De huidige energie ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Op dit moment is het voelbaar in de energie dat er een drietal rode draden spelen, vaak in combinatie met elkaar.

Vooral mensen die zich al hebben opengesteld voor het pad van bewustwording zullen dit (h)erkennen.

Wat opvalt is dat er bij veel mensen ineens een trigger uit het verleden naar boven komt, op een wijze waarvan je dit niet had kunnen bedenken.

Dat kan de boel ineens doen op schrikken en je zult merken dat je hier best door geraakt wordt. Wat de aanleiding van de trigger is, is eigenlijk niet waar het in feite om gaat, al kan dan je het ook van slag maken.

Het gaat er meer om dat je voelt en ervaart in het heden dat niet alles uit het verleden geheeld is


Je mag er dus opnieuw naar kijken, maar dan wel met mildheid voor jezelf en met de intentie om zelfliefde centraal te zetten om ook dit stuk(je) van het proces de ruimte te geven zodat het echt kan helen en transformeren.

Als gevolg hiervan of op zichzelf staand kan je ook ervaren dat er een angst naar voren of naar boven komt die je uit balans doet raken. Je wordt geconfronteerd met een deel van jezelf waar je onzeker over bent en een soort paniek of vlucht reactie kan het gevolg hiervan zijn. Met de wijsheid van vandaag weet je dat dit eigenlijk geen optie is, dus je kan haast niet anders, dan met jezelf aan de slag te gaan.

❥ Je moet als het ware een stap zetten om dieper bij de kern van dit probleem te komen en dat vraagt om openheid van je.

Schaamte en schuld helpen je niet en zijn sowieso geen gezonde bouwstenen voor jouw fysieke en energetische huis. Herinner je wie je werkelijk bent mooi mens, want je verdient alleen maar het allerbeste van jezelf en anderen. Durf je kwetsbaar op te stellen en open daarmee een veld van hernieuwd vertrouwen! Dat is de reden waarom je nu opnieuw een angst in de ogen moet kijken. Vluchten kan niet meer

De derde rode draad waar we nu mee in aanraking komen is om opnieuw keuzes te maken, nu de wereld weer een beetje gaat draaien met de huidige versoepelingen. Voor je het weet kan je weer in de bekende ratrace van het leven komen, waar we met zijn allen juist grotendeels een tijd lang van verlost zijn geweest.

❥ Natuurlijk is het fantastisch, waardevol en super fijn dat er weer veel meer mogelijk is en gaat zijn, maar stap niet in de valkuil om je agenda weer helemaal vol te proppen, waarbij je totaal voorbij gaat aan wat werkelijk goed voor je is.

We worden energetisch gezien nu uitgenodigd en misschien ook wel uitgedaagd om opnieuw te voelen en te beslissen wat nu nog goed voelt en wat niet meer. Het afgelopen jaar hebben we allemaal naar binnen kunnen keren en veel mensen zijn met zichzelf aan de slag gegaan. Voor sommigen mensen is dit heel pijnlijk en moeilijk geweest en weer anderen hebben ervaren dat het een soort diepe rust heeft gegeven om niet meer overal aan mee te hoeven doen.

 

Nu is het belangrijk om hierin het 'stille midden' te vinden, wat voor iedereen op een ander vlak gevonden en ervaren kan worden


Moeder Aarde heeft het afgelopen jaar een duidelijk signaal aan ons af gegeven en nu is het belangrijk om onze energie af te stemmen op wat werkelijk goed is, voor ieder individu maar ook voor het grote collectief.

Begrijp goed dat rust, zelfvertrouwen, liefde en kracht altijd in jezelf te vinden zijn. Je hoeft er dus niet de wereld voor over te reizen en je hebt er ook niemand anders voor nodig.

❥ De relatie en de verbinding met jezelf mag meer dan ooit in het licht worden gezet. Want zolang je delen van jezelf niet accepteert of onder ogen durft te komen, blijf je afgesneden van je werkelijke hartenergie en is het lastig om een waardevolle verbinding met een ander aan te kunnen gaan.

Weet dat jij er toe doet en durf jezelf het experiment van openheid en kwetsbaarheid te laten ervaren. Je zult merken dat veel angsten dan onnodig zijn en je zult al heel snel merken dat er heel veel kracht in je zit, die vrijkomt als jij daartoe de eerste spannende stappen zet.

Dit is wat er energetisch in en om ons heen afspeelt aan processen. Je bent een onderdeel van het grote geheel en leer dus ook om je onderscheidingsvermogen aan te spreken.

 

Wat en wie doet er toe en wat niet?


Maak je niet onnodig druk om futiliteiten maar richt je aandacht op wat en wie werkelijk waarde heeft!

Ik wens je een mooie dag toe!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.