De Grote Zuivering ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland

We zitten inderdaad midden in intense dingen die nu op alle niveaus gebeuren, en deze gebeuren in de onzichtbare sferen en meestal op een buitengewoon hoog trillingsfrequentieniveau.

De grote zuivering door de Heilige Goddelijke Vuren is aan het escaleren en dit gaat inderdaad diep tot in de kern van het hart en de ziel.

Gisteren werd mij getoond hoe deze prachtige Heilige Vuren aan het neerdalen zijn en een prachtige Goud-wit-platina kleur hebben. Dit werkt als een enorm zuiveringsnetwerk en ik zag inderdaad hoe de zielen die klaar zijn om te ascenderen en die gezuiverd zijn, opgetild worden naar de Nieuwe Aarde en dus het nieuwe bestaan.

Tegelijkertijd werd mij duidelijk getoond hoe zielen ervoor kiezen om niet door dit proces te gaan uit angst, en uit vastklampen aan het oude. Meer nog, een diep vastzitten in de lagere frequentiebanden en dus ervoor kiezen om te blijven in wat zij als vertrouwd ervaren en weigeren om pijn en lijden los te laten.

Dit zuiveringsproces zal nu werkelijk escaleren en het zal inderdaad enige tijd duren voordat alles gezuiverd is, aangezien iedere ziel de vrije keuze zal worden gegeven, of zij gezuiverd willen worden of niet, ja, of zij volledig in de volheid van hun hoogste zielswaarheid willen staan en wie en wat zij in werkelijkheid zijn en dit in de Nieuwe Aarde willen leven.

Elke ziel zal nu worden uitgedaagd om deze keuzes te maken.

Het komt er inderdaad op neer dat elke ziel op dit moment zelf verantwoordelijk is voor haar eigen keuzes. Want als de opheffing gebeurt, zoals eerder gezegd – twee zullen naast elkaar staan, één zal worden opgeheven, en één zal ervoor kiezen om te blijven. Niemand kan met een andere ziel meeliften naar de hogere staat. Dat is onmogelijk. Men kan de weg wijzen – maar men kan niet door het zuiveringsproces gaan voor een andere ziel en men kan dit ook niet voor hen doen.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, maar inderdaad, eenmaal opgeheven neem je je nieuwe licht-lichaam aan en zul je inderdaad nooit meer terug willen zinken in het moeras van de Oude Aarde en de oude 3D. De uitdaging hier is echter om die buitengewoon hoge frequentieband te handhaven en steeds hoger en hoger te groeien naar de waarheid van je Ziel en haar hoogste Universele Meesterschap.

Inderdaad, dit is het moment.

Iedereen zal gegeven worden in de mate waarin hij klaar is om te ontvangen en klaar is om het oude volledig los te laten, in alle en elke vorm en manier.

De keuze is aan jou.

Want inderdaad, met de Vuren van Zuivering breidt de Kracht van Goddelijke Liefde en Wijsheid en Licht zich uit, en de heilige Sleutels en Codes worden geactiveerd en gegeven naarmate de ziel er klaar voor is om ze te ontvangen. Deze zijn Goddelijk geactiveerd.

Inderdaad, de innerlijke aarde-energieën zijn nu volledig gereactiveerd en dus vindt de zuivering nu plaats van diep van binnen en van buiten.

Er gebeurt zoveel en in alle aspecten van het leven op de planeet aarde en inderdaad de Nieuwe Aarde, meer dan ik zelfs maar kan proberen onder woorden te brengen, hoewel het mij wordt getoond.

Judith Kusel
www.judithkusel.com

❥ Speciale dank aan

Vertaling: Martien
www.wakkeremensen.org


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.