De energie van mei 2023 - Deel 1 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Een tijd van in-keren voordat het kan om-keren


De energie van mei 2023 – Deel 1

Niet alleen mijn persoonlijke situatie (verrijkt met de ervaring van gekneusde ribben én rug en dus plat gelegd worden), maar heel de collectieve energie van deze periode vraagt om een diep inkeren in jezelf. Een ieder zal dat op geheel eigen wijze ervaren, passend bij jouw proces en zielsreis.

 

In-keren: Een beweging naar binnen, in stilte, om te zijn met dat wat is, dat wat uit het onbewuste naar boven borrelt. Of dat wat in je buitenwereld gespiegeld wordt vanuit de binnenwereld.

 

Dubbele beweging

 

Nog amper aanwezig in de energie van mei wordt de drang om stil te worden en stil te staan bij wat er innerlijk leeft alleen maar versterkt.

Hoewel ook de tegenbeweging sterk voelbaar kan zijn, (er van weg) willen bewegen.

Deze laatste komt deels voort vanuit de onbewuste lagen. En anderzijds vanuit de stuwkracht van ziel zelf om verder voorwaarts te bewegen op je zielspad. Dat kan echter pas als het puin van het oude geruimd is, zodat er een nieuw stevig fundament gebouwd kan worden zonder restanten van het oude.

 

Het voelt als een tijd van bezinning, van afscheid nemen van al het oude wat niet langer dient. Nog niet wetend wat het nieuwe zal gaan zijn.

Maar om dat wat niet langer dient, te kunnen onderscheiden is wel die in-kering nodig. Omdat het van daaruit kan om-keren.

Verbinden met onbewuste delen die oplichten

 

Verbonden zijn met of verbinding maken met die delen in jezelf die pijn doen, dat is wat er van je gevraagd wordt. Of dat nu je lichaam is, je emotioneel veld, je herinneringen, je zielsreis, je ervaringen, relaties, werk of wat dan ook.

 

Onbewuste delen in ons willen hier altijd het liefst direct van weg gaan, weg trekken of negeren door in de doe-stand te schieten, te projecteren, negeren, wegstoppen.

 

Maar juist deze periode vraagt om meer in de vrouwelijke stand te komen: stilstaan, inkeren, ermee leren zijn, (leren) omarmen, vertrouwen, acceptatie, overgave. Je bewustzijn er bewust naartoe brengen. Juist daar waar het onbewuste ervan wil onthechten (vluchten).

Dit heeft ook alles te maken met de 7- energie van het jaar 2023, wat gaat om de vrouwelijke (scheppings)kracht die dieper her-innert en geactiveerd wenst te worden voor de creatiekracht van de nieuwe jij en nieuwe wereld.

 

Als mens valt dat lang niet altijd mee. We kunnen wel weten of mentaal begrijpen wat er van ons gevraagd wordt of wat de bedoeling is, hoe we het zouden moeten doen. Maar om dat echt in de praktijk toe te passen als alles zeer doet, is lang niet altijd makkelijk. Al die gelaagdheid in ons wezen, van hoog bewust tot diep onbewust, geeft andere signalen en boodschappen af. En met je menselijke bewustzijn is het dan soms als door de bomen het bos niet meer zien.

Wel weten hoe het moet, maar het praktiseren met zoveel signalen is een ander verhaal.

 

Stevige energetische wijzigingen

 

Echter, het past exact bij de energie en groeifase waarin we ons bevinden. Tussen twee pittige eclipsen in, met mercurius retrograde, pluto stationair en een krachtige volle maan (met verduistering) op komst tijdens het 5-5 (of 5-5-’23 = 5-5-5 portaal).

 

Al deze en ook andere samenvloeiende kosmische elementen en invloeden verhogen de druk op de ketel en laten in feite de noodzaak zien van datgene wat omhoog komt (of voorbij komt in je leven) om te doorleven.

Het voelt als een ‘point of no return’, nu is de tijd om echt schoon schip te maken en dat wat ons gewonde of onbewuste ego nooit eerder durfde aan te kijken of altijd probeerde te ontwijken, toch echt nu aangekeken mag worden.

 

Van in-kering naar om-kering

 

Van in-keren naar om-keren. Van het oude naar het nieuwe. Om met een geschoonde lei de nieuwe jij en nieuwe wereld (van binnenuit) te creëren.

 

Hoe deze er voor jou dan ook maar uit mag zien.

 

Ieder draagt daar een steentje aan bij. Ieder speelt daarin een rol en neemt een geheel eigen plek in creatie in.

Samen scheppen we het geheel.

 

© Willemien Timmer
www.apofyliet.nl

 

Lees verder...


De vorige keer sprak moeder Aarde over zielscontact en aarding en hoe beide sterk met elkaar verbonden zijn.

De ziel wil doorstromen en zich manifesteren op Aarde. Het natuurlijke resultaat daarvan is overvloed. Als je ziel vanuit oprechte inspiratie de Aarde raakt, geeft de Aarde je wat je nodig hebt om jouw inspiratie vorm te geven. Je trekt overvloed aan, in de vorm van kansen, mogelijkheden, mensen en de juiste hoeveelheid geld. Je ontvangt dat en geniet ervan.

Overvloed is een subjectieve beleving: het gevoel dat er genoeg voor je is, genoeg geld maar ook genoeg betekenisvolle contacten of mogelijkheden om jezelf vreugdevol uit te drukken.

Overvloed betekent niet perse rijk zijn of veel bezitten. Ook verschilt het per persoon wat iemand ervaart als vervullend en inspirerend.

In deze channeling nodigt moeder Aarde je uit om aan te voelen welke stroom van overvloed bij jou hoort. Hoe wil jouw ziel de aarde raken, wat vervult je en wat weerhoudt je mogelijk van het aantrekken van de overvloed die jou dient? Laat algemene ideeën over geld en bezit los en maak contact met jouw unieke zielsstroom en de aarding en overvloed die bij jou passen.

Aarding en overvloed


Zondag 7 mei 2023 om 20:00 uur – vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis
Inleidende meditatie van Gerrit Gielen (audio)
Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde (audio)
Bonus: videoboodschap gechanneld door Pamela Kribbe


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.