De energie van oktober 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze maand begint én eindigt met een Volle Maan (1 en 31 oktober), en dat brengt een massa bewustwording, beroering, loslaten en hier en daar ook beëindiging met zich mee. Het is alsof de hele maatschappij én jij zelf, met al je ervaringen, herinneringen, kennis, energetische ladingen en potentieel, traag maar zeker door een nauwe geboortetunnel worden geperst. En alleen dat wat écht past bij je en wat hoort bij de volgende fase op je levenspad raakt er doorheen, en dat veroorzaakt behoorlijk wat spanning en druk, en maakt dat je makkelijk je (hoogste) perspectief kan verliezen als je niet zorgt voor voldoende rust en stilte.

 

Het is alsof het Universum jou een spiegel voorhoudt, waardoor je steeds duidelijker beseft wat oké en in harmonie is in je. Wat dat niét is, voelt steeds ongemakkelijker en gespannen aan. Het zou kunnen dat je doorheen de maand een ander licht ziet geworpen worden op dingen, waardoor je als vanzelf andere keuzes zal maken. Of er zijn onthullingen die je niet had verwacht, en die je perspectief veranderen. Of je merkt steeds duidelijker dat je weg, die je tot nu toe volgde, helemaal oké is, waardoor je de rust vindt om je over te geven aan je stroom, in plaats van gespannen te proberen alle kleine en grote verschuivingen vast (en tegen) te houden.

 

❥ Het is een hele klus dit jaar, en zeker dit jaareinde, om jezelf niet vast te rijden in een of andere polariteit, en om je te laten meeslepen en verleiden tot verdeeldheid. Daarvoor zijn we hier niet gekomen.

We zijn hier gekomen om Eenheid proberen neer te zetten, Eenheid in verscheidenheid, en je weet dat dit duizend keer makkelijker gezegd dan gedaan is. Precies hierin ligt nu dit jaar de uitdaging. Om bijvoorbeeld samen te zitten met een groep mensen, waarvan je weet dat er binnen die groep mensen zijn die helemaal anders denken over bepaalde zaken, en toch allemaal de wens hebben om in verbinding te blijven. En dat kan alleen wanneer je hart open is en blijft.

 

❥ Een belangrijke sleutel om de rest van dit jaar (en de periode tot eind 2022) goed door te komen, en zelfs te groeien, uit te breiden en je goed te voelen, is contact met je Hoger Zelf.

Contact met de stille wijze stem in jou, die nooit veroordeelt, die altijd spreekt voor het Hoogste Goed van Iedereen. De overtuigingen die geboren worden vanuit het Hoogste Goed voor Iedereen, dat zijn de overtuigingen die waard zijn om ervoor te gaan staan, en verduidelijkt te worden. Zij zijn de echte bouwstenen van de Nieuwe Wereld. De overtuigingen die geboren zijn vanuit ego, onopgeloste emotionele en mentale ladingen, brengen al snel verdeeldheid, ‘wij tegen zij’, polarisatie en ‘oorlog’. Dit is dus een goede maand om jouw overtuigingen te onderzoeken en waar je voelt dat het nodig is, ze totaal los te laten of ze op een hoger plan te brengen. waar je je uiteindelijk veel beter bij zal voelen.

 

De onderliggende trilling van oktober is 23/5, en dat geeft toch aan dat er heel wat healing verborgen zit in alle beroering, onzekere situaties en beweging die je in en rondom je ziet. Vaak zal je in eerste instantie de zegeningen en kansen op vernieuwing niet zien, vooral wanneer je kijkt met de ogen van het bange, vastklampende ego. Maar opnieuw: hoe meer je kijkt met de ogen van hart en ziel – en dat vraagt veel stilte, innerlijk werk en auraschoonmaak – dan zie je steeds beter hoe dat gigantische Goddelijke Plan zich ontvouwt doorheen jouw leven en doorheen heel de wereld. En dat brengt vrede, want je wéét.

 

De 5 vraagt jou ook om te checken welk deel van jezelf het meeste healing nodig heeft, en daar dan ook wat aan te doén. Is het jouw spirituele deel, dat meer voeding en vernieuwing nodig heeft? Mag je denken eens met frisse wind doorblazen worden of heb je last van verkalkte oude belemmerende en zelf-saboterende denkpatronen? Word je sterk gehinderd op je weg door oude ladingen emoties die steeds naar boven komen en is er extra loslaatwerk nodig?

 

Of smeekt je lichaam om een betere be-hand-eling, om betere voeding, meer beweging, of net meer rust? Of is het je dagelijkse functioneren, je dag- of weekritme dat aan verandering toe is? Jij bent de healer van je eigen leven, jij kan dat. Het is alleen zaak het te doén, en niet te wachten tot een andere tijd of tot iemand anders het voor jou komt doen, want dan zal je je stroom steeds meer voelen stremmen.

 

De Mercurius retrograde die begint op 13 oktober, en die dit keer zeer diep transformatief is, kan je dwingen naar binnen te kijken en je hele functioneren of je leven of je overtuigingen in vraag doen stellen. Met als doel dit innerlijk (of uiterlijk!) werk te doén, zodat je weer verder kan hierna. Mercurius retro kan je vaak het gevoel geven van afgeremd te worden, van vertraging. Het kan makkelijk misverstanden doen ontstaan, dus wees zo duidelijk mogelijk in je communicatie.

 

De Nieuwe Maan op 16 oktober is een supermaan, staat het dichtst bij de Aarde, en kan jou en je leven dus ook een stevige zet geven. Denk eraan, hoe de Sterren en Planeten ook staan, of wat men jou ooit voorspeld heeft, het ben jij zélf die jouw leven maakt. Het ben jij Zelf die aan het stuur staat van jouw wagen (en dat lukt het best wanneer je je Hoger Zelf uitnodigt om aan het stuur te gaan zitten). Wees je deze maand dus meer dan ooit bewust van jouw prioriteiten, jouw essentie, jouw intenties en je keuzes.

 

Oktober wordt dus een boeiende maand, de eerste van het laatste deel van dit intense 2020


Een maand waar jij iets van kan maken, een pakket vol kansen en ideeën en schoonmaak en loslaten en opbouw, maar ook vol met mooie ontmoetingen, aangename communicatie, verbinding en vernieuwing. Een liedjesschrijver zei het ooit zo: ‘Het leven is zoals je het ziét. De os ziet een last, de nachtegaal een lied’.

 

Keep the faith

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Tijdens deze activatie keren we, in de energie van de super nieuwe maan, dieper naar binnen. Daar stemmen we ons af op de energie van het nieuwe veld.

 

Samen versterken we dit veld van nieuw licht en bewustzijn in onszelf en op aarde.

 

‘New beginnings’ is de term die hoort bij de energie van de nieuwe maan en deze lichtactivatie.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.