De energie van maart 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je wat uitgeblust; dooreengeschud en met veel vragen begint aan deze eerste lentemaand, ook al dwarrelen allerlei plannen, dromen en inspiratie door je heen. Maart draagt een 8-trilling, en is de voorlaatste maand van een cyclus die eind april afloopt. Je bent dus volop aan de slag om informatie, energieën en je planning zo te herschikken dat je je er beter – lees: meer in harmonie – door voelt. Deze maand is vooral een zoektocht naar dat wat jou helpt meer in balans te komen, en dat geldt voor alle aspecten van je ‘zijn’.

 

Je blijft overtuigingen aftoetsen aan jouw realiteit en innerlijke waarheid, en misschien zal je volgende maand klaar zijn om alles helder te krijgen, of om bepaalde overtuigingen los te laten. Je lichaam heeft je afgelopen maanden duidelijke signalen gegeven rond wat het nodig heeft van je. Misschien mag je het wat meer aandacht geven, meer beweging, meer rust of andere voeding. Misschien ga je duidelijker zien wat jouw overtuigingspatronen, emotionele ladingen en handelingen doen met je lichaam, en besluit je van daaruit één en ander aan te gaan pakken.

 

Er is deze maand veel hulp beschikbaar, en wanneer je daar voor open staat, zal je die overal ontdekken. In deze sterke vernieuwings-tijd is het nodig om uit je klassieke denkraam te stappen, je mind écht open te maken, en open te staan voor al wat je tot nu toe misschien niet als waardevol had ingeschat. Je zou verrast kunnen zijn hoeveel er rondom jou aanwezig is om je te helpen ware healing voor jezélf te realiseren. Misschien is het ook goed bij jezelf te checken welke deuren je dicht houdt, in jezelf of rondom jou, te onderzoeken waarom je dat doet, én misschien toch de moed te verzamelen om drempels over te gaan en door deuren heen te stappen.

 

Het is alsof je doorheen dit jaar steeds meer in staat zal zijn de hogere golf te ontdekken onder al wat je rondom jou en in je eigen leven ziet gebeuren, toch wanneer je je aura en centrale kanaal blijft opschonen en de belastende lagen niet blijft opstapelen in je systeem. Je zal duidelijk je échte leerstukken kunnen distilleren, tenminste wanneer je daartoe bereid bent, en diep begrijpt dat, wat er zichtbaar is in jouw buitenwereld, een weerspiegeling is van ofwel opgeloste ofwel onopgeloste stukken in je binnenwereld.

 

Het spanningsveld tussen vernieuwen en behouden kan je blijven stress bezorgen, maar je weet dat het antwoord altijd binnen in jou klaar ligt om gezien, gehoord en gevoeld te worden, wanneer je de stilte maar  in wil gaan. Je vindt het niet in de bedenkingen en overtuigingen van je ego-mind, maar wél op dié plek die je pas bereikt wanneer je innerlijke dialoog is verstild, en je écht de wijze, liefdevolle leiding hoort die jouw ware kompas vormt te midden van de woeste branding die een leven in deze tijd vaak meebrengt.

 

Je kan deze maand de sterke impuls voelen om dingen in orde te brengen die niet in orde waren. Dat kan je administratie zijn die nood heeft aan orde en overzicht, of onafgewerkte taken die je aan de kant liet liggen, of plannen die in concrete stappen dienen gegoten te worden. Maar het kan ook zijn dat je in je relaties wat in balans gaat brengen, en je duidelijker gaat voelen dat het tijd is om je wat meer open te stellen voor anderen, of net om je wat meer af te sluiten. Wanneer leren doseren een hele klus voor je is, zal je je daar deze maand waarschijnlijk bewuster van worden.

 

Het sterke karmisch aspect van de 8 maakt dat je duidelijk voelt en ziet wat je gezaaid hebt, en dat kan heel positief aanvoelen, maar ook confronterend. En beide leren je iets over hoe het dan in de toekomst aan te pakken. Het kan je ook bewust maken van het feit dat al wat jij denkt, voelt en doet invloed heeft op je leven, het leven van de anderen, en de wereld om je heen.

 

De energie blijft deze maand dus beweeglijk, sterk gericht op vernieuwing, en zoals altijd bouwt zich een spanningsveld op in de aanloop naar de seizoenswisseling (Lente-equinox) op 21 maart. Je ziet dan ook vaak eind maart begin april doorbraken, veranderingen en veel beweging. De Nieuwe Maan op 13 maart kan gevoeligheden naar boven brengen, maar helpt je wel scherp aanvoelen waar jouw zich jouw volgende stappen situeren. Denk eraan dat jij aan het stuur van jouw wagen zit (of beter nog: je Hoger Zelf, wanneer je in staat bent dat toe te laten). Wees je dan ook bewust van de intenties die je uitstuurt voor de komende maanden.

 

De Volle Maan op 28 maart zal je, net als in de rest van deze maand, bewust maken van waar jij jezelf wat meer respect, waardering en liefde mag geven, en zal je helpen boven twijfels uit te stijgen en vooruit te gaan.

 

Een laatste aspect van de 8 verwijst naar kracht. Hoe ga jij om met jouw kracht en het hele potentieel dat je tot jouw beschikking hebt? Leef jij jouw leven of dat van anderen om je heen? Laat je je snel naar beneden drukken door omstandigheden of in relaties, of sta je stevig en sterk, liefdevol ontspannen in je relaties en in de wereld, met doorzettingsvermogen, veerkracht en volharding – die geboren worden vanuit een gezonde aarding en verbinding van hart en ziel? Hoe ga jij om met macht,  waar ga je daar niet gebalanceerd (genoeg) mee om, en hoe kan je dat veranderen?

 

Net zoals deze maand in de natuur een enorme kracht aan het werk is die planten en bloemen en bomen en gras doet groeien en bloeien, zo gaat er nu ook een enorme kracht door jou heen. Een kracht die jou helpt te groeien, en te bloeien, en jouw stukje hemel op Aarde neer te zetten, hier en nu, in dit leven. Een kracht die ons helpt vorm te geven aan een betere wereld. Stap voor stap, met veel geduld.

 

Keep the Faith

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.