in het universum - kon ontvangen van niets - dat op de een of andere manier in alles explodeerde.

Jouw universum is het resultaat van een botsing tussen andere universums, als je die term wilt gebruiken. Maar ze komen niet echt in botsing (straks meer hierover). Zie het als een verlengstuk van energie die explodeerde in meer van wat was, maar net als een veranderde werkelijkheid.

 

Er zijn veel soorten natuurkunde, ook al heb je het gevoel dat er maar één soort is. In andere sterrenstelsels, zelfs binnen je eigen universum, is de fysica een beetje anders. Dit komt doordat de regels van de natuurkunde in een gesloten omgeving (een melkwegstelsel) zichzelf vormen naar het soort dingen dat het heeft gecreëerd.

"Kryon, je praat in cirkels." Inderdaad, zo moet het voor je lijken. Ik praat in cirkels omdat jullie nog niet de mogelijkheid hebben om de punten te verbinden met de rechte lijnen die de cirkels vormen. Je weet gewoon nog niet wat dit allemaal betekent.

 

Er is iets dat ik zal omschrijven als een membraan. Het is een dimensionaal membraan dat een universum omgeeft en het tot een universum maakt. Als je echter veel universums bij elkaar hebt - een multiversum, kun je een situatie hebben waarin die membranen elkaar af en toe raken.

 

Als die multidimensionale membranen elkaar raken, lieverds, zijn er vonken. Ik ben metaforisch. Dit was het begin van je universum, dat eigenlijk een verlengstuk was van een ander. Wat jij als een oerknal beschouwt, zou zelfs voor een kind nergens op slaan. Als een kind vraagt: "Waar komen we vandaan?" En jij zegt: "In het begin was er niets en plotseling was er alles..." Het kind zou daar een beetje over kunnen nadenken en zeggen: "Maar wacht even, moest niet alles ergens vandaan komen als er niets was?" Dat is het moment waarop de natuurkundige even stopt en zegt: "Wegwezen, jochie!"

 

Zelfs het begin van je universum, als je het zo wilt noemen, had iets speciaals: het was geen materie die uit het niets is ontstaan, lieverds, het was materie die er altijd al was, zich uitbreidde of explodeerde tot een dimensionaliteit die je vandaag kent als je universum, en dan zelfs nog meer uitbreidend naar wat je vandaag in de lucht ziet.

 

Die uitbreiding werd toen langzaam een veelvoud aan sterrenstelsels


De sterrenstelsels veranderden een beetje, en daarna, na verloop van tijd, koelde de materie die eerst rondzoomde, af en vestigde zich na miljarden jaren. In die miljarden jaren (en dit is het belangrijkste deel), begonnen dezelfde processen die leven op jullie planeet creëerden, leven te creëren op vele andere.

 

Een grote, ''gezond verstand'' Waarheid

 

Al het leven wordt op natuurlijke wijze gecreëerd door de processen en elementen die jullie allemaal elke dag zien. Hetzelfde periodiek systeem van elementen, plus of min degene die je misschien nog niet hebt ontdekt, is overal in je melkwegstelsel aanwezig. Dezelfde dingen die jouw leven op aarde creëerden, creëerden overal leven. Dat heb je gemeen met alle sterren en planeten. De elementen zijn hetzelfde en de energiereacties in de wetenschap zijn hetzelfde. Wanneer je ze samenvoegt met dezelfde soorten zonnen, zwaartekracht, atmosferische veranderingen en water, krijg je ... veel Aarde's én leven.

 

Hoe kan het anders zijn, zou je kunnen zeggen? Hoe kun je naar de sterren kijken en zeggen dat je helemaal alleen bent, simpelweg omdat er nog niemand hallo heeft gezegd? Dat is trouwens een gangbare theorie: "Aangezien niemand ooit hallo heeft gezegd, bestaan ze dus niet." Dit is een theorie die door enkele zeer intelligente mensen is bedacht. Er is een reden waarom ze niet 'hallo' hebben gezegd. Lieverds, ik vertel het je aan het einde van dit artikel, als je het nog niet weet.

 

Ze zijn daarbuiten, lieverds. Langzaam, terwijl het universum afkoelde en de sterrenstelsels vormden zoals je ze vandaag ziet, begonnen de sterren en de planeten rond hun sterren zich te ontwikkelen, en binnen dat natuurlijk evoluerende fysieke scenario begon het schema van het leven - overal. Anders denken zou in strijd zijn met de natuurlijke manier van dingen die je zelfs op aarde ziet.

 

De vertraagde Aarde

 

Waar was de aarde toen het leven begon op andere planeten in jullie melkwegstelsel?

Het antwoord is dat het nog in de kinderschoenen stond en dezelfde dingen deed als de rest, aangezien het ongeveer even oud is als de anderen.

De natuurlijke en langzame vorming van leven verschilt echter vaak van de ene plaats tot de andere omdat het niet altijd op dezelfde manier samenkomt.

Het leven op Aarde is 5 keer gestart, lieverds


De beginnende microbiële soorten leven die het proces op alle planeten begonnen, konden hier niet worden volgehouden omdat het systeem nog niet alle onderdelen had die nodig waren om te overleven. Andere planeten hadden dezelfde soort processen, maar hadden de chemie die het mogelijk maakte om veel eerder te overleven - en dus hadden ze een enorme voorsprong op jullie - miljoenen jaren voordat het werkelijke leven hier begon, was er leven op andere plaatsen. Pas toen je elementen samenkwamen om fotosynthese te creëren, begon het leven te bloeien.

 

De natuurlijke progressie van het leven zoals jullie het hier kennen, gebeurde overal totdat er iets klaar was om te veranderen ... een spirituele interventie op vele, vele werelden: Dierbaren, veel planeten hebben hun eigen scheppingsverhaal, waar goddelijke zielen werden doordrenkt met mensachtige lichamen, en de vonk van goddelijkheid arriveerde op hun werelden, net als de jouwe. In dat proces kregen ze, net als jij, de vrije keuze om dan 'de Schepper van Liefde te vinden, of niet'.

 

Ondertussen, terug op aarde, had je nog een poging, en het mislukte, in leven.

 

Inderdaad, wat je degenen zou noemen die engelen zijn of engelen leken te zijn, gaf de vonk van leven aan een planetaire samenleving en gaf hen de kennis van de kernwaarheid en hun eigen grootsheid. Ze waren “Gemaakt naar het beeld van de Schepper.” Precies zoals jij was, en net als jij, begonnen ze hun beschavingen. Ze werden gemaakt naar het beeld van liefde.

 

Deze beschavingen waren geen tests van de individuen of hun daden, maar waren eerder tests van de energie van donker en licht die zich in hun bewustzijn ontwikkelde.

De ''test'' is altijd hetzelfde: Als ze alleen worden gelaten, kunnen degenen die deze vonk van Goddelijkheid hebben, dan de Schepper terug vinden?


❥ Zullen ze erkennen dat ze een ziel hebben ... meer dan biologie?

❥ Zullen ze na verloop van tijd proberen om de beste ''delen'' van het "liefdesbeeld" na te bootsen?

❥ Zullen ze met vrije keuze multidimensionaliteit ontdekken en opstijgen naar een groter bewustzijn?

❥ Zullen ze God in zichzelf vinden, zoals het daar was neergezet om te vinden?

De bewoners van deze planeten hebben deze puzzel gedurende een grote hoeveelheid tijd uitgewerkt, terwijl je het meet, en ja… sommigen van hen gingen inderdaad in ascensie. Ze ontdekten hoe multidimensionale dingen waren. Ze realiseerden zich de duisternis waarin ze waren en ze trokken zichzelf eruit.

Duizenden jaren zouden voorbijgaan voordat ze beseften dat hun bewustzijn was veranderd en dat bewustzijn zo hoog op hun planeet was geworden dat ze zelfs honderden en honderden jaren konden leven. Met alleen hun bewustzijn zouden ze de fysica van hun planeet kunnen veranderen. Sommige ontwikkelden zich snel en andere niet.

 

Ondertussen zag de Aarde eindelijk leven en begon ze te bloeien

 

En toen degenen die zich realiseerden dat de ziel van binnen werkelijk deel uitmaakte van de goddelijke Schepper, wisten ze wat hun doel was: om dit door te geven aan een andere planeet [waarvan de inwoners] dezelfde kans zouden hebben. Dus toen het tijd was en [ze] klaar waren, keken ze rond en zagen ze dat het goed was - en ze richtten hun ogen op een andere cluster van sterren ver weg, en ze plaatsten zichzelf op een van die andere planeten en op die sterren, om weer een nieuwe reeks keuzes te beginnen, om een familie van geascendeerde meesters en planeten op te bouwen die de vibratie van het universum in de toekomst zouden veranderen - allemaal met vrije keuze.

 

Uiteindelijk, met genoeg van hen die naar de ascensie-status waren verhuisd, keken ze naar een ander sterrenstelsel voorbij die van hen en een andere voorbij die, en zo ging het maar door. Lieverds, het duurde een miljoen of meer jaren.

