De energie van mei 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Waar april het einde was van een lange cyclus, vormt mei het begin van een nieuwe.

Deze maand draagt dan ook een 10/1-trilling, wat altijd aangeeft dat je verfrissing, vernieuwing, herademing kan voelen, nieuwe mogelijkheden kan ontdekken, nieuwe informatie kan ontvangen, en misschien ook wel een nieuwe koers kan kiezen.

Het is alsof je rechtop gaat staan, het transformatiestof van alle voorbije maanden van je af schudt; en de frisse lucht van een nieuwe fase inademt.

 

Je bent vast spiritueel volwassen genoeg om te beseffen dat deze maand niet alleen rozengeur en maneschijn brengt, en dat je beslist nog wel de nodige uitdagingen op je pad zal vinden.

Toch is er veel zwaarte opgelost, en kan je veel dingen met een nieuwe (dat wil zeggen een veel ruimere) blik bekijken. Je kan je gestimuleerd voelen om je los te maken van al wat je voordien vast hield (van dat waardoor jij je zelf liet vast zetten), en je kan een grotere drang voelen om onafhankelijker te worden. Je gevoel en bewustzijn van je eigen innerlijke autoriteit wordt sterker, en concreet kan dat betekenen dat je het pad dat je voordien liep, en dat misschien eigenlijk meer het pad was van anderen om je heen, verlaat, om zelf jouw eigen weg te gaan. 

 

En dit kan zeker gepaard gaan met de nodige gevoelens van weerstand, onzekerheid, angst, twijfel, en dat is helemaal normaal, dat is oké.

Het is niet oké wanneer je je daardoor laat verlammen en je eigen weg op die manier blokkeert.

Dan weet je dat je nog even wat mag gaan opruimen, en in deze tijd kan dat zeer snel gaan, wanneer je maar de juiste intentie hebt, jouw éigen, unieke intentie. Je kan hierdoor je energie opnieuw in beweging brengen, en het gevoel hebben dat alles opnieuw gaat stromen, en dat voelt heel fijn. 

 

Sinds eind april loopt Pluto retrograde (tot 6 oktober) en dat betekent dat je deze maand duidelijk zal merken wat jouw grootste transformatiestuk dit jaar zal zijn.

Je zal dit jaar de kans hebben alle aspecten van dat stuk te bekijken, te verwerken, en al wat niet op je hoogste lijn ligt in jezelf te transformeren. En je weet dat elk stuk dat je kan transformeren (anders gaan bekijken, de bewuste emotionele, mentale en energetische last errond loslaten), nieuwe ruimte en openingen schept voor jezelf, en als vanzelf alles in je leven doet bewegen. 

 

De nieuwe maan op 11 mei kan je helpen om een gezonde goed onderbouwde fundering te plaatsen voor je eigen plannen, om dingen concreet te maken, maar ook om meer te leren genieten van wat er is en je zegeningen te tellen.

Er is die dag ook behoorlijk wat energie ter beschikking om jouw drive terug te vinden en in te zetten waar je voelt dat het nodig is. Je kan je ook meer gesteund voelen in je relaties, of je kan de moed vinden om knopen door te hakken en los te laten. 

De Volle maan op 26 mei komt met een Maansverduistering, en je weet dat dit altijd versluiering, emoties, plotse wendingen of breuken en heel wat ontrust kan brengen.

Wanneer je dit vooraf weet, laat je je rond die periode niet meer verrassen door je eigen emoties of onrust om je heen, maar ga je proactief te werk, en zorg je tegen dan voor een goed schoon, helder en sterk energieveld, zodat je van deze Volle Maan vooral inzichten, inspiratie kan meenemen, en misschien nog inzichten rond wat er nog schoon te maken of los te laten valt. Het is maar hoe je het bekijkt. 

 

Van de helft van mei tot eind juni zou je kunnen merken dat zaken uit 201o opnieuw naar boven komen, of zich op een andere manier herhalen in je leven.

Dat zou kunnen te maken hebben met emoties, relaties, maar het zal zeker ook een voor jou nieuwe periode inluiden van grote spirituele groei, uitbreiding van je vermogens en verfijning van je heldere kwaliteiten.

 

Eind mei zijn er drie planeten in retrograde: Pluto al van eind april, Saturnus van 23 mei en Mercurius van 29 mei


Dit geeft toch aan dat er van dan af opnieuw wat meer afremming, vertraging en hindernissen zouden kunnen opduiken, waarbij het nogmaals zoveel helpt dat je dagelijks je energieveld opschoont, je aura voedt, en telkens weer terugkoppelt naar je hoogste aflijning. Op die manier loop je de minste kans meegesleept te worden in stromingen van lagere energievelden, die je versluieren, die je moed en hoop en sprankeling afnemen die je oorspronkelijk bezit en bent. Sta dat niet toe. 

 

Mei wordt dus een mooie maand, wanneer jij de intentie hebt dat het mooi mag zijn, en wanneer je je gids de opdracht heeft je te helpen zien wat voor moois er in je leven aanwezig is.

Zodat je jouw koers kan behouden, je vitaliteit verhoogt, alles beter gaat stromen, en je het gevoel hebt dat jouw leven de moeite waard is, ondanks en dankzij alle kleine en grote uitdagingen. Jouw leven in dit lichaam, dat zo hard voor jou werkt, om alle grote en subtiele veranderingen bij te houden. Stuur het maar een hele grote dankjewel. Het verdient het. 

 

Keep the Faith 

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.