De gemoederen laten zich voelen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De periode waarin wij nu aangeland zijn, lijkt zeker niet op een periode van stilte. De gemoederen laten zich voelen. Er komt voor ons gevoel minder ruimte voor stilte.

Het proces waarin wij zitten vraagt inzichten. Vraagt kracht, vraagt vastberadenheid. Dat is niet onder alle omstandigheden even gemakkelijk.

Het proces dat zich voor een belangrijk deel op Moeder Aarde afspeelt, is een universeel proces. Het proces is veel groter dan wij begrijpen. Door om ons heen te kijken zien wij maar een onderdeel van dit grote proces.

De vergelijking van de antieke klok is heel duidelijk. Wij zijn allemaal raderen in het grote geheel. Stopt een radertje, dan stagneert het plan. Jij denkt wel eens dat jij maar van geringe invloed bent. Maar een nietig mensje op aarde. Niets is minder waar.

Alles is met elkaar verbonden. Wanneer jij stagneert, stagneert er veel meer. Wanneer jij je licht sterk laat branden, dan is dat licht van invloed op de ander.

Alles is met elkaar verbonden. Dit is alleen gezien vanuit aards perspectief. Het werkt ook zo vanuit het universele perspectief. Atlantis en Lemurië, wij kennen de verhalen. Het hele universum is die antieke klok.

Door ons in stilte te verbinden met de souffleurs vanuit het universum horen, zien of voelen wij wat onze volgende stappen zullen zijn. Wij zijn als raderen met hen verbonden. Wij kunnen niet uit die verbinding stappen. Wij zijn verbonden. Het universum kan alleen inspelen of onze “eigen” acties. Daar zijn zij super snel in. Zij volgen ons en “sturen” ons, zodat wij voelen wat de beste kant is om op te gaan.

Die stilte in jezelf is je veiligheid. Die stilte geeft je inzichten in hoe het “spel” wordt gespeeld. De sterkste kracht is het licht. Dat weten lichtwerkers vanuit hun hart. Hun ego laat ze graag twijfelen.

In de stilte wordt de antieke klok gesmeerd. Dan loopt het veel gemakkelijker. Wij hoeven niet aan het opwinden van die klok te denken. Het universum leidt ons.

Het is aan ons om ons over te geven aan het universum. Dat wil niet zeggen dat JIJ niets te zeggen hebt. Het universum kent je. Het universum hoef je niets te vertellen. Daar is alles duidelijk.

Het is aan ons om ons in vertrouwen te verbinden met dat alwetende universum. De zon, de maan, de sterren en alle planeten vormen een onderdeel van dit bijzondere proces.

Het universum wil niets liever dan ons in liefde zo snel mogelijk naar het volgende liefdevolle deel begeleiden.

In stilte verbind je je. Je hart is de deur. Meditatie je gesprek.

Volg de leiding en de inzichten die je krijgt. Voel je verantwoordelijk voor het onderdeel dat je bent. Laat je in vertrouwen leiden door dat universum, zodat je juist in je volledige kracht kunt blijven staan.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.