De energie van mei 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er trekt een golf van afwerkings-energie doorheen deze maand, dus wees niet verbaasd wanneer relaties of situaties uit het verleden plots opnieuw opduiken. Dat kan zijn om alles nu definitief een plek te geven. Maar het kan ook zijn dat hier de basis wordt gelegd voor een nieuwe route, voor hernieuwde verbinding, en voor het invullen van een hoger gezamenlijk plan. Tijd nemen voor je Zelf, met de nodige stilte, introspectie en zeker auraschoonmaak – dat maakt dat je je innerlijke leiding hierrond duidelijk en klaar zal horen, zodat je niet nodeloos energie verspilt aan wat voor jou zijwegen en afleidingen zijn.

 

De energie van mei is wat zachter dan die van de voorbije maanden. De onderliggende 9-trilling geeft je de impuls om stil te staan bij wat er nu precies allemaal is gebeurd afgelopen tijd, om na te gaan hoe jij daar hebt op gereageerd, en om conclusies te trekken. Je hebt vast veel geleerd de voorbije maanden, over jezelf, over je leven, over anderen. En al die dingen die je nu stilaan steeds beter gaat beseffen, vormen een gezonde voedingsbodem voor de nieuwe fundering, die jij en wij allen samen aan het maken zijn, voor jezelf en voor de maatschappij.

 

Door de sterke afwerkings-energie kan je soms behoorlijk wat emoties voelen, zeker rond de Volle Maan van 7 mei, die opnieuw een krachtige supermaan is. Kijk of je nog wat kan leren uit die emoties, en onderzoek of alle zaken die deze emoties veroorzaken opgelost en afgewerkt zijn. Het kan immers best zijn dat je Hoger Zelf je oproept om nu definitief bepaalde dingen uit het verleden los te laten, om op die manier nieuwe ruimte en opening te creëren voor jouw toekomst. Maar de emoties kunnen ook worden gevoeld als een soort heimwee, een vage nostalgie, omdat we allen samen een tijdperk aan het afsluiten zijn, en we dat op een bepaald bewustzijnslevel beseffen.

 

De 9 vraagt je ook om alert te zijn op je grenzen. Alleen jij zelf kan voelen tot waar je kan gaan, dat kan niemand voor jou bepalen. Je weet dat anderen jouw grenzen niet kunnen respecteren wanneer jij die grens niet duidelijk aangeeft. Je zal je waarschijnlijk ook een stuk bewuster worden van waar precies jij je energie verliest, en je zal inzien waarom je dat doet. Dit kan je helpen dit in de toekomst niet meer te doen. Je zal ook steeds beter een gezonde balans kunnen vinden tussen geven en ontvangen, én alle patronen daarrond, en onderliggende overtuigingen zal je sneller kunnen opmerken. Ook hier kan je innerlijke leiding veel betekenen voor je.

 

Vanaf de eerste helft van de maand zijn er maar liefst vier planeten retrograde, wat altijd afremming betekent. Dit is dus zeker geen maand waarin alles opnieuw en snel vooruit gaat, integendeel. Het grote leerproces is om binnen alle beperkingen toch een massa nieuwe mogelijkheden te ontdekken, die je vast nooit zou gezien hebben moesten de gebeurtenissen van afgelopen maanden er niet zijn geweest. Wees je ervan bewust dat je – als dat nodig is voor je – dit jaar op nieuwe paden wordt gebracht, en zie het eerder als een kans dan als een inperking.

 

Het zou ook kunnen dat je deze maand glashelder gaat zien hoe dingen zijn, hoe mensen zijn, hoe situaties waren. Het kan zijn dat illusies plots worden doorprikt en dat je nu pas de waarheid ziet rond situaties van vroeger. Dat kan emoties veroorzaken, maar het kan ook opluchting en blijheid brengen. Het verlangen naar échte authenticiteit, naar steeds meer je échte Zelf te zijn zonder het spelen van een rol, en naar verbindingen met mensen die ook steeds meer zich Zelf durven zijn, zonder ego-glamour en versluieringen, dat verlangen wordt steeds groter, niet alleen bij jou als individu, maar in de hele maatschappij.

 

Het oude, niet integere leiderschap, waarbij het ego primeert boven het belang van de groep, dat wordt steeds meer duidelijk te kijk gezet, en mensen zijn in snel tempo bewuster aan het worden hierrond. Zodat ze de komende jaren andere keuzes zullen maken, steeds meer. Deze maand zal je toch – binnen alle beperkingen – vleugels geven, wanneer je innerlijk je zaakjes al wat op een rijtje hebt. Je voelt een creativiteit die je lang niet meer had gevoeld, en je ontmoet mensen- ook al is dat virtueel – door wie ook die nieuwe golf stevig waait, en dat creëert een heel nieuwe vibe, doorsprankeld van Licht, luchtigheid, vreugde en een diep gewortelde wil om het goede en hoogste te doen.

 

Word je geconfronteerd met toch wel stevige stukken in jezelf die nog niet zijn opgelost, dan is dit, deze tijd, voor jou een superkans om het nu echt te gaan aanpakken. De daadkrachtige en snel transformerende trilling van dit jaar maakt dat je met veel grotere snelheid doorheen jouw stukken kan – als je dat wil. Die keuze maak je of maak je niet, en het is die keuze die je nu maakt die de rest van je leven zal bepalen.

 

De 9 geeft ook een aanzet om heel goed voor jezelf te zorgen. Jij die zoveel geeft aan anderen, met je grote hart en meevoelen, jij mag ook jezelf koesteren. Je mag jezelf alle tijd geven die je nodig hebt om je lichaam in goede staat te brengen en te houden, je mag goed zorgen voor je aura door regelmatig schoonmaak te doen en nieuwe voedende energie binnen te brengen, je mag je mentale veld opfrissen door af en toe wat nieuws te proberen, en je mag jezelf de zegen geven van goede, liefdevolle, respectvolle verbindingen, met wie je zoveel kan delen, en met wie je samen het gevoel hebt jouw hemel op aarde een stukje meer neer te zetten.

 

En vergeet niet telkens opnieuw herop te laden in de natuur, die er altijd gratis en voor niets is voor je: de verfrissende wind, de balsemende regen, de opladende zon, de schoonheid van planten en bloemen, de liefde van huisdieren, de luchtigheid van vogels…Uiteindelijk is de Aarde een paradijs, weet je…

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Chakra 5 in het Volle Licht

❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur door Lea van der Eem

Leven vanuit je diepste innerlijke waarheid is de voedingsbodem voor het vormgeven van de werkelijkheid die resoneert met jouw energie en leidt tot leven in vrijheid.  Dat zit echt allemaal van binnen.

Je keel is de poort waardoor jouw innerlijke waarheid naar buiten kan stromen.

Bij veel dragers van licht liggen angst en spanning in het keelgebied opgeslagen, die belemmeren om uit te spreken en naar buiten te brengen wat er ten diepste in je leeft.

Tijdens de lichtactivatie 'Chakra 5 in het volle licht' brengen we, in de energie van de volle maan, samen licht, vrijheid, openheid en doorstroming in het keelchakra.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.