 

Ondertussen bloeide de aarde en waren de mensen hier. Het was tijd voor de meest geascendeerden bij jullie, om jullie te bezoeken, jullie te doordrenken met de goddelijkheid die jullie verdienen, jullie die prachtige ziel te geven en jullie los te laten om te zien wat jullie ermee zouden doen.

Dit was jullie Adam en Eva verhaal, net zoals ze zelf hadden met andere geascendeerde planeten toen zij er klaar voor waren


Deze geascendeerden waren degenen die het dichtst bij een engel stonden die je ooit zou zien, en velen werden tot op de dag van vandaag in je geschiedenisboeken en archieven als engelen bestempeld.

 

Jullie zijn "the new kids on the block". Geliefden. Geloof me - nieuw - gloednieuw, fris, heel jong in je "humanisme". Jullie waren er klaar voor. Jullie ontvingen je goddelijkheid van de dichtstbijzijnde sterren die deze energie had, en jullie begonnen het proces van opgroeien, en door de beschavingsgroei en alle oorlogen heen te gaan, en het ontdekken en doorwerken van alle duistere energieën - die net zoals de anderen die deze test op hun planeten hadden ondergaan - waren jullie de jongste groep mensen in de melkweg, en rijp om de bewustzijnspuzzel uit te werken, net zoals zij dat hadden gedaan.

 

Terwijl jullie dit deden, keken er tientallen geascendeerde planeten naar jullie die wisten wie jullie waren


Ze keken naar wat er ging gebeuren met jouw vrije keuze. Ze konden niet komen of gaan, en ze konden je niet aanraken voor deze goddelijke test ... en alle anderen die zouden willen tussenkomen, werden weggehouden en worden weggehouden, zodat je kunt werken met je vrije keuze - ascensie of niet - vernietig jezelf of niet - want met jouw vrije wil worden jouw beslissingen zuiver.

 

Natuurlijk zijn er vragen gesteld:

''Lieve Kryon, waarom doet God niet gewoon het licht aan en gaat iedereen naar huis?''


Lieverds, dat is omdat je met DE vrije wil, de kans krijgt om het puur te maken. Jouw eigen menselijke bewustzijn bepaalt wat gebeurt hier. En ze kijken allemaal.

 

Jullie spirituele ouders van het Pleiadische Sterrenstelsel, de negen sterren met vele planeten, brachten jullie het goddelijke "pakket" - hetzelfde dat ze al lang geleden was gebracht. Jullie hebben een deel van hun DNA, lieverds. Wist je dat? Veel wetenschappers beginnen het te begrijpen:

De moderne mens op de planeet is biologisch niet geëvolueerd van iets op aarde onder hen. Je bent hier nergens vandaan gekomen!

De ''Missing Link'' is afkomstig van de STERREN

 

Die Pleiadiërs die jouw goddelijkheid hebben voortgebracht, ondergingen hun eigen tests, en toen ze op een bepaalde plaats [van ascensie] kwamen, zeiden ze: "Het is goed." En ze kwamen hier. We vieren dat ze hier vandaag komen. We eren de weinigen. die naar buiten zijn gegaan om deze vergezochte waarheid voor vandaag op te eisen.

Wat vandaag gekke-praat is, wordt morgen vaak de Kernwaarheid en de geschiedenis heeft aangetoond dat dit de manier is

 

We vieren jou en je grootsheid omdat je op dit moment net een hoek om bent gegaan en begint aan datgene waar velen van andere werelden allemaal op hadden gehoopt. Met de vrije wil op dit moment rolt er een bal die niet te stoppen is. Het kan vertragen, en het kan versnellen. Het kan een tijdje een beetje vies worden, maar het is niet te stoppen. Het is de rollende bal van het nieuwe Lemurië; het is een ascensiebal die aan het rollen is in jouw tijd en het is jouw geschiedenis die zegt dat deze specifieke planeet het heeft gemaakt tot die interessante plek om “de rest van het verhaal” te leren.

 

Het is een planeet die van een oude naar een nieuwe energie gaat en van een eencijferige dimensionaliteit naar een meercijferige dimensionaliteit. Het is een ongemakkelijke tijd, net als wanneer je je kinderen in de puberteit ziet komen, en ze door de kronkels heen gaan van opgroeien en er raar uitzien en raar doen. Maar dat is wie je nu bent.

 

Oude Ziel die hier is, die nu of later luistert [of leest], al deze dingen die ik je zojuist heb verteld, zijn waar.

