De hemel op aarde in jou ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Heaven on Earth in you

 

Na 5 intense weken rondom de Zonnewende, waarin een vibrationele koorts bij de meeste Lichtwerkers extreme pieken en dalen in de energie teweeg heeft gebracht, is het nu tijd om te rusten, zodat de reset zich in jou zo ongestoord mogelijk kan voltooien.

Voor velen van ons geldt dat oude zelfdelen met hardnekkige overlevingspatronen, die allen op angst gebaseerd zijn, in een steeds krachtiger licht gezet zullen worden.

Er komt een spotlight op alles wat achtergelaten kan worden.

Dat kan ver weggestopt verdriet zijn, verlatingsangst, angst het leven op Aarde niet aan te kunnen, boosheid en wroeging omdat je niet de liefde ontvangen hebt die je ergens toch verwacht had; in vele vormen zullen we onze aardse 3D-gedrag- en -gedachten terug gespiegeld krijgen.

❥ Indien het mogelijk is: zoek rust, harmonie en stilte.

Creëer nog veel meer ruimte voor jezelf, laat alle verwachtingen van anderen bij hen. Zet jezelf zonder enige concessies op de eerste plaats. Dit is JOUW LEVEN OP AARDE! Wanneer jij ooit jouw fysieke lichaam verlaat zul je alleen meenemen wat jij aan bewustzijn en aan het vermogen om Liefde te Zijn ontwikkeld hebt.

Laaf je aan de energie van de afbeeldingen; die is 5-dimensionaal en hoger. Laaf je aan alles wat jou kan verheffen, zodat er steeds meer hogere Zelfdelen van jou kunnen meedoen op Aarde!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief