De grote energieshift 22/2/2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Veel kans dat je ook een glimp opvangt van de grote energieshift die aan de gang is.

Misschien voel je je heel ongemakkelijk, hoor je gesis of gepiep in je oren, heb je (anders dan gewoonlijk) een gevoel van kilte (en dan weer plots warmte), heb je veel trek in zoet/vet/zout, heb je moeite om te focussen, heb je een onrustig hart, droom je intens, ben je snel geïrriteerd of wat huilerig of wie weet angstiger dan gewoonlijk, enzovoort - zijn allemaal tekenen dat we heel veel energie aan het verwerken zijn.

Normaal - al meer dan 14 dagen is de Zon heel actief, en je weet dat dat altijd beroering brengt in het lichaam, én in de wereld, zoals je dan merkt in de media.

 22/2/2022, het is dan ook geen toeval dat deze datum een periode afsluit die begon op 2/2/2000 - waarna een grote shift is begonnen in ieders leven - met veel beroering, loslaten, verandering, uitzuivering.

We beginnen nu aan een nieuwe fase, en dat voel je waarschijnlijk ergens in je systeem


Het kan je onrustig, vreugdevol, opgewonden, maar ook wat bezorgd maken - want onbewust voel je dat dingen onherroepelijk aan het verschuiven zijn, zodat ieder steeds meer afgelijnd in het leven staat, dat je je leven op een hoger niveau brengt, wat dat voor jou ook moge betekenen.

 De volgende keer dat we nog een intense 2-reeks-data krijgen, is in 2200 (wie weet zijn we er dan opnieuw) - en dat zegt veel over het belang van deze tijdsperiode over de wereld: een cruciale scharnierperiode, waarin elke kleine en grote stap die elk individu in de wereld maakt telt om hem schoner, liefdevoller, zachter, milder, begripvoller en harmonieuzer te maken.

Je weet - elke gedachte, emotie en daad doet ertoe in jouw en onze wereld: ze draagt ofwel bij aan de harmonie en positieve groei, ofwel aan de negatieve spiraal. Om eens bij stil te staan misschien, en je bewuster te maken van hoe jij jouw bijdrage levert aan de wereld'verlichting', die begint bij de verlichting van elk donker stukje in jezelf.

 Jij kan dat, wij kunnen dat, wij doen dat samen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Compassie voor het Collectief

 

Videochanneling zondag 27 februari om 20:00 uur door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra.

Enkele vragen door jullie ingezonden die behandeld worden in deze transmissie:

 “Zijn alle andere mensen – het collectief en alles wat ik zie – eigenlijk niet ‘echt’ maar ‘bedenk’ of ‘creëer’ ik hen zelf in mijn eigen ‘film’? En representeren deze mensen, stukken van mijzelf die zichtbaar worden in een vorm van iets of iemand om iets aan het licht te brengen wat uit mijzelf komt? ’’

 “Ik deed recent een familie-opstelling. Dit maakte een flinke impact op de manier waarop ik nu naar mijn familie kijk. Ik merk nu ook dat in ieder geval 1 familielid zich nu anders naar mij begint te gedragen. Wat bepaald of dergelijk energiewerk, nu daadwerkelijk een impact heeft op anderen – los van of zij nu zelf fysiek aanwezig waren bij zo’n opstelling of niet? Zou deze techniek, van de opstellingen – ook ingezet kunnen worden als een gereedschap om conflicten tussen bepaalde overheden of landen uit te spelen? En wat zouden wij daarvan kunnen verwachten? ’’

 “Een wereld zonder grenzen of landen – met universele rechten lijkt een toekomstbeeld. Aan de andere kant lijkt het me onmogelijk en onnatuurlijk om de vele verschillen tussen gemeenschappen, talen en culturen, om te vormen tot één standaard. Deze contradictie lijkt onverenigbaar als het gaat over het opbouwen van een wereldgemeenschap, zeker met de constante competitie tussen verschillende regio’s. Kunnen beide aanwezig zijn en wat is daar volgens jullie voor nodig?’’

 “Hoe zorgen de Yahyel ervoor dat gemeenschapsregels voor- en nageleefd worden? En hoe gaan jullie om met individuen die deze regels schenden – of andere individuen schaden?’’

Compassie voor het Collectief

 

 Zondag 27 februari 2022, 20:00 - (ongeveer) 21:30 uur

 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 met Denise Diekstra Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.