De energie van september ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Had je de laatste dagen (eind augustus begin september) een trage spijsvertering, onrust, hoofdpijn, een gevoel van hitte (geen koorts), vermoeidheid, rare intense dromen, dan is dit te wijten aan een grote energieshift, die te maken heeft met grote activiteit op de Zon en met de opbouw naar de Volle maan van 2 september.

Veel drinken, baden, aangepaste voeding, frisse lucht en voldoende rust om alle frequenties op te nemen in je lichaam kunnen je helpen hierbij. En je weet dat een energieshift altijd de voorbode is van vernieuwing en bewustwording, en hoe dit zal uitpakken voor jou en de wereld, daar kom je de rest van de maand wel achter.

 

De onderliggende 13/4-trilling van september toont nog eens haarscherp de dualiteit die zowel in je eigen leven als in de wereld rondom jou wordt uitgespeeld. 


Het proces van afbraak van al wat niet afgelijnd is op het Hoogste Goed komt steeds meer in stroomversnelling.

Je kan je daar zelf ongemakkelijk bij voelen, op die aspecten waarvan je weet dat je ze anders zou kunnen aanpakken, en waar de grootste weerstand op zit. En je weet ook dat het steeds ongemakkelijker wordt, tot je knopen doorhakt, beslissingen neemt, en dingen écht anders gaat doen, en daarvoor is nu extra moed, durf, geduld en doorzettingsvermogen nodig – zowel voor jou zelf als voor de hele maatschappij.

 

Naast het proces van afbraak is het proces van opbouw even intens aan de gang


En ook hiervoor is een extra dosis moed, durf en doorzettingsvermogen nodig. Het heeft immers te maken met jouw eigen leven en wereld creëren, jouw échte Zelf steeds meer uiten en neerzetten, en dat vertrekt altijd vanuit een diepe eerlijkheid naar jezelf toe. Dat vertrekt altijd vanuit een diepe stilte, een intens luisteren en voelen van jouw innerlijke leiding, die je pad belicht en helder maakt. En daar hoort ook het oplossen van diepliggende angsten bij, angsten om je in dit leven helemaal zichtbaar te maken, en als een bloem te ont-plooien.

 

Het mooie is dat de opbouw van jouw leven en wereld verstrengeld is met die van anderen, die resoneren met je, die éénzelfde onderliggend Hoger Doel dienen. En die anderen ben je al volop aan het ontdekken de laatste jaren, zij gaan mét jou door deze moeilijke en veeleisende geboortetunnel, zij helpen jou bij de geboorte van de Nieuwe Wereld.

 

Dit is een maand van loslaten wat niet meer past, wat niet meer dient, en dus ook een maand waarin je alle innerlijk spiritueel en/of energetisch werk kan gebruiken dat je helpt daarbij. 


Met volle kracht vooruit stormen en grote initiatieven nemen zal je alleen maar frustratie om vertraging, afremming en confrontatie met beperkingen opleveren. Je neemt best geduldig de ene kleine stap na de andere, en dat helpt je terzelfdertijd om goed te kijken en te voelen wat er te zien is, wat je kan leren onderweg. Het helpt je jouw weg te fine-tunen, zodat je steeds meer en beter op je eigen koers komt.

 

Deze maand biedt je ook veel zegeningen, vooral wanneer je het afgelopen jaar bereid bent geweest naar binnen te keren, geduld te hebben, aanpassingen te doen waar nodig, en wanneer je telkens weer voor jouw en ons Hoogste Goed gaat. Dan kan je je zelfs gedragen voelen, en gesteund op verschillende manieren.

 

Laat je niet ontmoedigen door alle schijnbare chaos in de wereld, maar blijf orde en harmonie scheppen in jou zelf en jouw leven. 


Blijf Licht/energie/bewustwording  ankeren, zodat het energie-grid van de Aarde steeds sterker en Lichter wordt, en bewustwording steeds sneller verloopt. Zodat er op de duur dié leiders opduiken, die je groep, je land en de wereld gaan gidsen volgens de hoogste aflijning en voor het goed van iedereen. Niet opgeven, doorgaan, doén wat je kan, het maakt altijd een verschil.

 

De Equinox op 21 september en de Nieuwe Maan even voordien op 17 september breken de energie wat open. Je kan doorbraken zien deze maand, nieuwe verrassende wendingen en gebeurtenissen, en je kan healing en toch een ietwat nieuwe start ervaren op sommige momenten.

 

Vergeet vooral niet veel aandacht te schenken aan je lichaam, en geef het wat het nodig heeft. 


Misschien wat meer van het ene, of minder van het andere. Dank het voor wat het voor jou doet. Het is hard aan het werk om alle frequenties van jouw Hoogste Zelf die steeds meer aan het indalen zijn, te verwerken, en ontgifting is een heel normaal fenomeen waar je regelmatig mee te maken krijgt.

 

Zoek daarom zelf uit wat jou het beste helpt in deze tijden. Raad van anderen, ook al is dat goed bedoeld – is misschien niet passend voor jouw unieke situatie en lichaam. En je weet, Moeder Natuur, in wiens aura wij leven, is altijd en zeker in tijden zoals deze een grote healer en trooster. Al eens écht gekeken naar een boom? Hoe sterk en standvastig en kalm hij daar staat? Hoe hij buigt en kraakt in de storm, maar niet breekt?

Tenzij hij niet goed is verzorgd, of geen goede wortels heeft.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.