De huidige groep wetenschappers die vandaag hun hoofd schudt bij al deze dingen, zal op een dag ook deze puzzel moeten oplossen. Wat anders is, is dat het niet alleen een spirituele puzzel is. Het is een natuurkundige puzzel, want God is de grote natuurkundige. Maar als ze deze geopenbaarde waarheid niet willen zien, en als ze koppig zijn en proberen in hun oude disfunctie te blijven, zullen ze voor een dilemma komen te staan wanneer degenen van de sterren hier landen en uiteindelijk 'hallo' zeggen en beginnen over de nieuwe fysica - waar elke regel en wet van de fysica eenvoudigweg een uitnodiging is om deze te wijzigen.

 

❥ De Pleiadiërs weten nu van deze ontmoeting en deze Sterrenzaden, omdat dit een tijd is waarin je begint samen te komen en te erkennen dat je intuïtief weet dat er één grotere familie is.

 

De reden waarom je niet bent begroet door de sterrenfamilies

 

Ik zei je dat er een reden was waarom de sterrenfamilies je tot nu toe niet hebben bezocht: de reden zijn meervoud.

 

❥ Nummer één: je gelooft er niet in. Je bent er niet klaar voor. Velen verwachten ze wel, maar ze verwachten niet het bewustzijn dat ze zullen hebben.

De meeste mensen verwachten ''een overwinnende ET'' (strijd) aangezien dat de heersende energie is van jullie eigen samenleving en dat is de geschiedenis.

 

❥ Nummer twee: je hebt nog steeds een oude energie en bent te gevaarlijk. Heb je een idee wat er vandaag zou gebeuren als een voertuig van welke soort of vorm of energie dan ook zou besluiten om op het gazon van het Witte Huis te landen? Moet ik je vertellen wat er zou gebeuren? ''Jij bent gevaarlijk. Je bent er niet klaar voor.''

 

Er zal een tijd komen dat een hoger bewustzijn van de mensheid ze daadwerkelijk zal verwachten. Wanneer sommigen van jullie de slaapliedjes van je Sterrenmoeders beginnen te horen en herinneren en je de realiteit beseft van wat ik je net heb verteld, zullen ze komen. Wanneer de liefde die is aangestoken in de schepping van een menselijke ziel "gemaakt naar het beeld van de Schepper" door de mensheid als waarheid wordt gezien ... zullen ze komen.

 

Zo boven zo beneden. Jullie zijn op dit moment ''beneden'' en je zult een tijd hebben waarin je versmelt met dat wat ''boven'' is. Als dat gebeurt, kun je het verschil niet eens zien. Dat is de belofte van wat er op de planeet komt. Niet nu, niet over honderd jaar, maar het komt eraan.

 

Het verschil tussen nu en over honderd jaar zal verbluffend zijn en het zullen niet alleen hightech-uitvindingen zijn. In plaats daarvan zullen het de resultaten zijn van een hoog bewustzijn, en er is een groot verschil. Dat is wat we leren.

 

Ik kwam hier in 1989. Ik was hier toen de precessie van de equinoxen in volle gang was, wetende dat in het veld het potentieel aanwezig was dat je jezelf niet zou vernietigen, zoals jullie Schrift vertelde wat er zou gaan gebeuren. Zoals de profeten van vroeger vertelden aan jullie. Jullie hebben jezelf niet vernietigd, en dat, lieverds, laat zien dat je hier een klein beetje pracht en volwassenheid hebt verworven, en daarom ben ik hier, en dat is waarom de Starseeds/Sterrenzaden die je deze twee dagen ontmoette hier zijn (op de bijeenkomst van Kryon).

 

Wil je weten wie de Starseeds werkelijk zijn?


Ze zijn jullie allemaal. Het is tijd om het potentieel te begrijpen. Zou ik gelijk kunnen hebben? Zou je echt van een andere plek kunnen komen dan hier?

 

Om deze redenen ben ik verliefd op de mensheid


De liefde van een ouder bloeit nog meer en wordt versneld door te zien hoe een kind opgroeit tot een volwassene en plotseling zelfbewust wordt en de ontdekkingsreis begint.

Wie ben ik? Hoe ben ik hier echt terecht gekomen? En wat komt er nu echt? Die vragen smeken om antwoorden, en die antwoorden zullen de nieuwe, geopenbaarde Waarheid zijn. Er is meer, maar voor nu en voor deze bijeenkomsten en voor de openbaringen die in je toekomst zullen komen, zeg ik:

 

En zo is het.

Kryon gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 

 

Vertaling:

 

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl
 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.