De geboorte van een nieuwe wereld naar 5D ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Om te laten zien dat we niet voor niets een land van lichtwerkers zijn en dat onze hoge trilling verschil maakt: niet alleen voor Europa, maar voor de wereld, ten behoeve van een wereld die we met z’n allen willen creëren! Kun je elke dag iets doen, ik deel hieronder hoe je dit doet.

Dus een ieder, die deze keer het verschil wil maken: zet je in. Aard goed, maak een stevige hemel-aarde verbinding en je hartsverbinding activeer je door je handen op je hart te leggen en diep te ademen in je hart(chakra) en zet je rust, liefde, licht, aandacht en innerlijke vrede in richting de betrokken regeringsleiders en allen die achter de schermen aan de touwtjes trekken!

Stuur ze licht, stuur Moeder Aarde licht, sluit je iedere dag aan op het net van licht en zo vaak als je er maar aan denkt

 

❥ Ga met je aandacht naar het punt onder je navel, laat van hieruit wit stralend licht schijnen in je hele lichaam, daarna in je aura, je energieveld rondom je lichaam. En daarna een veld van 100 meter om je heen. Hierover zet je een kristallen koepel ter bescherming met engelen om heen.

❥  Dan kun je daarna je verbinden met het collectieve licht, het net van licht om Moeder Aarde heen.

❥ Sluit je ogen en maak verbinding met je lichaam, nadat je eerst verbinding hebt gemaakt met Moeder Aarde door je te gronden (gronden is uitermate belangrijk).

❥ Dan zeg je tegen je lichaam: Ik wil mijn trillingsfrequentie tussen de 5000 en 6000 zetten. Dan vraag je aan je lichaam of dat kan, zij zal je antwoorden en dan voel of hoor je ''ja'' en sommige mensen krijgen een exact getal door. Wen hier even aan.

Dit is het, zo simpel


In de nacht zet je hem terug op 4500 Hz dan blijf je beschermt en in een hoge trilling en blijf je weg uit lagere regionen van zware emoties. Noot: weet wel dat dit je bewustzijnsproces flink kan versnellen en je hierdoor snel door oude pijnen heen kan gaan. Aanvaard dat en laat het los.

Zend dan je hulp zoals bovenaan dit bericht voor kracht, rust en liefde, zodat we op grotere schaal de vrede kunnen bewaren en onze vrijheid volledig kunnen nemen en onszelf kunnen transmuteren.

Wauw! Wat een opwindende tijd...

''Met gewaagde wilskracht zal ik mijn bestemming bereiken, met behulp van mijn creatievermogen in een feestelijke, gezonde en vredige wereld...''

© Tamara Beekmans

vrouwenkrachtacademie.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.