De grote show is voorbij ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Als je in verbinding bent met jouw bron, weet je wat het beste is voor jou in dat moment. Dan ben je je eigen meester en ga je mee met je eigen stroom. En wanneer je in je eigen stroom bent ervaar je de wind in je rug. Je trekt aan wat op dat moment het beste is voor jou en ontvangt wat je nodig hebt. Zo laat je jezelf meevoeren met de wind in jouw leven. Gewoon doordat jij jezelf durft te zijn en de eigenwaarde hebt je eigen koers te varen.

Kijk niet meer achterom, want vele kunnen niet horen en niet zien omdat dat te confronterend voor ze is en ze niet bereid zijn in contact te komen met hun eigen pijn.

Ze willen niet beseffen hoe groot de leugen is die ze altijd hebben geleefd en niet erkennen hoe ver ze verwijderd zijn geraakt van hun eigen bron. Daar kan je jezelf tegen blijven verzetten maar daardoor blijf je in de weerstand. Herinner je dat dit de planeet is van de vrije wil. Compassie is de sleutel en als dat nog niet lukt is afstand nemen soms een wijze keuze.

De zondvloed die we als collectief ervaren is de ineenstorting van de huidige maatschappij. De grote ontmaskering van alle leugens die niet meer werken en dat aanschouwen we vanuit alle kanten. Met de dag doorziet het geheel meer en meer. En het is heel verleidelijk in dit thema uit de liefde te stappen waardoor we onszelf opnieuw vastzetten in de cirkel van weerstand.

De media heeft alleen baat bij angst en controle door het geheel klein en volgzaam te houden. Zo is de mensheid weggecoacht bij hun eigen kracht en zo is de wereldwijze illusie gecreëerd dat de mens niet zelf kan aansturen en afhankelijk is geworden van leiders die een andere agenda voor ogen hebben. Dat is nu wel duidelijk, maar niet meer op de 3D manier maar op de 5D manier. Herinner je dat je zelf de stevige rots bent in de branding. Zo sterk ben je en dat besef mag je steeds meer uitbouwen en verankeren in jezelf.

Sommige mensen die proberen om je in een kooi te houden zijn hun eigen rots kwijtgeraakt. De verbinding met hun goddelijke kern is zoek. Maar blijf jezelf en zeg ze vaarwel. Want jij vaart je eigen weg. Je weet waar je eigen geluk is. Je voelt welke richting jou het meeste plezier brengt. En je ziet wat het plan is dat zich nu ontvouwt. En dat is magisch want je weet dat alles loopt met perfecte timing en uitstekend voor je geregeld wordt. Als je het kan ontvangen.

Alleen door jezelf te volgen ruim je je eigen rommel op. Het vraagt moed om de dingen te nemen zoals het komt en om mee te stromen met je innerlijke wereld. Dat is de reset van onze innerlijke werelden en dat is het thema van dit jaar. 

Het blijven vasthouden aan het oude werkt niet meer. Relaties worden gereset of ze verdwijnen uit je leven. Soms sijpelt het rustig naar de achtergrond en soms slaat het in als een bom.

Aanpassen is er gewoon niet meer bij. Het is te krap en te beperkend. De ziel wil vrij stromen dus pas maar aan bij jezelf en wat jij nodig hebt. De innerlijke maskers gaan af dus de uiterlijke maskers gaan af. Gewoon omdat transparantie bij de nieuwe tijd hoort en dat voelt heerlijk. De grote show van alle ballen in de lucht houden is voorbij. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland